Beauty

Catrice Smokey Eyes Set | Love, Peas & Harmony

23 augustus 2012


Vandaag wil ik jullie een erg budgetvriendelijk oogschaduwpalette laten zien waar ik heel erg blij mee ben en welke ik regelmatig gebruik: de Catrice Smokey Eyes Set in de kleur 050 Love, Peas & Harmony welke drie kleuren oogschaduw, een creamy eyeliner en een dubbelzijdige applicator bevat. Voor dit palette betaal je slechts €4,49 en met een beetje geluk (omdat er regelmatig acties zijn) kan je het palette ook nog aanschaffen met een flinke korting. En dat is een goede deal!

Ik ben namelijk heel erg te spreken over dit palette. Er zitten drie verschillende kleuren groen in waarbij de lichtste zelfs als highlighter gebruikt kan worden en bij de binnenste ooghoekjes voor een frisse oogposlag. Alle drie de kleuren hebben een satijnglans met hier en daar een miniscuul shimmertje. De kleuren zijn perfect afgestemd op elkaar en hebben een prima pigmentatie, zoals je op enkele foto’s hieronder kunt zien, en laten zich gemakkelijk blenden.

Op de achterkant van het palette staat een handig stappenplan om de kleurtjes te kunnen gebruiken, maar je kan er natuurlijk veel meer dan één look mee maken. Laat je creativiteit de vrije loop en je kan er van heel neutraal tot erg donker mee uit de voeten. Zeker als je de creamy eyeliner als basis voor onder de gehele look zou gebruiken dan krijg je een heel donkere en intense smokey eye!

Zoals je ziet is er met de pigmentatie helemaal niets mis en op deze foto heb ik geen gebruik gemaakt van een oogschaduwbasis en heb ik ze droog geswatched. Ik vind het drie mooie kleuren die goed te combineren zijn met elkaar en toch een heel stuk zachter staan dan de standaard smokey eye met zwart. De creamy eyeliner is heel donkergroen van kleur, brengt met het bijgeleverde kwastje gemakkelijk aan en blijft goed zitten zonder af te geven.

Bij bovenstaande look gebruike ik alle kleurtjes uit het palette en vulde ik dit aan met een zwarte mascara. Ik vind het een ooglook die bij veel outfits en veel gelegenheden past en het is ook nog eens binnen een paar minuutjes gemaakt. Om de look intenser te maken zou ik meer van de donkerste kleur in de crease kunnen gebruiken en een zwart oogpotlood op de waterlijn, maar ik hou zelf niet van erg donkere ooglooks bij mijzelf :)

Kortom: een aanrader binnen het Catrice assortiment en ik ben dan ook zeker benieuwd naar meer kleurencombinaties! Wat vind jij een echte aanrader binnen het assortiment van Catrice?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 augustus 2012 at 21:26

  Deze is zeker mooi, binnenkort toch eens even kijken. :) Ik vind de nagellak ook fijn van ze.

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 23 augustus 2012 at 23:49

  Mooie look heb je ermee gemaakt :D Ik denk dat ik hem nog ga kopen :D x

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 23 augustus 2012 at 20:38

  Mooi palette! De kleuren staan je goed!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 23 augustus 2012 at 15:20

  vind het echt een heel leuk setje! heb zelf de bruine versie, maar deze groene staat zeker nog op mijn wishlist :)

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 23 augustus 2012 at 13:39

  Heel erg mooi, staat je super. Erg mooi palletje! Ik ben zelf dol op alle kohl potloden (van zwart tot paars tot groen) van Catrice. Ik heb veel van Catrice en gebruik het allemaal graag, maar de potloodjes bijna elke dag en stellen mij nooit teleur.

 • Avatar van Malou
  Reply Malou 23 augustus 2012 at 13:28

  Klinkt goed!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 23 augustus 2012 at 12:55

  Wat een pretty palletje. Je hebt er ook weer zo’n gorgeous look mee gecreeërd.
  Goeie budget tip!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 augustus 2012 at 13:06

   Dankjewel voor je complimentje, lief! :)

 • Avatar van lin
  Reply lin 23 augustus 2012 at 12:49

  Wat een heerlijk setje! Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt. I like :)

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 23 augustus 2012 at 12:47

  Heb jij een oranje/rood streepje in je oog?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 augustus 2012 at 12:49

   Een roestbruin streepje inderdaad :)

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 23 augustus 2012 at 12:05

  Wat leuk zeg! Dat kan ik ook wel eens proberen ^^

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 augustus 2012 at 11:36

  ziet er mooi uit :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 augustus 2012 at 11:33

  Dit is een mooi setje.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 23 augustus 2012 at 11:17

  aaah nice, wat een mooie ooglook zeg, hij staat je heel erg mooi! Ik denk dat ik dit product ook ga halen binnenkort ♥

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 23 augustus 2012 at 10:30

  Dat staat je goed! Ik heb hem zelf laten liggen, het is mij niet fel genoeg LOL

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 augustus 2012 at 10:31

   Haha! Jij met je felle kleuren :p

   • Avatar van Elly
    Reply Elly 23 augustus 2012 at 10:46

    Nouhou… :(

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 23 augustus 2012 at 10:52

     Je kan het in ieder geval wel heel erg goed hebben dus lekker mee doorgaan :D

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 23 augustus 2012 at 10:27

  Wat staan deze kleuren je mooi! :-)
  Ik heb zo’n setje in het paars, die moet ik er ook maar weer eens bij pakken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 augustus 2012 at 10:31

   Dankjewel! De paarse variant klinkt ook goed (heb een liefde voor paars) ^^

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 23 augustus 2012 at 10:24

  Ik heb een ander paletje van deze serie en het is absoluut een van mijn favoriete paletjes ! Super kwaliteit voor zo weinig geld. Deze is ook erg mooi !

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 23 augustus 2012 at 09:29

  ik ben al lang heel benieuwt naar de smokey eye set (L)

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 23 augustus 2012 at 07:38

  Mooie look! Wat heb jij trouwens een aparte kleur oog bij je linkeroog, haha ik vind het best mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 augustus 2012 at 10:32

   Haha, dankjewel! Er zit een bruin streepje in inderdaad :)

 • Avatar van redhotjillypeppers
  Reply redhotjillypeppers 23 augustus 2012 at 06:29

  Mooie look ! Ik hou wel van die kleuren. De gelliners vind ik ook erg fijn van Catrice, en de nagellak natuurlijk :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.