Beauty

Clinique | Even better dark spot correcting hand cream SPF15

24 augustus 2012

Ik ben een enorme handcrème liefhebber en vandaag wil ik jullie dan ook een heel erg fijne tip meegeven, namelijk de Clinique even better dark spot correcting hand cream met SPF15. Naast de hals zijn de handen de eerste plekken waar je de leeftijd van iemand aan kunt herkennen omdat je er snel rimpeltjes, pigmentvlekjes en meer op ziet. Deze handcrème gaat donkere vlekken, pigmentatie door de zon en bruine vlekjes op de handen effectief tegen en beschermt de huid tegelijkertijd tegen agressieve omgevingsinvloeden.

Nu heb ik zelf nog geen pigmentvlekjes op mijn handen, maar ik kan er zo wel alvast preventief tegen smeren en de toegevoegde factor 15 vind ik ook een groot pluspunt. De crème voedt en hydrateert de huid tot 8 uur lang en werkt inclusief SPF tot zelfs na 3x handen wassen nog. De verhelderende eigenschappen dringen diep door in de huid, milde exfoliërende bestanddelen zorgen voor een egale huid en de huidbarrière wordt versterkt waardoor er minder ontstekingsreacties komen, oftewel: minder kans op overproductie van melanine. Voor meer informatie over pigment en hyperigmentatie raad ik je aan om dit artikel te lezen.

Ik vind het echt een heerlijke handcrème: je hebt er per keer weinig van nodig, hij trekt snel in en laat mijn handen zijdezacht achter, zonder vettig laagje. Er zit geen parfum of alcohol in en dat vind mijn gevoelige en drogere huid erg prettig. Een aanrader om standaard in je handtas te hebben en je handen zo te verzorgen èn te beschermen tegen de zon!

Deze even better dark spot correcting hand cream met SPF15 van Clinique is helaas wel aan de prijzige kant, voor de tube van 75ml betaal je namelijk €38,15. Je kan de handcrème aanschaffen bij verschillende parfumerieën en warenhuizen en via Clinique.nl.

Ben jij ook een handcrème liefhebber? Welke is op dit moment jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 27 augustus 2012 at 11:00

  Ik heb deze ook liggen, nog niet aan toe gekomen om hem te gaan proberen. Maar ik ben zeer benieuwd en ga hem ongetwijfeld tot de laatste drup opmaken! Love Clinique!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 augustus 2012 at 11:18

  hij lijkt me heel fijn, maar ik ga dus echt niet bijna 40 euro uitgeven aan een handcreme..!

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 24 augustus 2012 at 19:49

  Ik ben dol op alle producten van Clinique!!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 24 augustus 2012 at 19:25

  Goed om te lezen dat deze handcréme geen vettig laagje achterlaat. Dat vind ik altijd zo vervelend. Klinkt goed.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 24 augustus 2012 at 19:03

  Handcreme! Oh, echt een product waar je nooit genoeg van kan hebben. Klinkt goed, een handcreme met SPF. Ik heb ook geen vlekjes en rimpeltjes, maar je kan er nooit te vroeg mee beginnen, zeggen de experts…
  Momenteel gebruik ik vaak de Hand Protection Cream van Zarqa, een fijn product!
  Trouwens, de tip van Fleur vind ik ook fijn. Bedankt Fleur.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 24 augustus 2012 at 15:01

  Lijkt me een fijn product, maar vind het echt te prijzig.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 augustus 2012 at 14:28

  Oh ik dacht dat het over de gezichtscrème ging van deze lijn haha (daar ben ik nl heel erg benieuwd naar omdat ik wel 1 pigmentvlek in mijn gezicht heb die vrij groot is). Ik heb ook nog geen pigmentvlekjes op mijn handen. Het zou wel ideaal zijn voor mijn moeder, maar ik vind de SPF nog laag eigenlijk van deze handcrème. Ik smeer nu in de zomer steeds de factor 50 (speciaal voor het gezicht van Rituals, is een minerale factor) op mijn handen wanneer ik de zon in ga. Fijn dat Clinique er zo min mogelijk overbodig ingredienten in doet hè. Daarom ook een van mijn favoriete merken. Kost wat, maar dan heb je ook wat =D

  • Avatar van Barbara
   Reply Barbara 27 augustus 2012 at 11:02

   je kunt m.i. ook beter al beginnen als nog geen geen zichtbare vlekjes hebt. voorkomen is beter dan genezen!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 24 augustus 2012 at 14:21

  Oy das duur ! Klinkt fijn maar zolang ik het niet nodig heb smeer ik wel met eentje van Dove ;-) !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.