Beauty

Cult Nails | In a trance, Quench & Awakening

7 augustus 2012


Vandaag wil ik graag enkele lakjes van Cult Nails aan jullie laten zien. Voor mij zijn deze drie lakjes de eerste kennismaking met dit merk en ik weet zeker dat het niet de laatste zal zijn. Zoals je nu al kunt merken: ik ben heel enthousiast over deze nagellak. De lakjes zijn op dit moment ook nog eens heel erg mooi in de aanbieding bij Boozyshop, dus mochten de kleurtjes je aanspreken dan zou ik zeggen: sla je slag!

Laat ik beginnen met In a trance. Dit is een olijfgroene nagellak met een ietwat metallic gouden glans erin en dit maakt het een bijzondere kleur die in veel licht weer net anders lijkt. De ene keer wat meer donkergroen, de andere keer weer echt meer naar het goud toe. Heel erg mooi!

Dan hebben we een ultieme klassieke kleur die niet mag missen in je nagellakverzameling: Quench. Dit is een dieprode kleur, je zou het wel bloedrood kunnen noemen. Ook de hoogglans finish spreekt mij persoonlijk heel erg aan.

Awakening is een unieke kleur die op de foto’s nèt niet helemaal overkomt zoals hij in het echt is. Het is een grijzige blauwtint, heel erg koel qua ondertoon. Ook deze heeft weer die prachtige hoogglans finish. Van alledrie de lakjes die ik heb is deze mijn favoriet. Hij past bij veel gelegenheden en outfits, is niet te donker of te licht en staat goed bij mijn huidskleur. ♥

De nagellak van Cult Nails heeft een wat dunnere substantie wat ik persoonlijk heel erg prettig vind lakken, zeker in combinatie met het langere en platte kwastje. Enig nadeel hiervan is dat de nagellak 3 laagjes nodig heeft voor een perfecte dekking. Gelukkig droogt de nagellak snel waardoor dit al met al niet heel erg lang duurt. Ik gebruik altijd een base- en topcoat en geniet zo gemakkelijk meerdere dagen van mijn nagellak zonder tipwear of dat het gaat chippen.

Op dit moment zijn de Cult Nails nagellakken bij Boozyshop verkrijgbaar voor slechts €3,00 per stuk (normaal €9,95 per stuk).

Heb jij ervaring met dit merk nagellak? Welke kleur spreekt jou van deze drie het meeste aan? Let jij met nagellak eigenlijk op de ondertoon (warm of koel) van je huid, of draag je alles wat je maar leuk vindt? Ik ben benieuwd naar je reactie :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 8 augustus 2012 at 15:20

  mooie lakken. :D

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 7 augustus 2012 at 22:03

  Prachtig zeg! Die eerste

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 7 augustus 2012 at 19:19

  Mooie kleurtjes! Ik vind de blauwe het mooist :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 augustus 2012 at 16:36

  Die bovenste kleur vind ik wel erg apart en lijkt me wel mooi!

 • Avatar van Yajaira
  Reply Yajaira 7 augustus 2012 at 16:14

  OMG wat een coole nagellakjes! Ik ben nog niet bekend met dit merk, maar ik denk dat ik zeker maar eens één van deze mooie lakjes moet gaan aanschaffen :). En ik draag zelf maar net welk kleurtje me aanspreekt. Ligt er een beetje aan in wat voor bui ik ben en wat voor kleur kleding ik draag, want daar pas ik het ook op aan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:33

   Daar kijk ik ook vaak naar of het bij de outfit matched, al vind ik het ook wel weer leuk om dan juist een compleet tegenovergestelde kleur te dragen ofzo :)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 7 augustus 2012 at 12:57

  Dat blauwe kleurtje is mooi!

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 7 augustus 2012 at 12:47

  De lakjes lakken zo te zien erg mooi! Ik draag zowat alles op mijn nagels, ik kijk niet echt naar ondertonen :) Hoewel ik toch niet zo voor blauw op mijn nagels ben. Geen idee waarom, want het is best wel mooi ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:34

   Het is ook altijd zo lastig om te zeggen dat je een bepaalde kleur niet draagt, want er zijn bijvoorbeeld zo ontiegelijk veel kleuren blauw dat er altijd wel een mooie tussenzit ;)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 7 augustus 2012 at 11:50

  De blauwe vind ik mooi!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 7 augustus 2012 at 11:27

  hele mooie lakjes! vooral in trance & quench :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 7 augustus 2012 at 10:07

  Ze zijn erg mooi, zeker de blauwe. :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 augustus 2012 at 09:51

  Goh, deze lakjes zou ik op de kleur in het flesje afgaand niet direct kiezen, maar op je nagels zie je dat ze wel erg mooi en aparter dan de grijze massa zijn. Leuk, al vind ik het wel meer kleurtjes voor het najaar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:37

   Ik vind het ook mooie najaarskleuren en denk dat ik ze ook veel zal gaan dragen komende herfst en winter :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 7 augustus 2012 at 09:37

  Schitterend zijn ze hè? Normaal hou ik niet van rode nagels en DIE vind ik nu zelfs mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:37

   Haha! Jaaaa ze zijn heeel erg mooi ^^

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 7 augustus 2012 at 09:31

  O wauw! Wat een mooie kleurtjes!:D

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 7 augustus 2012 at 07:07

  Wat een toffe lakjes zeg! Kende het merk wel, of nouja, keer van gehoord, maar nog nooit zelf uitgeprobeerd, dus je maakt me benieuwd ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:37

   Ik ben zelf ook heel benieuwd geworden naar meer kleurtjes en finishes van dit merk, fijne eerste kennismaking! :D

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 7 augustus 2012 at 00:53

  Die olijfgroene kleur vind ik prachtig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.