Beauty

De glossybox van augustus 2012

27 augustus 2012


Als het goed is hebben alle Glossybox abbonee’s hun augustus box alweer enkele dagen in huis dus kan ik niks verklappen voor iemand qua inhoud ervan, maar wel wil ik graag laten zien wat er in mijn box van deze maand zat. Deze maand zit de box vol inspiratie op het gebied van make-up en verzorging en ik was dan ook heel nieuwsgierig toen ik de box open deed.

“In de Glossybox van deze maand zit hèt nummer 1 bestseler product voor de lippen van het premium merk Kiehl’s. Daarnaast is er ook aan de verzorging van het haar gedacht en met de make-up èn de speciale Glossybox make-up brush creëer je in een handomdraai de meest uiteenlopende make-up looks. Geen professioneel visagiste van beroep? Onze make-up artist laat je graag in een filmpje op ons blog zien hoe jij deze verschillende make-up looks creëert. Maar dit is niet de enige verrassing die we voor je in petto hebben. Op ons blog hebben we ook leuke winacties lopen en lees je alles wat je moet weten over de producten van deze maand.”

Zoals altijd kan de inhoud van de Glossybox per persoon verschillen, maar er komen in alle boxxen producten van de volgende merken voorbij:

* Indola
* Pureology
* Kiehl’s
* Mario Badescu
* Vera Valenti.

De volgende producten zaten er deze maand in mijn Glossybox:

Indola innova color shampoo sample 50ml (fullsize 300ml, €11,75)
Ik heb zelf gekleurd haar en vind het dus erg prettig dat er een shampoo in zit die mijn kleurtje mooi moet beschermen. Handig zo’n kleine verpakking voor een weekendje weg bijvoorbeeld. De shampoo heeft een heel zachte geur en maakt mijn haar goed schoon. Ik ben wel benieuwd naar meer van dit merk voor gekleurd haar!

Kiehl’s lip balm #1 fullsize 15ml, €8,00
Dit is wereldwijd een favoriet product van Kiehl’s en ik moet eerlijk toegeven dat het ook zeker een fijne lippenbalsem is. Hij zorgt ervoor dat mijn lippen zacht blijven, een mooi glansje hebben en beschermd zijn tegen de zon met een factor 4. Wel een nadeel aan deze verpakking is dat er geen applicatordeel op de tube zit, maar een rond en wat harder uiteinde. Je zal dus eerst een klein beetje product op je vinger aan moeten brengen om dit op je lippen te kunnen smeren..

Glossybox pro beauty brush fullsize, €7,00
Deze make-up kwast is speciaal ontworpen voor Glossybox en is gemaakt van geitenhaar. Ik ben hier helaas niet zo positief over omdat ik gewoonweg heel erg verwend ben met mijn make-up kwasten en daar kan deze variant niet aan tippen. De haartjes zijn niet mooi afgesneden en hij prikt op de huid. Jammer!

Vera Valenti zwart oogpotlood fullsize 1,8gr, €3,90 & oogschaduwpalette fullsize 10gr, €5,32
Altijd leuk om een nieuw merk te ontdekken dus dat is alvast een groot pluspunt! Wel was misschien een ander kleur oogpotlood leuker geweest omdat er al verschillende keren een zwart oogpotlood in de Glossybox gezeten heeft. Het potlood voelt verder creamy aan en heeft een intens zwarte kleur. Handig is de puntensliper die in de dop verwerkt zit.

Het oogschaduwpalette (met een blush in het midden) ziet er qua verpakking ietwat goedkoop uit, maar dit is echt de topper uit de augustus box als je het mij vraagt. De kleurtjes zijn erg goed gepigmenteerd en je kan er veel verschillende looks mee maken. Niet alle kleurtjes staan mij even flatteus omdat die redelijk ‘warm’ zijn qua ondertoon maar er zitten ook zeker kleurtjes tussen waar ik erg blij mee ben. De blush heeft een frisse perzikkleur en laat een satijnglans achter op de wangen. Mooi!

Als ik kijk naar de totale waarde aan producten in deze Glossybox dan komt dit uit op zo’n €26,00. Dit is wel eens meer geweest, maar alsnog is het een mooie deal aangezien de box te bestellen is voor €12,50. De lippenbalsem komt altijd van pas, de shampoo is handig voor met een weekendje weg, een zwart oogpotlood komt ook altijd wel van pas en het oogschaduwpalette is zeker een voltreffer in deze box. De kwast? Hmm.. misschien leuk voor beginners maar ik zal hem niet snel gebruiken helaas.

De Glossybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of neem een kijkje op de Glossybox website voor meer informatie.

Klik hier voor de Glossybox website. Met de code GBNU2012 krijg je t/m 31 augustus 2012 10% korting op je 1e Glossybox!

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van britt
  Reply britt 1 september 2012 at 19:07

  ik had precies dezelfde inhoud en inderdaad het viel mij deze maand ook een beetje tegen! Ik miste een grote flacon van iets!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:31

   Ja precies! Dat had de doos helemaal top gemaakt en dat de kwast dan een ‘extraatje’ was zeg maar :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 augustus 2012 at 09:36

  Wat zeg je dat netjes wat je van die kwast vindt! Ik was wat negatiever met mijn manier van omschrijven haha. Maar de conclusie is hetzelfde, geen fijne kwast. De box blijf ik nog steeds leuk vinden hoewel ik deze maand wel iets minder geslaagd vind als ik het met andere maanden vergelijk. Wel ben ik nu weer wat blijer nu ik de swatches van het palette heb gezien op jouw foto’s (heb het palette nog niet getest). De kleuren vind ik echt super van dat palette en het is een heel handig formaat om mee te nemen voor als je gaat reizen of weekendje weg gaat. Wel een aanvulling voor mijn stash (ondanks dat ik al heeeel veel heb, vind deze kleuren combi echt super). Zwart oogpotlood vond ik ook iets minder, aangezien ik bijna nooit zwart potlood gebruik. Had liever een donkerbruine ofzo gezien.

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 28 augustus 2012 at 20:25

  Mooie inhoud!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 27 augustus 2012 at 21:19

  Vind het wel een leuke inhoud !

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 augustus 2012 at 20:59

  Ik had net een iets andere als jouw, ben wel onwijs blij met de palette.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 27 augustus 2012 at 20:43

  Leuke inhoud :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 27 augustus 2012 at 18:22

  Dat oogschaduwpalette is verrrrry mooi :D

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 27 augustus 2012 at 13:43

  Ik vind de oogschaduw er super mooi uit zien! Ik ken het merk ook nog niet dus ben wel benieuwd naar meer :)

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 27 augustus 2012 at 13:11

  Ik vond de palette ook het mooist, maar moet nog testen of ik er tegenkan met mijn gevoelige ogen… naar hoe de lipbalsem omschreven wordt, vind ik hem toch niet zo prettig. Doe mij maar mijn vertrouwde labello (soort maakt weinig uit).
  Wat ik me bij de palette nog afvroeg, kun je blush ook als oogschaduw gebruiken? Vind het zo’n mooie koraalkleur en kon dat nog niet vinden in oogschaduw ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 augustus 2012 at 14:16

   Die zou je gerust als oogschaduw moeten kunnen gebruiken, dat kan over het algemeen met blushes wel. Maar als je gevoelige ogen hebt zou ik met glittervarianten wat meer oppassen :)

   • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 28 augustus 2012 at 22:10

    Ik heb het getest hoor en het gaat prima! Ik had eerst gewoon een oogschaduw getest gisteren voor een halve dag en dat ging goed. Dus vanmorgen de blush gepakt met een oogschaduw gecombineerd en heb nu nog steeds geen last, *blij* :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 29 augustus 2012 at 08:59

     Yay! Dat is wel heel erg prettig natuurlijk :D

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 27 augustus 2012 at 11:58

  Ik heb hem ook! Het palette vind ik heel mooi :)

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 27 augustus 2012 at 11:12

  Ik had de kwast leuker gevonden als het een ‘extra’ in de box was, dus een 6de product zeg maar….

  Ik was ook super blij met de palette :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 27 augustus 2012 at 10:59

  Leuke producten, maar toch jammer dat je steeds weer dezelfde merken ziet terugkeren in de verschillende beautyboxen…

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 27 augustus 2012 at 10:59

  wauw mooie foto’s heb je gemaakt erg leuk !

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 27 augustus 2012 at 10:44

  Het palette is erg leuk, en de shampoo en lipbalm lijken me ook fijn. Ziet er wel weer leuk uit.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 augustus 2012 at 10:40

  ik vond de kwast echt een grote tegenvaller >.< maar verder was de inhoud wel okay :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.