Beauty

Disney | Bambi ‘Let’s Dream!’ EdT

1 augustus 2012

Disney | Bambi 'Let's Dream!' EdT
Vanaf vandaag kan je exclusief bij Douglas en via hun webwinkel deze Disney Bambi Let’s Dream! eau de toilette verkrijgen. De flacon is werkelijk waar prachtig en heel erg sprookjesachtig en vertolkt een scene uit de beroemde Disneyklassieker Bambi. Op de eivormige flavon staat een Bambi-sculptuurtje met glitters in haar lijfje die niet alleen bij de Disneyfans hun hart sneller zal doen laten kloppen.
Disney | Bambi 'Let's Dream!' EdT
Een bijzonder feitje wat zeker leuk is om te vermelden: de lieflijke dame van de campagne van deze geur is niemand minder dan een medewerkster van Douglas zelf. Douglas organiseerde onder alle medewerksters een casting, om de ‘Bambi-face’ te worden voor de reclamecampagne passend bij deze geur. Uit honderden inschrijvingen werd de 17-jarige leerlingverkoopster Viviane Schaal geselecteerd. Vanaf heden is zij het gezicht van de internationale campagne voor deze magische nieuwe geur.
Disney | Bambi 'Let's Dream!' EdT
“Bambi Let’s Dream! brengt iedere moderne jonge vrouw in de verleiding om haar romantische fantasieën de vrije loop te laten, de dagelijkse sleur te vergeten en te dromen over het onmogelijke dat werkelijkheid wordt. Bambi Let’s Dream! is een exclusieve, trendy geur voor jonge vrouwen en voor iedereen die zich graag overlevert aan de magie.

Dromerig en speels, deze geur is betoverend romantisch: een vleugje fondant, een snufje speelsheid en een tikje vrijmoedigheid, heel relaxed en cool. Een droomgeur voor iedere jonge vrouw die het dromen nog niet verleerd is.”
Disney | Bambi 'Let's Dream!' EdT
De geur opent met frisse topnoten van witte perzikbloesems, mangosorbet en rode bosbessen en gaat over in de speelse hartnoten van fluweelzachte jasmijnbloesems, delicate sneeuwdruppels, caramelcrème en wilde bosviolet en eindigt in een poederige en zacht-warme basis van witte musk, tonkabonen, vanillepoeder en rozenhout.

Deze geur is ontwikkeld door de Parijse parfumeur Sidonine Lancesseur en maakt een betoverende en vrolijke indruk. Misschien niet voor de zakelijke afspraken en naar kantoor, maar wel perfect voor bijvoorbeeld een picknick in het park en een romantische zomerdate. De geur blijft op mijn huid toch zeker enkele uurtjes ruiken en dat vind ik voor een eau de toilette prima.
Disney | Bambi 'Let's Dream!' EdT
Disney’s Bambi Let’s Dream! is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Douglas en via Douglas.nl. Een flacon met 50ml inhoud kost €34,95. Ik kan alvast niet wachten tot meer bekende Disneyfiguren een eigen geur zullen gaan krijgen, ik als Disneyfan heb namelijk direct zo’n ‘verzameldrang’ bij deze flacon. Prachtig! ♥

Ben jij ook op slag verliefd geworden op het uiterlijk van deze flacon? En is de geur zelf er één die jou persoonlijk aanspreekt? Ik kijk uit naar jouw reactie/comment :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 6 augustus 2012 at 21:00

  wat een geweldig flesje, alleen daarom al zou ik hem willen hebben, keischattig!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 2 augustus 2012 at 17:26

  ben gister in de douglas wezen kijken en hij viel me toch wat tegen. de geur was het gewoon net-niet voor mij en het flesje vond ik in het echt vrij plastik en goedkoop aanvoelen. toch ga ik weer twijfelen nu ik hem hier op je blog zie :P

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 1 augustus 2012 at 23:03

  Ooh hoe cute! En hij klinkt nog erg lekker ook!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 augustus 2012 at 20:43

  Oh, wauw! Die verpakking!!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 1 augustus 2012 at 20:28

  Die moet ik hebben, zo mooi :D x

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Vouchercode.nl

Ik ben een groot fan van online shoppen. Lekker gemakkelijk, want je hoeft geen rekening te houden met reistijden, openingstijden...

Sluiten