Beauty

Dr. Hauschka | Slow Mood limited edition make-up collectie

15 augustus 2012


De nieuwe herfst en winter make-up look van Dr. Hauschka staat voor serene kalmte, die in ons drukke bestaan soms zo onmisbaar is. De producten bevatten, zoals we gewend zijn bij Dr. Hauschka, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. De producten uit deze nieuwe collectie zijn prachtig om een rustige look mee te maken voor overdag, maar zijn ook zeker geschikt om een meer feestelijke make-up mee te kunnen creëeren.  
Lipstick Novum
€12,95
Hydraterende zorg gecombineerd met transparante, glanzende kleuren: 07 Delicate Orchid en 08 Maple Glow. Deze lipsticks bevatten verschillende voedende en verzorgende oliën zoals ricinusolie, jojobaolie, arganolie, amandelolie en abrikozenpitolie wat samen met o.a. het rozenbottelextract, bijenwas, candelillawas, de extracten uit rozenbloesem en wondklaver en etherische oliën zorgt voor zachte lippen, de hele dag door.

Bij het zien van de kleuren zo in de huls en op de hand werd ik zelf nu niet direct heel enthousiast, maar ze vermengen zich mooi met de natuurlijke kleur van de lippen waardoor dit eigenlijk twee kleuren zijn die iedereen wel zouden staan. De lipsticks komen in een slanke huls met chique uitstraling, voelen superzacht aan op de lippen en hebben een heerlijke geur. Alhoewel ik het erg mooie kleuren vind en redelijk veel mensen ze zouden kunnen dragen, ben ik zelf toch wel meer van de koelere en minder bruine kleurtjes voor op mijn lippen. Dat staat me gewoon mooier :)


Eyeshadow Duo
€18,95
Verkrijgbaar in de kleurencombinatie 06 Pale Caramel & Cedar Dawn en in de kleurencombinatie 07 Soft Cinnamon & Deep Bronze. Ook deze oogschaduws zijn niet alleen decoratief maar ook verzorgend: fijn zijdepoeder, etherische oliën en extracten van toverhazelaar, wondklaver en zwarte thee verzorgen de gevoelige huid rondom de ogen.

Kajal Eyeliner
€10,95
Verkrijgbaar in de kleuren 06 Eucalyptus Dew (groen) en 07 Mellow Sienna (bruin). De textuur van de oogpotloden is verbeterd en is verrijkt met o.a. kweepeerwax, wondklaver, toverhazelaar, zwarte thee, sheaboter, jojobaolie, vitamine E, vitamine C, etherische rozenolie en Japanse was zodat ze zijdezacht aanvoelen op de huid en de tere huid rondom de ogen verzorgen. Met de handige applicator aan de achterkant kan je de oogpotloden wat vervagen voor een zachtere look.


De oogschaduw duo’s zitten in een slank en plat doosje met een spiegel aan de binnenkant en worden geleverd met een sponsapplicator. Ook de oogschaduws hebben de heerlijke geur die zo bekend is bij Dr. Hauschka make-up: ik vind het persoonlijk een lekkere geur. De oogschaduws voelen zacht aan, laten zich gemakkelijk aanbrengen en ook zonder oogschaduwbasis zie je dat ze al voldoende pigment hebben en de kleuren mooi te zien zijn. In elk doosje zit 2 x 1,3 gram oogschaduw.

De oogpotloden voelen superzacht aan tijdens het aanbrengen en laten een mooie glans achter. Eenmaal op de huid gedroogd blijven ze goed op hun plek. Doordat ze aan het begin zo goed te vervagen zijn kan je ze ook als oogschaduwbasis voor onder de oogschaduw gebruiken om deze nog intenser te laten overkomen.

Op mijn hand zie je van links naar rechts de kleurtjes oogschaduw, daarnaast een streepje oogpotlood en daarna een deel oogpotlood vervaagd.

Illuminating Powder
€20,95
Ik hou van een gematteerde make-up look, maar dan wel mèt een mooie glow op de juiste plaatsen zoals bijvoorbeeld op de jukbeenderen en op het wenkbrauwbot. Deze nieuwe gezichtspoeder van Dr. Hauschka geeft een mooie en subtiele glans aan je gezicht. Je zou hem over je gehele gezicht kunnen gebruiken voor een zijdezachte glans, maar je kan hem ook concentreren op juist die plekken waar jij dat mooi vindt. De glans zoals deze echt is was wat lastig vast te leggen op de foto, maar geloof me: deze is in het echt (en zeker in de zon) heel mooi aanwezig. Gelukkig zitten er geen grote shimmers in, zodat het effect heel elegant staat.

Bij bovenstaande look combineerde ik alle bovenstaande producten samen met mijn standaard basismake-up zoals foundation, concealer, poeder, wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel en mascara.

Ik vind dit een prachtige make-upcollectie, waar iedereen wel mee uit de voeten moet kunnen qua kleurtjes. De Dr. Hauschka Slow Mood collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en via de webwinkel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 augustus 2012 at 13:50

  Mooie look, de oogschaduw kleur (groen) staat je echt super! Als ik wat langer kijk, dan ben ik het ook wel eens met jullie allemaal over de lipstick kleur.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 16 augustus 2012 at 15:50

  Wat een mooie naturelle look heb je gemaakt!! Super!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 augustus 2012 at 16:36

   Dankjewel, wat lief zo enthousiast! :D

   • Avatar van Lin
    Reply Lin 16 augustus 2012 at 16:39

    Hahaha, ja, bij mij merk je het wel als ik iets echt mooi vind ;) Ja, ik vind m echt mooi, zo flawless gedaan :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 16 augustus 2012 at 20:27

     Nou, nogmaals bedankt. Leuk om te horen!

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 16 augustus 2012 at 04:29

  Wat een prachtige fullface foto! Je huid lijkt echt airbrushed!:)) mooie lipsticks ook!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 augustus 2012 at 10:59

   Ahww dankjewel! (Make-up doet z’n werk dus goed haha) ^^

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 15 augustus 2012 at 18:32

  Wat heb je prachtige ogen Desiree!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 15 augustus 2012 at 16:11

  Die groene kleur oogschaduw staat je echt heel mooi!!!

  De lippenstift lijkt idd wat minder geschikt te zijn voor een koeler huidtype…Bij een gelere ondertoon werkt hij gelukkig heel goed. Ben wel benieuwd trouwens hoe de lichtere kleur lippenstift bij je staat! Wel leuk om te zien, hoe snel een lippenstift de uitstraling kan veranderen.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 15 augustus 2012 at 13:00

  Eens met de rest, de lipstick is zoals je zelf al aangaf niet helemaal jouw kleur, maar de ooglook is echt heel mooi en laat je oogkleur knallen. Ik vind de collectie overigens verder heel mooi, ik gebruik heel veel kleur, maar neig de laatste tijd ook steeds vaker naar neutralere looks. De oogschaduwpalettes zijn denk ik erg geschikt om een soft smokey eye mee te maken.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 15 augustus 2012 at 11:23

  De oogschaduw staat je prachtig! Van de kleur lipstick ben ik minder fan.

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 15 augustus 2012 at 10:26

  Ik hou van deze kleur tinten!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 15 augustus 2012 at 09:55

  Ik vind de producten leuk, maar ik word er niet warm of koud van zeg maar. Ik heb er geen hebben gevoel bij.
  Ik vind die lipstick die je niet zo heel mooi staan, moet ik eerlijk zeggen. Hij maakt je beetje ouwerlijk, terwijl je dat écht niet bent!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 augustus 2012 at 10:28

   Ik snap wat je bedoelt, dat vind ik zelf ook. Ze maken heel klassiek en volwassen, maar ik draag toch liever frissere (koelere) tinten op mijn lippen :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 15 augustus 2012 at 09:36

  Ha, mijn artikel vandaag gaat ook over deze collectie!:D Wat een mooie look heb je gemaakt! De zachte kleuren van deze collectie staan je geweldig! xoxo

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 15 augustus 2012 at 08:03

  Mooie look ! Ik vind de oogschaduw van Dr Haushka erg fijn om te gebruiken.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.