Beauty

Glowing by JLo

16 augustus 2012


“Tien jaar geleden was ze een vrouw met een vurige ambitie. Ze had een #1 album, #1 film en #1 geur. Nu, in 2012, is ze nog steeds één van de ‘hottest’ iconen van onze tijd. Een regerende diva, haar ‘star power’ beïnvloedt legioenen van toegewijde fans. Ze staat aan de top van de hitlijsten. Is overal in de media aanwezig. Wereldwijd. Ze is ‘glowing & hotter’ dan ooit tevoren. Glowing by JLo” Het persbericht van deze geur begint veelbelovend en bij het zien van de prachtige flacon werd ik dan ook heel benieuwd naar de inhoud ervan.

De flacon ziet er werkelijk prachtig uit. Heel klassiek en chique en het doet me ergens denken aan een Romeinse zuil. De diepe, verticale, uitgesneden facetten zorgen ervoor dat de flacon omgevingslicht mooi oppakt en zoals je dadelijk zal zien: ook het licht van binnenuit..

Zoals je ziet geeft deze flacon namelijk licht. Dit gebeurt voor zo’n 15 seconden vanaf dat je de geur opbrengt. Ik moet er alvast wel bijzeggen dat enkel de 50ml en 75ml flacons deze bijzondere functie hebben, de 30ml flacon geeft geen licht. Het is natuurlijk geen must aan de flacon, maar het is zeker bijzonder!

De geur zelf is bijzonder aangenaam. De geur opent met bergamot, mandarijn en cypres, gaat over in oranjebloesem, lelietjes-van-dalen en Indische goudregen en eindigt in sandelhout, amber sultan, vanille, vetiver, patchouli en kasjmier muskus. Een perfect combinatie tussen fris, vrouwelijk, speels, sensueel en warm. Het is een geur waarover je zeker complimentjes zult ontvangen!

Omdat het een eau de parfum is blijft de geur redelijk lang op de huid ruiken en dat is weer een groot voordeel, zo hoef je niet de hele dag door bij te sprayen. Ik ben aangenaam verrast door deze geur. Vaak heb ik het niet zo met ‘celebrity geuren’, maar ik merk dat ik Glowing by Jennifer Lopez er toch regelmatig bij pak de laatste tijd.

Glowing by JLo is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jennifer Lopez Fragrances parfumerieën en warenhuizen. Het complete assortiment bestaat uit:

– eau de parfum 30ml, €25,00
– eau de parfum 50ml, €35,00
– eau de parfum 75ml, €45,00
– body lotion 200ml, €12,00.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 23 augustus 2012 at 10:35

  Ik ben echt heel benieuwd naar deze geur, de flacon spreekt me zeker aan, ik hou van dat ‘cleane’ uiterlijk. Dat lampje vind ik stiekem erg leuk ;)

 • Avatar van Gabriella
  Reply Gabriella 17 augustus 2012 at 13:59

  Haha! Ik ben nu aan het twijfelen om Coco Noir aan te schaffen voor een luttele 130 euro. Als ik deze prijzen zie ga ik deze absoluut even ruiken in de winkel; hij “leest” als een lekker luchtje! Ben benieuwd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 augustus 2012 at 14:03

   Ahhh Chanel Coco Noir lijkt me ook echt heerlijk!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 augustus 2012 at 13:05

  Ik heb ooit in een ver verleden Jennifer Lopez Stil gewonnen en ik heb daarna dat geurtje steeds opnieuw gekocht. Echt een heerlijke frisse eau de toilet. Ik ben wel benieuwd naar deze geur, de ingrediënten spreken me wel aan.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 17 augustus 2012 at 11:30

  Een hele mooie flacon, ben erg benieuwd naar de geur xoxo

 • Avatar van Jaimie
  Reply Jaimie 17 augustus 2012 at 01:06

  Oehh die wil ik!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 16 augustus 2012 at 22:48

  Lijkt me een heerlijk geurtje :D x

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 16 augustus 2012 at 20:11

  Lijkt me een heerlijke geur. De flacon vind ik ook erg mooi. Binnenkort maar eens ruiken.

 • Avatar van Mel
  Reply Mel 16 augustus 2012 at 11:35

  In tien jaar is er ook veel veranderd aan haar lichaam: ze mist een heup!?!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 16 augustus 2012 at 11:15

  Ik weet nog dat ik 10 jaar geleden “verliefd” werd op haar eerste geur, nou ja geur? Eigenlijk het flesje. Ik wilde hem zo graag hebben, maar toen ik de geur rook hoefde ik hem niet meer en heb ik het nooit gekocht. Flesje viel toen ook zeer tegen eigenlijk.

  Deze daarin tegen vind ik super mooi, de geurnoten spreken mij aan, maar wat als de geur weer tegen valt? Mijn vraag is dus ook: lijkt deze geur op haar eerste parfum? Of is het totaal de andere kant op? Ik heb heel veel parfum van Christina Aguilera, omdat ik die gewoon echt heel erg lekker vind en van Beyoncé.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 16 augustus 2012 at 07:38

  lijkt me best een lekkere geur :)
  ga hem zeker eens ruiken als ik hem tegen kom :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 16 augustus 2012 at 07:01

  Dat ‘ie licht geeft vind ik echt heel erg cool! Weer onderscheidend van de rest!
  Die geurnoten spreken me ook wel aan, mmm!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 16 augustus 2012 at 00:35

  Op een of andere manier weten zowel de flacon als de geurnoten mij niet te raken. Het licht in het flesje is dan weer wel heel erg leuk!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 16 augustus 2012 at 00:28

  Wat een mooie flacon inderdaad en dat licht is een leuk effect haha :) Ik ben erg benieuwd naar de geur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.