Persoonlijk

It’s my birthday!

22 augustus 2012

It's my birthday! (+ winactie)
Vandaag ben ik jarig en telt mijn taart alweer 28 kaarsjes. Het was voor mij persoonlijk een jaar vol met ups en gelukkig weinig downs en er zit ook voor het komende jaar een heleboel leuks aan te komen. Ik voel me steeds beter in mijn vel en geniet van mijn leven… I feel good! Natuurlijk zien jullie op Curvacious al zeer regelmatig winacties voorbij komen, maar vandaag wil ik ook graag trakteren en dit doe ik samen met een paar van mijn favoriete merken. Meedoen is heel simpel; het is vooral fun!

It's my birthday! (+ winactie)
Prijs 1: LUSH Uplifted cadeaubox

Ben jij iemand (of ken jij iemand!) die last heeft van een ochtendhumeur? Voor wie de wekker altijd te vroeg gaat en zuchtend en puffend opstaat? In Uplifted zitten allemaal producten die een heerlijke frisse geur hebben en die je helpen bij het wakker worden. Ook als je even niet zo in je hum bent is dit een fijn cadeau, citrus en munt helpen bij het verdrijven van sombere buien! In het pakket vind je de volgende producten terug:

– 100gr Bohemian zeep
– 140gr Rub Rub Rub scrub
– 100gr Ocean Salt gezichtsreiniger
– 100gr Happy Hippy douchegel
– 100gr Dirty Springwash douchegel
– 100gr Whoosh douchejelly.
It's my birthday! (+ winactie)

Prijs 2: SEPHORA verwenpakket
Dit zomerse verwenpakket van Sephora bevat een heleboel fijne spulletjes om jezelf van top tot teen te kunnen verfrissen en verfraaien, in mijn favoriete zomergeuren èn -kleuren:

– Monoï smoothing body scrub
– Monoï moisturizing body lotion
– Nourishing hand cream
– Waterproof eye make-up remover
– Triple action cleansing water
– Fresh breath spray
– Oogschaduwpalette in Pin Up Show
– Professionele oogschaduwkast
– Fresh glossy gloss
– Hydraterende lipgloss in Funky Fuchsia.
It's my birthday! (+ winactie)

Prijs 3: CATTIER-PARIS verwenpakket
Ik heb natuurlijk al meerdere artikelen geschreven over dit nieuwe merk in de Nederlandsche schappen en zoals je kon lezen ben ik erg onder de indruk van het merk en verschillende producten ervan. Ik mag dan ook een heerlijk verwenpakket met producten van dit merk verloten:

– Eau fraîche délicate eau de toilette
– Concentré de beauté
– Citrus thee bodylotion
– Pure sheabutter
– verschillende proefmonsters om kennis te maken met het verdere assortiment.
It's my birthday! (+ winactie)
Prijs 4: Twee kaarten voor het RTL Lounge Beach Event
Namens Glossybox mag ik 2 kaarten voor dit geweldige event weggeven. Het ‘RTL Lounge Beach Event’ is het decor voor een relaxte dag met fashion, food, drinks en optredens van o.a. Alain Clark, Sabrina Starke, DJ Roog, de RTL Lounge DJ en een verassende surprise act. Er is ’s avonds een uitgebreide barbecue en na afloop staat er een goodiebag voor iedereen klaar. Meer informatie over het ‘RTL Lounge Beach Event’ is te vinden op www.rtllounge.nl/beachevent. Hou er rekening mee dat je zelf vervoer moet regelen naar Bloemendaal aan Zee en dat je 8 september moet kunnen. Ik zal zelf ook aanwezig zijn bij dit te gekke event!

It's my birthday! (+ winactie)

Hoe maak je kans op één van bovenstaande prijzen? Door stappen hieronder na te volgen kan je kans maken op een prijs, je hoeft niet alle stappen te volgen maar… hoe meer stappen je volgt hoe meer kans je maakt!

1. Laat een reactie/comment achter dat je meedoet, welke prijs je voorkeur heeft en feliciteer mij op een originele/lieve/gekke/ontroerende/leuke manier
2. Mail je adresgegevens (en wellicht je originele inzending) naar winactie@curvacious.nl zodat een eventueel gewonnen prijs het snelst bij je kan worden bezorgd
3. Volg mij op Twitter *klik* en tweet de volgende zin: Desirée van https://curvacious.nl/ is jarig en viert feest! Doe jij al mee voor 1 van de 3 geweldige verwenpakketten? #winactie #CurvaciousNL
4. Volg mij op Facebook *klik*
5. Volg mij via Bloglovin’ *klik* en like deze post.

Meedoen kan t/m woensdag 29 augustus 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Vandaag hebben mijn man en ik vrij van werk dus gaan we samen wat uitslapen, lekker ontbijten en op naar Rotterdam voor een fijn shoppingdagje, uit eten (sushi ♥) en drankjes doen. Heerlijk! En van het weekend komen er beide dagen familie en vrienden op visite ^^

Ik wens iedereen een meer dan geweldige dag toe. Enjoy!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 29 augustus 2012 at 23:38

  Na op vakantie te zijn geweest en daarna een poos geen internet meer hebben gehad, zie ik nu pas deze post. Veel te laat natuurlijk! Alsnog van harte gefeliciflapstaart met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad, lekker hebt genoten van sushi en gebakjes en leuke cadeautjes hebt gekregen. Jarig zijn heeft altijd iets ‘magisch’ vind ik, ik hoop dat je een topdag hebt gehad en met je dierbaren om je heen deze mijlpaal hebt kunnen vieren! En ik wens je natuurlijk het allerbeste in je ‘nieuwe’ jaar! Een jaar vol leuke gebeurtenissen, gezondheid & liefde! Ik heb het ook getweet (@paulalacht, ik volg je al eeuwen ;-) ), je facebook like ik al en ik ga je NU mailen. Ik vind alle prijzen top, maar n.a.v. jou artikelen over monoï ben ik daar wel erg nieuwsgierig naar, dus het Sephora pakket heeft mijn voorkeur! 8 september heb ik al plannen, dus voor die prijs doe ik niet mee. Liefs paula

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 29 augustus 2012 at 15:30

  Feliz día! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een leuke dag gehad (je had in ieder geval leuke plannen, sushi=lekker, shoppen is altijd goed). Wel heel tof dat je prijzen weggeeft voor je verjaardag, hopelijk heb jezelf ook leuke kadootjes gehad!
  Ik doe graag mee voor prijs 2 Sephora. Ik volg je op facebook en bloglovin (Twitter heb ik niet).

 • Avatar van SanEHV
  Reply SanEHV 29 augustus 2012 at 15:28

  Gefeliciteerd! Ik ben ook blij…ik heb vandaag 2 maten kleiner kunnen shoppen! Dag ochtend humeur! Zonnetje in en buitenshuis!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2012 at 08:38

   Dat is zeker goed zeg, gefeliciteerd!

 • Avatar van Kokkie1
  Reply Kokkie1 29 augustus 2012 at 15:04

  Heppiebursdee toe joe!
  Van harte met je 28ste verjaardag, dat het maar een top dag mag zijn!

 • Avatar van PrincessOfJade
  Reply PrincessOfJade 29 augustus 2012 at 14:55

  hiep hiep hoi, er is er eentje jarig. We dansen en zingen (en natuurlijk make uppen en shoppen ) tot we niet verder meer kunnen. Kapotte voetjes, verdwenen stemmen, maar uber gelukkig. Hartelijk gefeliciteerd met je 28ste verjaardag!!!

  Ik volg je op twitter en heb je bericht getweet.
  Ook volg ik je al lang op facebook.
  Op bloglovin volg ik je ook, maar ik kan dit artikel niet liken :(

  Ik ben een echte lushie en dus dol op lush productjes. Daarom zou ik het ongelooflijk tof en leuk vinden om het lushpakket te winnen… Oooh, heerlijk badderen en douchen met lush… HEERLIJK!!!!

 • Avatar van Laura Spring
  Reply Laura Spring 29 augustus 2012 at 11:43

  Gefeliciteerd!!!!

 • Avatar van Suus Jansen
  Reply Suus Jansen 29 augustus 2012 at 10:24

  oehh een paar daagjes te laat *schaam* maar ik wens je dat al je dromen klein of groot dit jaar mogen uitkomen! En dat de zon altijd in je hart zal schijnen <3

  Volgen doe ik je natuurlijk allang, op twitter suusjestweets
  op Google+ en op facebook als Suusje Jansen!

  Prijs 2: SEPHORA verwenpakket

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 29 augustus 2012 at 10:15

  Natuurlijk volg ik je twitter facebook ik doe mee voor prijs 3 en natuurlijk heel erg gefeliciteerd

 • Avatar van Fragrances
  Reply Fragrances 29 augustus 2012 at 10:15

  Oh jeetje, ik zie je blogpost nu pas! Veelte laat, maar alsnog gefeliciteerd. Moge er nog vele gezonde en gelukkige jaren volgen en hopelijk wordt Curvacious nog een groter succes dan het al is! Ik heb nog wat wijze woorden voor je “Smile while you still have teeth!” ;-)

  Ik volgde je al via Bloglovin, FB en Twitter. Zal nog even mijn gegevens opsturen.

  • Avatar van Fragrances
   Reply Fragrances 29 augustus 2012 at 10:18

   Ohja, en de prijs die ik graag zou willen is prijs 3: CATTIER-PARIS verwenpakket! Ik heb nooit iets van hun merk uitgeprobeerd, dus vandaar dat ik deze graag zou willen winnen.

 • Avatar van patricia
  Reply patricia 29 augustus 2012 at 09:41

  oeps sorry ff vergeten hier een reactie nier te zetten nu komt het als nog

  gefeliciflapstaart met je 28ste verjaardag
  en dat je nog maar lang en gelukkig mag zijn en door gaat met je te gekke blog
  ik volg je via twitter: patriesjongboom
  ik volg je via fb: patricia jongboom
  ik volg en like je via bloglovin
  en volg je via google+
  en heb je dus nu ook hie gefeliciteerd en nu maar duimen voor mijik hoop niet te laat ikke was gewoon een beetje dom om hier vergeten te reageren

  groetjes patricia

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Persoonlijk
letscatchup - Let's catch up! | Muziek
Let’s catch up! | Muziek

Al eerder heb ik het in deze rubriek gehad over hobbies en over favoriete beauty- en kledingwinkels. Ik vond het...

Sluiten