Persoonlijk

It’s my birthday!

22 augustus 2012


Vandaag ben ik jarig en telt mijn taart alweer 28 kaarsjes. Het was voor mij persoonlijk een jaar vol met ups en gelukkig weinig downs en er zit ook voor het komende jaar een heleboel leuks aan te komen. Ik voel me steeds beter in mijn vel en geniet van mijn leven… I feel good! Natuurlijk zien jullie op Curvacious al zeer regelmatig winacties voorbij komen, maar vandaag wil ik ook graag trakteren en dit doe ik samen met een paar van mijn favoriete merken. Meedoen is heel simpel; het is vooral fun!


Prijs 1: LUSH Uplifted cadeaubox

Ben jij iemand (of ken jij iemand!) die last heeft van een ochtendhumeur? Voor wie de wekker altijd te vroeg gaat en zuchtend en puffend opstaat? In Uplifted zitten allemaal producten die een heerlijke frisse geur hebben en die je helpen bij het wakker worden. Ook als je even niet zo in je hum bent is dit een fijn cadeau, citrus en munt helpen bij het verdrijven van sombere buien! In het pakket vind je de volgende producten terug:

– 100gr Bohemian zeep
– 140gr Rub Rub Rub scrub
– 100gr Ocean Salt gezichtsreiniger
– 100gr Happy Hippy douchegel
– 100gr Dirty Springwash douchegel
– 100gr Whoosh douchejelly.

Prijs 2: SEPHORA verwenpakket
Dit zomerse verwenpakket van Sephora bevat een heleboel fijne spulletjes om jezelf van top tot teen te kunnen verfrissen en verfraaien, in mijn favoriete zomergeuren èn -kleuren:

– Monoï smoothing body scrub
– Monoï moisturizing body lotion
– Nourishing hand cream
– Waterproof eye make-up remover
– Triple action cleansing water
– Fresh breath spray
– Oogschaduwpalette in Pin Up Show
– Professionele oogschaduwkast
– Fresh glossy gloss
– Hydraterende lipgloss in Funky Fuchsia.

Prijs 3: CATTIER-PARIS verwenpakket
Ik heb natuurlijk al meerdere artikelen geschreven over dit nieuwe merk in de Nederlandsche schappen en zoals je kon lezen ben ik erg onder de indruk van het merk en verschillende producten ervan. Ik mag dan ook een heerlijk verwenpakket met producten van dit merk verloten:

– Eau fraîche délicate eau de toilette
– Concentré de beauté
– Citrus thee bodylotion
– Pure sheabutter
– verschillende proefmonsters om kennis te maken met het verdere assortiment.

Prijs 4: Twee kaarten voor het RTL Lounge Beach Event
Namens Glossybox mag ik 2 kaarten voor dit geweldige event weggeven. Het ‘RTL Lounge Beach Event’ is het decor voor een relaxte dag met fashion, food, drinks en optredens van o.a. Alain Clark, Sabrina Starke, DJ Roog, de RTL Lounge DJ en een verassende surprise act. Er is ’s avonds een uitgebreide barbecue en na afloop staat er een goodiebag voor iedereen klaar. Meer informatie over het ‘RTL Lounge Beach Event’ is te vinden op www.rtllounge.nl/beachevent. Hou er rekening mee dat je zelf vervoer moet regelen naar Bloemendaal aan Zee en dat je 8 september moet kunnen. Ik zal zelf ook aanwezig zijn bij dit te gekke event!

Hoe maak je kans op één van bovenstaande prijzen? Door stappen hieronder na te volgen kan je kans maken op een prijs, je hoeft niet alle stappen te volgen maar… hoe meer stappen je volgt hoe meer kans je maakt!

1. Laat een reactie/comment achter dat je meedoet, welke prijs je voorkeur heeft en feliciteer mij op een originele/lieve/gekke/ontroerende/leuke manier
2. Mail je adresgegevens (en wellicht je originele inzending) naar winactie@curvacious.nl zodat een eventueel gewonnen prijs het snelst bij je kan worden bezorgd
3. Volg mij op Twitter *klik* en tweet de volgende zin: Desirée van https://curvacious.nl/ is jarig en viert feest! Doe jij al mee voor 1 van de 3 geweldige verwenpakketten? #winactie #CurvaciousNL
4. Volg mij op Facebook *klik*
5. Volg mij via Bloglovin’ *klik* en like deze post.

Meedoen kan t/m woensdag 29 augustus 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Vandaag hebben mijn man en ik vrij van werk dus gaan we samen wat uitslapen, lekker ontbijten en op naar Rotterdam voor een fijn shoppingdagje, uit eten (sushi ♥) en drankjes doen. Heerlijk! En van het weekend komen er beide dagen familie en vrienden op visite ^^

Ik wens iedereen een meer dan geweldige dag toe. Enjoy!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 29 augustus 2012 at 23:38

    Na op vakantie te zijn geweest en daarna een poos geen internet meer hebben gehad, zie ik nu pas deze post. Veel te laat natuurlijk! Alsnog van harte gefeliciflapstaart met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad, lekker hebt genoten van sushi en gebakjes en leuke cadeautjes hebt gekregen. Jarig zijn heeft altijd iets ‘magisch’ vind ik, ik hoop dat je een topdag hebt gehad en met je dierbaren om je heen deze mijlpaal hebt kunnen vieren! En ik wens je natuurlijk het allerbeste in je ‘nieuwe’ jaar! Een jaar vol leuke gebeurtenissen, gezondheid & liefde! Ik heb het ook getweet (@paulalacht, ik volg je al eeuwen ;-) ), je facebook like ik al en ik ga je NU mailen. Ik vind alle prijzen top, maar n.a.v. jou artikelen over monoï ben ik daar wel erg nieuwsgierig naar, dus het Sephora pakket heeft mijn voorkeur! 8 september heb ik al plannen, dus voor die prijs doe ik niet mee. Liefs paula

  • Avatar van Marielle
    Reply Marielle 29 augustus 2012 at 15:30

    Feliz día! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een leuke dag gehad (je had in ieder geval leuke plannen, sushi=lekker, shoppen is altijd goed). Wel heel tof dat je prijzen weggeeft voor je verjaardag, hopelijk heb jezelf ook leuke kadootjes gehad!
    Ik doe graag mee voor prijs 2 Sephora. Ik volg je op facebook en bloglovin (Twitter heb ik niet).

  • Avatar van SanEHV
    Reply SanEHV 29 augustus 2012 at 15:28

    Gefeliciteerd! Ik ben ook blij…ik heb vandaag 2 maten kleiner kunnen shoppen! Dag ochtend humeur! Zonnetje in en buitenshuis!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 augustus 2012 at 08:38

      Dat is zeker goed zeg, gefeliciteerd!

  • Avatar van Kokkie1
    Reply Kokkie1 29 augustus 2012 at 15:04

    Heppiebursdee toe joe!
    Van harte met je 28ste verjaardag, dat het maar een top dag mag zijn!

  • Avatar van PrincessOfJade
    Reply PrincessOfJade 29 augustus 2012 at 14:55

    hiep hiep hoi, er is er eentje jarig. We dansen en zingen (en natuurlijk make uppen en shoppen ) tot we niet verder meer kunnen. Kapotte voetjes, verdwenen stemmen, maar uber gelukkig. Hartelijk gefeliciteerd met je 28ste verjaardag!!!

    Ik volg je op twitter en heb je bericht getweet.
    Ook volg ik je al lang op facebook.
    Op bloglovin volg ik je ook, maar ik kan dit artikel niet liken :(

    Ik ben een echte lushie en dus dol op lush productjes. Daarom zou ik het ongelooflijk tof en leuk vinden om het lushpakket te winnen… Oooh, heerlijk badderen en douchen met lush… HEERLIJK!!!!

  • Avatar van Laura Spring
    Reply Laura Spring 29 augustus 2012 at 11:43

    Gefeliciteerd!!!!

  • Avatar van Suus Jansen
    Reply Suus Jansen 29 augustus 2012 at 10:24

    oehh een paar daagjes te laat *schaam* maar ik wens je dat al je dromen klein of groot dit jaar mogen uitkomen! En dat de zon altijd in je hart zal schijnen <3

    Volgen doe ik je natuurlijk allang, op twitter suusjestweets
    op Google+ en op facebook als Suusje Jansen!

    Prijs 2: SEPHORA verwenpakket

  • Avatar van Eline Kreuse
    Reply Eline Kreuse 29 augustus 2012 at 10:15

    Natuurlijk volg ik je twitter facebook ik doe mee voor prijs 3 en natuurlijk heel erg gefeliciteerd

  • Avatar van Fragrances
    Reply Fragrances 29 augustus 2012 at 10:15

    Oh jeetje, ik zie je blogpost nu pas! Veelte laat, maar alsnog gefeliciteerd. Moge er nog vele gezonde en gelukkige jaren volgen en hopelijk wordt Curvacious nog een groter succes dan het al is! Ik heb nog wat wijze woorden voor je “Smile while you still have teeth!” ;-)

    Ik volgde je al via Bloglovin, FB en Twitter. Zal nog even mijn gegevens opsturen.

    • Avatar van Fragrances
      Reply Fragrances 29 augustus 2012 at 10:18

      Ohja, en de prijs die ik graag zou willen is prijs 3: CATTIER-PARIS verwenpakket! Ik heb nooit iets van hun merk uitgeprobeerd, dus vandaar dat ik deze graag zou willen winnen.

  • Avatar van patricia
    Reply patricia 29 augustus 2012 at 09:41

    oeps sorry ff vergeten hier een reactie nier te zetten nu komt het als nog

    gefeliciflapstaart met je 28ste verjaardag
    en dat je nog maar lang en gelukkig mag zijn en door gaat met je te gekke blog
    ik volg je via twitter: patriesjongboom
    ik volg je via fb: patricia jongboom
    ik volg en like je via bloglovin
    en volg je via google+
    en heb je dus nu ook hie gefeliciteerd en nu maar duimen voor mijik hoop niet te laat ikke was gewoon een beetje dom om hier vergeten te reageren

    groetjes patricia

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 29 augustus 2012 at 09:38

    Oops, laatste dag om mee te doen…net op tijd dus! Allereerst natuurlijk de felicitatie: Lieve Desiree, van harte gefeliciteerd, en ik wens je nog vele gelukkige, gezonde en liefdevolle jaren. Niet bijster origineel, ik weet het, maar wel het belangrijkste in het leven: gezondheid, geluk en liefde. Eens kijken, getweet heb ik, like je op Facebook en Bloglovin, en artikels geliked. O last but not least: de prijs die mij het meest bekoort: het verwenpakket van Sephora.

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 28 augustus 2012 at 12:54

    Gefeliciteerd met je 28e verjaardag!! Nog vele goede jaren toegewenst, voor jou, je man en natuurlijk ook je succesvolle blog!
    Hopelijk is je shopdag leuk geweest, ik vind Rotterdam altijd leuk om te shoppen.

    Mijn voorkeur gaat uit naar het Lush pakket (zoals veeeeelen haha) en anders het pakket van Cattier Paris :)

    Ik volg je al op Bloglovin, heb het artikel geliked & ik stuur zo nog even een mailtje!

  • Avatar van Rosanna
    Reply Rosanna 28 augustus 2012 at 12:24

    Beter laat dan nooit (aan de andere kant heb je je verjaardag gevierd dat je 28 jaar hebt afgerond, een felicitatie op de eerste dag van je 29e jaar lijkt me niet ongewenst):

    Van harte gefeliciteerd! Moge jij dit mooie ideaal van ‘beauty in de ruimste zin’ nog verder uitdragen, zodat vrouwen inzien wat ze werkelijk waard zijn. Hun zelfbeeld raakt vaak vertroebeld door heersende schoonheidsidealen, zonde en bovendien onterecht!

    Hopelijk heb je heerlijk genoten van de sushi en wellicht geniet je nog even verder van de left-overs!

    Hartelijke groet,

    Rosanna

  • Avatar van Thea
    Reply Thea 28 augustus 2012 at 10:59

    Ik ben veel te laat maar alsnog mijn felicitatie:
    Just when the caterpillar thinks that it is all grown up, it becomes a butterfly. Happy Birthday Butterfly!

    Ik hoop dat je een hele fijne dag gehad hebt en wens je nog vele jaren.

    Ik heb voorkeur voor het Sephora pakket omdat ik Sephora nog niet ken maar er wel heel nieuwsgierig naar ben

    Ik heb trouwens alles behalve facebook gedaan

    Thea

  • Avatar van leone
    Reply leone 28 augustus 2012 at 10:24

    gefeliciteerd met je dag! Dat je man vrij is…. dat heeft hij-van-mij nog niet gedaan op mijn verjaardag. ik wens jullie samen een heerlijke dag en ik hoop dat je komende jaar een goed jaar wordt, waarin je lekker in je vel blijft en je je elke dag kan laten inspireren door al het moois om je heen! Laat het een jaar zijn vol verwondering en verwennerij!

    Mocht ik winnen dan staat Lush hoog bovenaan, maar misschien wil je die jezelf cadeau geven?

  • Avatar van j de Waal
    Reply j de Waal 28 augustus 2012 at 07:33

    Wat ziet het er allemaal mooi uit een lust voor het oog!

  • Avatar van assia
    Reply assia 27 augustus 2012 at 22:00

    Voor de jarige van dienst:

    *** Have a joyous time celebrating the day your face rubbed your mother’s vagina ***

    *** Happy Birthday! <3***

    Mijn voorkeur gaat uit naar het Sephora pakket, en deed alles wat je vroeg ;-)!

    3 dikke smakkerds

  • Avatar van Roos van der Zwaan
    Reply Roos van der Zwaan 27 augustus 2012 at 12:37

    Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria!
    Hieperdepiep hoera! Hieperdepiep hoeeera!
    Nou gefeliciteerd, Desirée, dat je nog maar heeeel veel gelukkige en curvacious jaren mag hebben! En, niet geheel onzelfzuchtig, maar heeel lang door mag gaan met curvacious, een van de enige blogs dat plus size in de spotlight zet! Dankjewel!

    Liefs, Roos

    (Mijn voorkeur gaat uit naar het Sephora pakket, ik like je op facebook, onder mijn naam en ik stuur je zo een mailtje)

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 27 augustus 2012 at 11:52

    Van harte gefeliciteerd met je 28e verjaardag. Ik ben ook 28 en ik heb ook iets te vieren!!! Alleen nog niet aan iedereen kenbaar gemaakt ;-) Maar wel een reden om (veel) gebakjes te eten! Ik heb je geliked en gedeeld op facebook en ik hoop dat ik als (1e cadeautje, omdat dus nog lang niet iedereen mijn reden tot feestvieren weet) cadeautje mag winnen: Prijs 2: SEPHORA verwenpakket.
    Gr. Melissa

  • Avatar van irene niec
    Reply irene niec 27 augustus 2012 at 10:44

    Nog van harte gefeliceteerd met je 28ste verjaardag.
    Ik wens je nog heel veel jaren in gezondheid en geluk, met heel veel leuke cadeautjes, dan kan je dag niet meer stuk. Blijf vooral doorgaan met al die leuke dingen die je voor ons doet, dat wens ik je met een vriendelijke groet. Irene.
    Ik heb geliked en gedeeld op facebook en volg je op Bloglovin.
    Verder houd ik mijn fingers crossed voor het Lush pakket.
    Dat was het, heel veel groetjes Irene

  • Avatar van DinyG
    Reply DinyG 27 augustus 2012 at 09:04

    Happy Birthday to you
    May all your wishes come true
    Let the sun shine all day and kind
    Without any troubles on your mind
    The gifts nice and sweet
    and lots of birthdaycake to eat

  • Avatar van Linda van Duren
    Reply Linda van Duren 27 augustus 2012 at 07:13

    Ik heb je een mailtje gestuurd met een originele felicitatie :) Ik doe mee voor het SEPHORA verwenpakket. Deze wil ik heel graag winnen voor mijn zus. Zij zijn hun eerste huis aan het verbouwen en met dit pakket wil ik haar even in het zonnetje zetten. Even een verwenmomentje tussen die drukke dagen van hard werken door.

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 26 augustus 2012 at 17:31

    Hartelijk gefeliciteerd!
    Je voelt je vast vereerd!
    Dat ik ga dichten voor jou.
    Maar dat doe ik al gauw,
    als je zo’n prachtige prijs kan winnen,
    dan weet ik vanalles te verzinnen.
    Ik ga voor het Sephora pakket.
    Omdat ik daar echt iets aan heb.

    Op bloglovin heb ik geliked,
    ik hoop dat je daar al een flink aantal hebt bereikt.
    Ook volg ik je daar,
    maar dan ben ik nog niet klaar.
    Op facebook volg ik je ook,
    en voor jou is het dat ik ook nog even op twitter dook.
    Om je te volgen en dit te typen: (https://twitter.com/nona89/status/239746097059348480)

    Ik hoop dat je geniet van je dag!
    Groetjes Nadine

  • Avatar van Jacoba
    Reply Jacoba 24 augustus 2012 at 23:01

    Wat een leuke en lieve verjaarswensen heb je al gekregen!! Kan ik vast niet tegenop… :-)
    Van Harte Gefeliciteerd met je 28e verjaardag! Ik wens je toe wat ik mezelf toewens: veeel geluk, dat je altijd in jezelf mag blijven geloven en altijd voor ogen houdt wat écht belangrijk voor je is!!
    Mócht ik winnen, dan gaat mijn voorkeur uit naar het LUSH-pakketje!
    Verder volg ik je op Twitter (@Jacoba1970), FB (Jacoba Lamers) en Bloglovin en ga ik je NU een mailtje sturen!

  • Avatar van Susanne.
    Reply Susanne. 24 augustus 2012 at 20:39

    heeee !
    van <3'e gefeliciteerd met je 28e verjaardag ! :)
    een heeele superfijne dag gewenst en nog heeeeeeeeel veel jaartjes :D
    ik vind prijs twee het leuktst haha !

    ik hoop dat je nog heeeel lang mag blijven bloggen want ik vind je geweldig !
    ik volg je al best lang heel trouw en ik blijf het leuk vinden..
    xxxx

  • Avatar van Francisca
    Reply Francisca 24 augustus 2012 at 12:53

    Ik ben te laat met feliciteren! Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag en ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! :-)

  • Avatar van Shannon
    Reply Shannon 24 augustus 2012 at 11:23

    Ik doe heel graag mee :), Super gefeliciteerd met je verjaardag ! Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to Desiree , happy birthday to you!
    Ik vind alles eigelijk superleuk om te winnen :) maar als ik echt moet zeggen wat ik het liefst zou krijgen dan zou het wel prijs 1 of 2 zijn :D
    Ik heb al de andere stappen ook gedaan!
    Groetjes Shannon

  • Avatar van Yuwi
    Reply Yuwi 24 augustus 2012 at 11:16

    Wat leuk! Gefeliciteerd nog… 28 he? Nog net geen dertigersclub joepiee! ;) Hoop dat je een heerlijk weekend tegemoet gaat.

    2 + 2 = vis
    3 + 3 = acht
    0 x 28 = 28 balonnen

    … \(^o^)/…

    Groetjes van Yuwi…

    ps I, I follow, I follow u… Lukki Me en als ik dan toch een voorkeurtje mag aangeven het Sephore pakketje

  • Avatar van Suz
    Reply Suz 23 augustus 2012 at 20:25

    Happy birthday!! Mine’s next week! (the 31st!) would love to win prize #1!

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 23 augustus 2012 at 20:03

    Oeps ik ga voor pakket 3 CATTIER-PARIS verwenpakket

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 23 augustus 2012 at 20:02

    Desirée van harte meid en dat je nog maar héél véél leuke dingen mag meemaken!

  • Avatar van Annelieke
    Reply Annelieke 23 augustus 2012 at 19:51

    Ik kan het je nog sterker vertellen: Je bent op het hoogtepunt van je leven aangekomen!
    Als dat geen goed gevoel geeft…
    http://relatie.blog.nl/onderzoek/2009/06/26/een-vrouw-is-op-haar-hoogtepunt-bij-28-jaar
    Beter dan dit gaat het niet worden ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 augustus 2012 at 14:27

      Haha, helemaal top toch? :D

  • Avatar van Annelieke
    Reply Annelieke 23 augustus 2012 at 19:47

    Vrouwen van 28 schijnen de beste seks te hebben… gefeliciteerd! :D
    http://www.nu.nl/vrouw/2821746/vrouwen-hebben-beste-seks-28e.html

    Enne… Dat Lushpakket ziet er heerlijk uit :)
    Xx Annelieke

  • Avatar van Helene
    Reply Helene 23 augustus 2012 at 18:36

    hieper de piep hoera! Verjaardagen zijn een manier van de natuur om te zeggen dat we meer taart moeten eten! :D en wie wilt er nou niet een super lekkere taart eten op zijn verjaardag?!
    Dus hierbij feliciteer ik je van harte, en ik hoop ook dat je een super dacht hebt!

    Ik zou opteren voor het Sephora Pakket of voor de Lush producten, dus dat maakt mij eigenlijk helemaal niet uit – mag je zelf kiezen, jij bent de jarige jop hahaha! (natuurlijk alleen als ik win :P)
    en ik heb al de dingen gedaan die gevraagd waren…
    Groetjes! En maak er een geweldige dag van!!
    xxx

  • Avatar van Luna
    Reply Luna 23 augustus 2012 at 18:33

    Oh, ik was vergeten te beantwoorden wat ik zou willen winnen:
    Het lijkt me echt tof om het Sephore pakket te winnen. XXX

  • Avatar van Luna
    Reply Luna 23 augustus 2012 at 18:31

    Lieveee Desirée!!!
    Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!!!
    Door jou ben ik ook begonnen met bloggen en filmpjes maken, echt bedankt! Je bent ook mijn grootste voorbeeld in de Beauty wereld!

    Liefs,
    Luna

    ps: Ik volg je op Twitter (+ je tweet geplaatst!), Facebook & Bloglovin!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 augustus 2012 at 14:28

      Ahwww ik word er helemaal verlegen van, wat superlief! ^^

  • Avatar van Kaylani
    Reply Kaylani 23 augustus 2012 at 17:54

    Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! In de gloooriiiiiaaa! In de gloooooriiiiaaaa! Hiepderdepiep, HOERA! Gefeliciteerd dus! Hopelijk had je een top dag!
    Ik volg je allang op bloglovin dus heb het bericht ook even geliked.
    Natuurlijk volg ik je ook op twitter en heb ik getweet: http://twitter.com/Younaxx/statuses/238665219616948224

    Op FB volg ik je ook, en het mailtje is al verzonden! :)

  • Avatar van Bente
    Reply Bente 23 augustus 2012 at 16:04

    Dear desiree, encore félicitations à votre anniversaire ! Même si je suis à quelques jours de retard, je tiens à que vous féliciter encore juste !
    28 ans, vole de temps passé…
    Vous avez un blog avec succès, et la chose la plus importante est que vous le faites avec plaisir !
    J’espère que vous avez eu un Joyeux anniversaire, et que vous rencontrez encore des belles années va !
    Big kiss, Bente

    Ik heb mijn berichtje in het frans gedaan, omdat het mijjn lievelings taal is en omdat het de taal van de liefde en romantiek is!

    Berichtje in het nederlands is zo:
    Lieve desiree,
    Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ook al ben ik een paar dagen te laat, ik wou je toch nog even feliciteren!
    28 jaar, de tijd vliegt voorbij…
    Je hebt een succesvol blog, en het belangrijkste is dat je het met plezier doet!
    Ik hoop dat je een fijne verjaardag heb gehad, en dat je nog vele mooie jaren tegemoet gaat!
    Dikke Kus,
    Bente

    Ook heb ik nog iets voor je gemaakt! Zoek maar op!
    http://www.youtube.com/watch?v=UL675x7UdbY&feature=youtube_gdata

    Mij lijkt het het leukst als ik het lush pakket, of het sephora pakket win :D
    Maar eigenlijk is alles leuk!

    Nog een happy b-day!

  • Avatar van Ymke
    Reply Ymke 23 augustus 2012 at 15:29

    Ik zat zonet op Facebook te kijken en zag en klikte op een interessante link die Sephora deelde.. mijn eerste keer op jou site, en dan is het nog je verjaardag ook! Ik ga je zeker volgen vanaf deze speciale dag! Hoop dat je nog vele jaren leuke artikelen gaat schrijven zoals die ik nu gezien heb!
    Geniet!

    super leuke winactie, die Sephora set en dat feestje op Bloemendaal zien er super uit!

    groetjes,
    Ymke

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 23 augustus 2012 at 14:46

    Lieve Desiree,

    Eigenlijk ben ik al een dag te laat, maar ik wil je alsnog van harte feliciteren met je verjaardag. Hopelijk heb je een superfijne dag gehad, samen met je man, familie en vrienden.
    Ik vind je blog helemaal fantastisch en elke dag kijk ik wel even op je blog of ik weer direct naar de winkel moet rennen…. :-) Mijn salaris vliegt erdoor heen, hahah.

    Ps. Het Cattier pakket lijkt mij geweldig om te winnen!

    Liefs van Gerda

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 23 augustus 2012 at 14:38

    Superleuk! Ik doe mee (: Ik zou graag prijs 2 SEPHORA verwenpakket winnen. En gefeliciteerd met je verjaardag!
    Ik heb een mailtje gestuurd met mijn gegevens en ik volg via Bloglovin en heb deze post geliked. Ook volg ik via Facebook.

  • Avatar van Lisa Bloem
    Reply Lisa Bloem 23 augustus 2012 at 13:46

    CATTIER-PARIS verwenpakket lijkt mij heerlijk

  • Avatar van Summer
    Reply Summer 23 augustus 2012 at 12:51

    Hoi Desiréé,

    Ik wens jou een jaar
    met elke dag veel zon
    en alleen maar positieve dingen
    als dat eens even kon.
    Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk,
    dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk. ♥

    Ik wil heel graag het Lush pakket winnen, omdat ik van mijn ouders er niks mag kopen omdat het redelijk duur is. Op de tweede plaats staat het Sephora pakket, omdat ik nog nooit naar een Sephora ben geweest!

    Ik mail je ook nog en ik heb alles wat er moest gedaan worden, gedaan! x

  • Avatar van Kaylee
    Reply Kaylee 23 augustus 2012 at 12:14

    Van harte gefeliciteerd! Bij deze 28 keer hoera:
    Hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 22 augustus 2012 at 22:59

    Hoi Desirée,

    Hieper de piep
    Zoals je ziet:
    We vergeten jouw verjaardag niet
    Voor onze jarige kapoen
    Van harte Gefeliciteerd en een dikke zoen!

    Het Lush en/of Sephora pakket win ik “graag”
    Aan Desirée deze brutale “vraag”???

    P.S) Ik volg je via Facebook en Bloglovin

  • Avatar van Dhini
    Reply Dhini 22 augustus 2012 at 21:53

    Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat heerlijk giveaway. Ik doe mee voor het Lush-pakket.
    Ik volg je al lang
    RT https://twitter.com/DhiniNL/status/238363062573338624

  • Avatar van Suzanne Slotboom
    Reply Suzanne Slotboom 22 augustus 2012 at 19:58

    Nog een keertje, hij heeft mijn vorige reactie niet opgeslagen. Ik heb alles gedaan wat in het lijstje staat ;-)

    Gefeliciteerd! Ik wens je een supergeweldige verjaardag waarbij 28 zonnestralen je toelachen. Je draagt een prachtige feestjurk met 28 strikken en een ketting met 28 kralen. De deurbel gaat 28 keer en daar staan je 28 gasten die ieder 28 cadeautjes meenemen. Je wordt enorm verwend en opgetogen snijd je de taart met 28 kaarsjes aan. Nadat jullie 28 koetjes-en-kalfjes-gesprekjes hebben gevoerd gaan jullie aan tafel om te genieten van een 28 gangendiner bereid door 28 topchefs! Het is heerlijk en als iedereen verzadigd is ploffen jullie op de bank met 28 kussens om te genieten van koffie en thee waarbij 28 bonbons geserveerd worden. Het wordt donker en alle 28 gasten staan op en geven je 28 afscheidszoenen en wensen je een fijne avond. Op naar de 29!

  • Avatar van Kat
    Reply Kat 22 augustus 2012 at 19:55

    Gefeliciteerd! En geniet van de sushi, hihi <3

    Ik zou heel graag meedoen voor het Sephora pakket, simpelweg omdat ik nog geen enkel product van Sephora heb geprobeerd :s
    Ik volg je via Bloglovin en heb daar dit artikel geliked, en er komt een mailtje naar je toe!

  • Avatar van Suzanne Slotboom
    Reply Suzanne Slotboom 22 augustus 2012 at 19:51

    Ohja, ik heb een voorkeur voor het Lush-pakket, ben een echte Lush-fan. Maar met een andere prijs ben ik ook blij hoor ;-)

  • Avatar van Suzanne Slotboom
    Reply Suzanne Slotboom 22 augustus 2012 at 19:51

    Alles gedaan van het lijstje (behalve het mailtje met adresgegevens maar die volgt zometeen ;-)

    Ik wens je een mooie verjaardagsjurk met 28 strikjes en 28 leuke gasten op je verjaardag die allemaal 28 cadeautjes voor je meenemen waarnaar jullie de taart met 28 kaarsjes gaan aansnijden. Nadat jullie 28 koetjes-en-kalfjes gesprekjes hebben gevoerd gaan jullie aan tafel voor een fantastisch verjaardagsdiner met 28 gangen dat klaargemaakt is door 28 topchefs. Nadat jullie heerlijk getafeld hebben drinken jullie lekker koffie en thee waarbij 28 bonbons geserveerd worden. Als iedereen vol en verzadigd is krijg je 28 afscheidszoenen en knuffels en wenst iedereen je 28 keer een fijne avond en welterusten. Op naar de 29!

  • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 22 augustus 2012 at 19:36

    Lieve Desirée,

    van harte gefelicitaart met je verjaardag!!! Nog 2 jaartjes genieten van je twenties, dus doe dat maar goed, daarna heb je nog 10 jaar voor die fijne dertig :)
    Geniet lekker van de sushi, perfecte keus! Zou ook de mijne zijn!

    Veel liefs, Carolien

    • Avatar van Carolien
      Reply Carolien 22 augustus 2012 at 19:37

      Oh vergeet ik nog, mijn voorkeur gaat uit naar het Lushpakket :)

  • Avatar van Linsey
    Reply Linsey 22 augustus 2012 at 18:51

    Even reactie op mijn vorige reactie (haha, leuke zin)
    Onderaan staat Linseyk, ,x Maar ik ben gewoon Linsey haha, niet Linsey k ;)

    Hoop dat je het begrijpt!
    Liefs, Linsey x

  • Avatar van Linsey
    Reply Linsey 22 augustus 2012 at 18:49

    Er is / was er één jarig hoera, hoera!
    Dat kun je wel lezen dat is Desirée!
    Ze geeft een winactie met veel mooie prijzen,
    En daarom typ ik dit lied!

    De prijzen zijn leuk, hoera, hoera!
    Desirée is leuk, hoera, hoera!
    Deze site is leuk, hoera, hoera!

    *met de melodie van ‘er is er één jarig’ en een klein beetje fantasie hoort dit een eigenbedacht verjaardagslied te zijn*

    Natuurlijk ben ik veel te laat met jou feliciteren, maar toch doe ik het even: NOG VAN HARTE GEFELICITEERD MET JOUW VERJAARDAG! =) Ik hoop dat je een ontzettend fijne dag heb gehad met de mensen waar jij van houd. Verder wil ik ook zeggen dat ik het ontzettend lief van je vind dat je zulke mooie prijzen weggeeft, en daarom doe ik ook mee met deze winactie. Ik doe mee voor pakketje 1, omdat er in mijn stad (en de plaatsten daar om heen) geen lush zit, wat ik ontzettend jammer vind. Máár ik twijfelde zo erg tussen pakketje 1 en 2, want er zit bij mij in de buurt ook geen sephora, balen! Maar omdat ik van mijn nicht laatst een mooi sephora pakketje kreeg, is dit de keuze geworden, pakket 2 dus. (En ook omdat ik in de ochtend altijd te lui ben om op te staan, laat staan te douchen. Met die producten word dat hopelijk anders hihi) Pakket 3 niet omdat ik al een paar produten van cattier paris heb geprobeerd (vind ze erg fijn trouwens) en ik wilde toch liever iets wat ik niet heb. En 4 ook niet, die dag kan ik helaas niet. Jammer, anders had ik je graag willen ontmoeten =)

    Ik volg je op alle manieren die mogelijk zijn (Twitter, Facebook, Bloglovin) Heb dit artikel op bloglovin geliked en heb ook de tweet even de wereld in gestuurd.
    Ik ga je nu even mailen, en dan is alles wat ik nu nog kan doen hopen op dat geweldige lush pakket.

    Heel veel liefs, en ik hoop echt dat je een top verjaardag hebt gehad, dat verdien jij!

    Linseyk, x

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 22 augustus 2012 at 18:09

    Lieve Desiree!
    Van harte met je 28ste verjaardag!
    Je hebt vast een mooie zonnige dag gehad:) *Had ik voor je besteld hihi*
    Maak er nog vele mooie jaren van en geniet van het leven! Je bent een topmeid<3
    Ik wil graag kans maken op Het lush pakket. *Prijs 1.
    -ik volg je met twitter
    -ik heb berichtje getweet: https://twitter.com/xxxcharr/status/238306441646206977
    -ik heb je facebook geliked
    -ik volg je met bloglovin en heb geliked.

    Ik zal je ook nog eventjes mailen.

    liefs,
    Charlotte.

  • Avatar van Lifesplash
    Reply Lifesplash 22 augustus 2012 at 17:54

    Ah gefeliciteerd! Geniet van je dagje. <3 Vandaag klinkt in ieder geval als een hele leuke dag, haha.

  • Avatar van Esmée
    Reply Esmée 22 augustus 2012 at 16:54

    Happy birthday to you, ik wens je een hele fijne dag met je man vandaag!
    Ik stuur zometeen even een mailtje : – )
    Heel gaaf wat je allemaal weggeeft!
    Ik heb voor de rest alles gedaan, mijn twitter naam is : jlalfairytale & mijn facebook naam is gewoon justlikealovelyfairytale.
    Ik ga nu nog een mailtje sturen! Mijn voorkeur…. ik kan eigenlijk niet kiezen het lushpakket vind ik wel heel gaaf maar het sephora ook!

    En o ja, : Every day in your life is a page of your history.
    Happy Birthday

    Liefs, Esmée

  • Avatar van Regina
    Reply Regina 22 augustus 2012 at 16:22

    Mijn voorkeur gaat uit naar het cartier paris pakket

  • Avatar van Regina
    Reply Regina 22 augustus 2012 at 16:20

    Van harte gefeliciteerd Desiree, een fijne dag gewenst met je mannetje gezellig in Rotterdam en dan op naar het weekend, je verjaardag vieren met je familie.

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 22 augustus 2012 at 16:16

    Hey hey!! Ik had het vannacht op twitter al gezegd, maar nogmaals: Gefeliciteerd!!!! Fijn dat je zo’n goed jaar hebt gehad, op naar het volgende goede jaar met veel leuke blogs, veel goede dingen en heel veel gezondheid en plezier!

    Ik zou het tof vinden om met mijn vriendin naar het Beach Event te gaan, het is toevallig een van de weinige zaterdagen dat ik niet hoef te werken, dus dat zou perfect uitkomen. Enne, misschien zie ik je dan daar wel!

    Heb ik elk geval nog een hele fijne dag!

    (ps, ik heb je hele lijstje afgewerkt en ik ga niet beleefd passen, haha ;) )

  • Avatar van stacey
    Reply stacey 22 augustus 2012 at 15:53

    Gefeliciteerd! Mijn Leuke manier om jou te feliciteren heb ik naar je mail doe gestuurd :P

    Mijn Voorkeur gaat uit naar nummer 2 (het sephora pakket).

    heb alles op je lijst gedaan behalve die op twitter.

    heel veel plezier vandaag!

  • Avatar van Ilona
    Reply Ilona 22 augustus 2012 at 14:17

    Alweer 28 jaar.. wat een leeftijd. nog zoveel te beleven en nog zoveel dingen om van te genieten. En al zo veel meegemaakt! Maar je moet vooral nog veel artikelen op curvacious zetten! De lezers genieten er van :-)!!
    graag zou ik het sephora pakket winnen. waarom? Omdat ik het heerlijk vind om mezelf een beetje te vertroetelen met de heerlijke producten van sephora

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 22 augustus 2012 at 13:41

    Nogmaals gefeliciteerd, maak er een mooie dag van!

  • Avatar van 58Fairytale
    Reply 58Fairytale 22 augustus 2012 at 13:20

    Het leven kent zo zijn goede momenten
    En dit is nou precies zo’n dag
    Waarvan jij extra genieten mag
    Van Harte Gefeliciteerd!!
    Ik hoop dat je slechtste dagen net zo leuk zijn als vandaag!

    (Ik doe mee, heb gevolgd op twitter , volgde je al op fb heb geliked en gepost
    (sephora verwenpakket lijkt me leuk :$ ))

    Heel veel plezier vandaag, geniet ervan!

    Liefs xx

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 22 augustus 2012 at 11:49

    Happy B-day hunniej! ♥

    • Avatar van Ilja
      Reply Ilja 22 augustus 2012 at 11:49

      Have fun in Rotterdam trouwens! Ga je naar Shabu Shabu?!

  • Avatar van Tim
    Reply Tim 22 augustus 2012 at 11:18

    Nogmaals van harte gefeliciteerd! :D Ik doe niet meer, maar ik wil de anderen heel veel succes wensen!

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 22 augustus 2012 at 11:15

    Gefeliciteerd en fijne dag in Rotterdam!

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 22 augustus 2012 at 11:11

    Gefeliciteerd en geniet van je dag!

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 22 augustus 2012 at 10:56

    Nogmaals van harte gefeliciteerd. Wat een gave prijzen heb je geregeld!

  • Avatar van Rebecca
    Reply Rebecca 22 augustus 2012 at 10:44

    Parabéns a você,
    Nesta data querida.
    Muitas felicidades,
    Muitos anos de vida.

    Dit is het ‘happy birthday too you’- liedje in het Portugees.
    Mijn grootouders wonen in Portugal, dus ik dacht laat ik eens lekker origineel zijn (knipoog) en het in het Portugees doen in plaats van Nederlands.

    In het volgende filmpje wordt het speciaal voor jouw gezongen door iets wat op een kat moet lijken, haha! > http://www.youtube.com/watch?v=eiNbeEGDgzs

    Ik moest wel een beetje lachen van de droog-heid van de kat, jij niet? :p

    Maar dus.. Ik wens jouw een prachtige verjaardag toe en ik hoop dat de volgende jaren NOG beter worden als het afgelopen jaar. Het is jouw absoluut gegund! Schrijf ook vooral lekker verder op jouw blog, want dat doe je kei goed!

    Verjaardagswensen uit België (want daar woon ik) en ook uit Portugal (want daar ben ik regelmatig bij mijn grootouder)!

    Ik wil trouwens graag meedoen voor de Lush-prijs, want Lush is.. Ja.. BANGELIJK! Maar toevallig heb ik al de producten uit deze box nog niet uitgeprobeerd (ik koop altijd dezelfde dingen, saai he..) Dus zou leuk zijn om deze eens uit te proberen. En als er iemand last heeft van een ochtendhumeur.. Dan ben ik het wel.. Dus ultieme proefpersoon! ;)

    Twitter, Facebook, Bloglovin = Check!
    Nu enkel nog mailtje sturen.

    GENIET VAN JOUW DAG, DE ZON SCHIJNT SPECIAAL VOOR JOU!

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 22 augustus 2012 at 10:20

    Gefeliciteerd met je verjaardag en een mooie dag gewenst!

  • Avatar van Joan Zaat
    Reply Joan Zaat 22 augustus 2012 at 10:12

    Hiep Hiep Hoeraaaaa!!!!!!!!!!! We zijn weer ‘samen jarig’! Geniet van je vrije verjaardafsdag!
    Prijs 1 zou een waanzinnig verjaardagscadeau zijn! :-))))

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 22 augustus 2012 at 09:58

    Gefeliciteerd! Ik doe niet mee met de winactie :)

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 22 augustus 2012 at 09:48

    Gefeliciteerd !

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 22 augustus 2012 at 09:40

    Super gefeliciteerd! En nog veel BEAUTYfull years toegewenst hihi!
    Wat een gave winactie, ik doe mee!

    Ik doe mee voor pakket 3 van Cattier.
    Mailtje verstuurd, met leuke felicitatie manier hihi.
    Ik volg en like op bloglovin
    Ik heb geliked op FB (Anouk vander Zee)
    Ik volg op twitter en heb getweet:
    https://twitter.com/JustsayAnouk/status/238178319437275137

    Nog een fijne dag toegewenst!

    Liefs,
    Anouk

  • Avatar van ValleyDoll
    Reply ValleyDoll 22 augustus 2012 at 09:32

    Happy Birthday lieve Desirée ! xoxo

  • Avatar van Zoë
    Reply Zoë 22 augustus 2012 at 09:15

    Ik wens je een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel gelukkige verjaardag!

    Ik doe graag mee met de winactie, dan ga ik voor het Sephora pakket :) Ik heb je gemaild, getweet en geliked op bBloglovin’!
    Geniet nog van je dag!

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 22 augustus 2012 at 09:05

    Wat fijn dat je kan zeggen dat je een mooi jaar achter de rug hebt, ik wens je het komende jaar
    weer veel hoogtepunten toe en vandaag natuurlijk een mooie dag waarbij je veel verwend gaat worden. Van harte gefeliciteerd!!!!!

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 22 augustus 2012 at 08:49

    Lieve jarige Jop, van harte proficiat met je 28e verjaardag! Ik ben vorige maand zelf 28 geworden, een prima jaar al zeg ik het zelf! ;-)

    Bij deze, mijn felicitatie op een kaartje:
    http://i102.photobucket.com/albums/m96/phoebe-amaris/Random/voordesire.png

    Het zonnetje schijnt al ontzettend mooi vandaag, geniet er van zou ik zeggen!

    Ik volg je al op facebook, bloglovin’ (ik ben de 8e liker) etc en uiteraard heb ik de tweet ook gedaan: https://twitter.com/PaarseCavia/status/238164661151862784

    Mocht ik winnen, dan wil ik voor het Lush pakket gaan. Niet alleen voor mezelf, ik wil m’n moeder, zusje, schoonzusje èn schoonmoeder ook allemaal verwennen met Lush producten dus ik ben benieuwd! Mailtje komt er zo aan.

    Nogmaals een heeel fijne dag toegewenst, geniet er van!

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 22 augustus 2012 at 08:40

    Lieve lieve Desirée van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik heb dit gedichtje/rijmpje al een tijdje op mijn pc staan en opeens moest ik er aandenken toen ik je post op bloglovin’ opende.

    A birthday greeting
    To wish you nothing less
    Than all the special things in life
    That brings you happiness

    Ik doe mee voor pakket 3: CATTIER-PARIS verwenpakket omdat ik nog steeds ontzettend nieuwsgierig ben naar dit merk en misschien dit wel mijn kans is om er mee in aanraking te komen. Ik lees ontzettend fijne dingen over Cattier Paris!

    Ik volg je op alle mogelijke manieren en heb er net een tweet uitgegooid. Het mailje komt zo naar je toe.

    Liefs,

    Kelly

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 22 augustus 2012 at 08:25

    He meis, ik had je net al getweet, maar bij deze nog een keer: van harte. Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt. Welkom in het mooie land van de 28-jarigen.

    Ik twijfelde of ik mee zou doen (ik voel me toch een beetje bezwaard, omdat iedereen zegt dat ze dit keer overslaan), maar ik ben toch wel heel erg nieuwsgierig naar de spulletjes uit het Sephora-pakket. Wij hebben geen Sephora in Zwolle en dat vind ik heel jammer. Ik doe dus graag mee :) Ik volgde je al op alle mogelijke manieren.

    Fijne dag! xx

  • Avatar van Macblogster
    Reply Macblogster 22 augustus 2012 at 08:01

    Gefeliciteerd, een fijne dag toegewenst.
    Ik doe zeker mee. Via Bloglovin & Twitter volg ik je al. Via Facebook vanaf heden ook.

  • Avatar van Rilana
    Reply Rilana 22 augustus 2012 at 07:04

    Lieve Desiree,
    Ga jij nu eerst even op je stoel staan!! Sta je erop??
    Okay daar gaat die dan:
    Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria!
    Ik sta hier in in Breskens te zingen voor jou, ik hoop dat je het gehoord hebt
    Ik wens je natuurlijk nog heel veel gezonde jaartjes waar je nog lang je blog mag schrijven!
    Ik doe heel graag mee voor pakket 2 (ik moest wel even goed nadenken want het zijn allemaal zulke prijzen!!! En eigenijk hoort een jarige jet cadeautjes te krijgen en niet haar gasten.
    De tweet is geplaatst:
    https://twitter.com/rilana213/status/238138350308036608
    Mailtje ga ik zo sturen als ik dit berichtje klaar heb.
    Het hartje bij bloglovin is ingedrukt
    Op facebook volg ik je al!
    Dus ik heb nu alles gedaan.
    Ik kan nu nog maar een ding doen: duimen en wie weet dat ik straks een ander liedje kan zingen van blijdschap
    Iedereen een mooie dag gewenst
    Groetjes
    Rilana

  • Avatar van Stefanie
    Reply Stefanie 22 augustus 2012 at 06:30

    Hoi Desirée! Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van! Ik ben zelf morgen jarig, dus ik zit al een beetje in de verjaardagssfeer. :) Supermooie prijzen ook, maar ik sla deze over. Ik hoop dat je leuke cadeautjes krijgt en een fantastisch fijne dag hebt! Xx

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 22 augustus 2012 at 06:27

    Happy Bday meid! Heel veel succes aan alle lieve dames! xoxo

  • Avatar van Mabbina
    Reply Mabbina 22 augustus 2012 at 00:41

    Hallo Desiree, van harte gefeliciteerd en ik begrijp dat je hebt zitten wachten totdat het 12 uur was en je echt jarig bent! Nu hoop ik natuurlijk dat er voor je gezongen is, dat je je kado(s) al hebt gekregen en die taart ziet er zo prachtig uit dat je vast al een likje hebt genomen.
    Graag doe ik mee voor pakket 2. Hoewel….pakket 1 ook prachtig is en pakket 3 ook. Bij 4 doe ik niet mee want ik kan op dit moment niet zo lang staan en in de rondte springen. Anders leek het me leuk om je daar te ontmoeten en je persoonlijk te feliciteren.
    hou de ‘uplijn’ vast en een fijne nacht en dag gewenst.

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 22 augustus 2012 at 00:36

    Van harte gefeliciteerd meid. Geniet van je verjaardag. Je geeft leuke prijzen weg. Ik sla over. Het word lekker weer, ik wens je een fijne dag.

    Liefs, xxx

  • Avatar van Kevser
    Reply Kevser 22 augustus 2012 at 00:28

    Happy birthday to youuuuuu! Geniet van deze mooie dag!:D ik vind het fantastische prijzen, maar ik ga niet meedoen. Gun het alle andere mensen vandaag!

    Hoop dat je hele mooie jaren voor je hebt en dat je nog veel plezier van je blog zult hebben! We like you! <3

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 22 augustus 2012 at 00:17

    (Ik heb je net gefeliciteerd op facebook)

    Haha dat verhaal over de lush prijs moet ik bij lachen, het liefst sta ik iedere dag om 1 uur ’s midags als ik om 10 uur opsta heb ik al een ochtendhumeur!

    Ik doe mee Lush prijs omdat hij me dus wel erg aanspreekt! :P

    Hierbij feliciteer ik je nogmaals in vele talen! :D

    …van harte gefeliciteerd!…

    Bon anniversaire!
    Happy birthday!
    Feliz aniversário!
    с днем рождения!
    ¡Feliz cumpleaños!
    生日快乐!
    誕生日おめでとう!
    Alles Gute zum Geburtstag!
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
    Boldog szülinapot!
    Van harte gefeliciteerd!
    La mulţi ani!
    Doğum günün kutlu olsun!
    Grattis på födelsedagen!
    Buon compleanno!
    Hyvää syntymäpäivää!
    जन्मदिन मुबारक हो ; सालगिरह की हार्दिक शुभकामनायें
    Sveikinu gimtadienio proga
    สุขสันต์วันเกิด
    سالگِرہ مبارک
    Chúc mừng sinh nhật
    Честит рожден ден!
    Feliz aniversário!
    Felix dies natalis / Felix sit natalis dies
    Til hamingju með afmælið
    Gelukkige verjaarsdag!
    Tillukku við føðingardegnum
    Roj li daykbûnit pîroz bê, Rojbûnit pîroz bê
    تولدت مبارک!
    יום הולדת שמח!
    Gratulerer med dagen!
    Všetko najlepšie!
    Sretan rođendan!
    عيد ميلاد سعيد
    Χρόνια Πολλά!
    생일축하합니다
    Všechno nejlepší k narozeninám!
    Tillykke med fødselsdagen!
    Feliĉan naskiĝtagon!
    Vse najboljše
    Feliç aniversari!
    Srećan rođendan!
    Breithlá sona duit
    Palju õnne sünnipäevaks
    Среќен роденден!
    Sretan rođendan!
    Ad günün mübarək
    Daudz laimes dzimšanas dienā!
    Selamat ulang tahun
    З днем народження ;Многая Літа
    Tєрсєн єдрийн баяр хvргэе
    Selamat hari jadi, Selamat hari lahir
    শুভ জন্মদিন
    Maligayang bati!
    Zorionak zuri
    Deiz-ha-bloaz!
    Lokwinsked my dyn/jim jierdei!

    Ik volg je en heb je bericht getweet! :D En ik like je op facebook, bloglovin’ heb ik niet want daar snap ik niks van! :$

    Veel plezier geniet lekker van je jarige dag!

    Groetjes, Sanne! :D

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 22 augustus 2012 at 00:11

    Van harte gefeliciteerd! En wat een leuke winacties, succes iedereen!

  • Avatar van Lisanneleeft
    Reply Lisanneleeft 22 augustus 2012 at 00:07

    Gefeliciteeeerd! :D
    Maak er een mooie dag van!
    En wow, wat heb je een stoere winactie geregeld zeg! :) Ik doe niet mee, maar dat wilde ik toch even kwijt!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.