Beauty

Kiehl’s | Magic Elixir & nieuwe leave in’s

2 augustus 2012


Kiehl’s komt met enkele nieuwe haarproducten waarover ik jullie vandaag meer ga laten zien en vertellen. Het Magic Elixir Hair Restructering Concentrate  with Rosemary Leaf and Avocado Oils (een hele mond vol) is er om je hoofdhuid goed te verzorgen als een voorbehandeling vóór het wassen. Daarnaast zijn er ook een drietal nieuwe leave-in’s in het assortiment van Kiehl’s te vinden, producten om je haar ná het wassen te blijven verzorgen.

Magic Elixir
In dit product vind je o.a. aloë vera, rozemarijnblad, avocado olie en saffloerzaadolie terug wat de beschermende barrière van je hoofdhuid herstelt. Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid en deze olie zorgt ervoor dat vuil en overtollige vetten worden afgebroken en verwijdert terwijl het tegelijkertijd de hoofdhuid hydrateert en versterkt. Zelfs jeuk, schilfertjes, roodheid en een trekkerige hoofdhuid wordt er mee tegengegaan.

Als je de dop opendraait dan heb je direct een handig aanbrengtuutje voor de olie. Je trekt (in je droge haar!) hiermee gemakkelijk scheidingen waarbij je direct wat product op de hoofdhuid aanbrengt. Zo kan je in banen over je gehele hoofdhuid gaan waarna je dit met je vingertoppen inmasseert. Vervolgens laat je dit zo’n 10 minuutjes intrekken. Hierna spoel je je haar uit en vervolg je je douchebeurt met shampoo en eventueel een conditioner/masker zoals je gewend bent.

Ik heb zelf een droge, trekkerige hoofdhuid met regelmatig schilfertjes en ik kan echt merken dat mijn hoofdhuid een stuk comfortabeler aanvoelt dan wanneer ik dit product niet gebruikte. Daarnaast lijkt mijn haar de laatste tijd wel een groeispurtje gekregen te hebben, wellicht door de combinatie van de olie en de regelmatige hoofdhuidmassage terwijl het product inwerkt? Aangezien ik mijn haar aan het laten groeien ben is dit dus een heel mooi bijkomend voordeel. De olie heeft een, voor mij, prettige kruidige geur en maakt mijn haar niet sneller vet dan normaal. Zeker een product om in mijn haarroutine te houden als kuur tot mijn hoofdhuid weer tot rust is gekomen.

De Kiehl’s Magic Elixir kost €21,50 voor een flacon van 125ml. Je hebt per keer niet veel nodig en doordat je het gericht aan kunt brengen d.m.v. de applicatordop werkt het ook echt zuinig. Fijn!

Leave in’s
Ook zijn er sinds kort 3 leave in’s te vinden bij Kiehl’s die geen parabenen of siliconen bevatten en die het haar verzorgen met een unieke combinatie van werkzame olieën. Ze helpen de haarvezel te herstellen, zorgen voor zachtheid, glans en hydratatie, helpen het haar te voeden en te herstellen en zorgen voor een beschermlaagje om je haar. De 3 varianten zijn: Strengthening and hydrating hair oil-in-cream (180ml) met olijfolie en avocado olie voor droog en beschadigd haar, Deeply restorative smoothing hair oil concentrate (118ml) met argan- en sesamolie voor kroezig haar en Color-protect shine infusing hair oil treatment (118ml) met zonnebloem- en abrikozenolie voor gekleurd haar. Alledrie de versies kosten €30,00 per stuk.

Kiehl’s producten zijn verkrijgbaar via de 3 Kiehl’s verkooppunten in Amsterdam (in De Bijenkorf, aan de Heiligeweg en aan de Hobbemastraat) en via Kiehls.nl.

Ik heb tot nu toe enkel positieve ervaringen gehad met het merk Kiehl’s en ik ben dan ook heel benieuwd naar de leave in’s van dit merk. Heb jij ervaring met dit merk? Naar welk product ben je nieuwsgierig en welk product kan je aanraden? Ik kijk uit naar je comment/reactie :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 7 augustus 2012 at 23:51

  Oei oei ik hou van Kiehls, en deze producten hadden ze nog niet de vorige keer dat in ik Amsterdam was denk ik (of ik heb er niet op gelet, was toen immers op zoek naar iets voor m’n huidje) maar ik ga er de volgende keer maar ’s eventjes naar kijken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:32

   Ik ben ook gek op Kiehl’s producten, enkele kan ik ook niet meer wegdenken uit mijn routine ♥

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 3 augustus 2012 at 18:51

  De Magic Elixir moet ik ook is kopen, klinkt goed! De Leave in conditioner voor droog en beschadigd haar is echt heel fijn!

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 2 augustus 2012 at 21:23

  De Leave-ins lijken wel heel fijn! Ben er benieuwd naar :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 2 augustus 2012 at 21:12

  Ik heb dit product nu ook al een tijdje in mijn bezit en hij is erg fijn. In het begin moest ik wel even wennen met aanbrengen maar nu gaat het super snel en makkelijk. Ik heb het ook mee op vakantie genomen, de zon, warmte, chloor en zeewater zijn niet erg bevorderlijk zijn voor mijn hoofdhuid. Mijn hoofdhuid is ook een stuk rustiger geworden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 augustus 2012 at 09:27

   Fijn om te horen dat het product ook jouw hoofdhuid rustiger maakt :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 2 augustus 2012 at 19:04

  @ Desiree, het probleem is dat deze lotion niet meer gemaakt wordt en niet meer te koop of bestellen is:(
  Daardoor was ik benieuwd of jij de hoofdlotion ooit eens had gebruikt. Ik denk dat ik toch maar een flesje Kiehls ga bestellen want ik ben toch wel heel erg benieuwd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 augustus 2012 at 09:28

   Ai, dat is vervelend als je iets hebt wat werkt en dan ineens uit de handel gehaald wordt… Hoop dat deze van Kiehl’s prettig voor je zal werken!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 2 augustus 2012 at 18:59

  Was al benieuwd naar dit product, maar nu maak je me echt nieuwschierig!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 2 augustus 2012 at 17:29

  Ik was ook even bang dat mijn haar sneller vet zou worden, maar dat is helemaal niet het geval. heel fijn spul ♥

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 2 augustus 2012 at 16:47

  Ik ken het merk wel maar heb nog nooit haarproducten ervan gebruikt. Deze producten lijken me bijzonder fijn zeg!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 2 augustus 2012 at 15:27

  Deze lijken me erg fijn! Welke ik zou kiezen, weet ik niet.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 2 augustus 2012 at 15:27

  Ik blijf dit een leuk en interessant merk vinden!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 2 augustus 2012 at 14:51

  Heb jij toevallig ooit ook eens de Dernalex Repair hoofdlotion gebruikt? Zo ja, zou je dan ook de vergelijking tussen de Dermalex en de Kiehls magic elixer kunnen maken? Ik ben al een hele tijd op zoek naar een vervanging voor de hoofdlotion en de magic elixer ziet er heel erg goed uit!:D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 augustus 2012 at 16:46

   Ai, nee die heb ik nog niet geprobeerd. Ben er wel heel benieuwd naar direct en ga die op m’n lijstje zetten om te proberen als Kiehl’s op is. Bedankt voor de tip!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 2 augustus 2012 at 14:24

  Ze klinken allen erg fijn. Het Magic Elixir ga ik zeker es testen, klinkt als iets voor mij !

 • Avatar van Aranka
  Reply Aranka 2 augustus 2012 at 14:14

  Ik heb hem ook en vind hem erg fijn, moet wel wennen aan het feit dat ik hem voor het douchen moet gebruiken om hem in te laten trekken en hem daarna weer uit te spoelen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.