Beauty

Kneipp introduceert de patchouli verzorgingslijn

15 augustus 2012


Sinds kort is de nieuwe verzorgingslijn van Kneipp met patchouli verkrijgbaar. Als er één geur is die ik graag terug zie komen in huisparfums of in lichaamsparfums dan is het wel patchouli: heerlijk! Ik was dan ook heel erg blij dat Kneipp hier nu een afzonderlijke lijn voor gecreëerd heeft. Patchouli heeft een bijzondere werking op lichaam en geest die aan de ene kant heel ontspannend en rustgevend is en je in balans brengt, en aan de andere kant ook zeker energie geeft om door te gaan.

Patchouli wordt momenteel genoemd als de nieuwste internationale geurtrend door de typische geur die warm met zacht vermengd, zoet mer kruidig en ook wat muskusachtig is. De zachte geur werkt rustgevend en na een bad of douche met deze producten voel je je dan ook zeker lekker ontspannen, maar de stimulerende werking van patchouli zorgt ook voor een gevoel van ongeremdheid. Patchouli staat niet voor niets ook bekend als afrodisiacum!

De producten van Kneipp bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn vrij van minerale oliën, siliconenoliën en zeep en zijn niet getest op dieren.

Douchegel 200ml, €4,99
In deze douchegel ruik je naast de geur van patchouli ook zeker de geur van sinaasappel, citroen en bergamot. Allemaal geuren die de typische geur van patchouli versterken en de werking ervan zo bijzonder prettig maakt. Je hebt maar een klein beetje douchegel nodig wat samen met een puff zorgt voor lekker veel schuim. Tijdens het insoppen kom je helemaal tot rust door de heerlijke geur en tegelijkertijd wordt je er ook lekker ‘wakker’ van. Love it!

Badolie 100ml, €8,99
Helaas heb ik zelf thuis geen bad, maar ik neem wel graag een voetenbadje en als we een weekendje weg gaan of op vakantie gaan zorgen we eigenlijk altijd wel voor een accomodatie met bad. Deze badolie wordt nu dus gebruikt voor voetenbadjes maar gaat zeker mee als we weer naar Denemarken op vakantie gaan in een duinhuis met sauna èn bad ♥ Let wel op dat je niet teveel gebruikt omdat het bad anders een groene aanslag kan krijgen. Het baddert verder wel leuk in groengekleurd water :)

Massageolie 100ml, €7,99
Zoals jullie misschien wel weten ben ik gediplomeerd masseur en ik geef dan ook regelmatig een massage (aan een ander of aan mijzelf). Deze massageolie van Kneipp doet als tussenstof goed zijn werk zonder te snel in te trekken en je hebt er per keer niet veel van nodig. Na de massage voelt de huid ook nog eens heerlijk comfortabel en zacht aan en heeft deze een mooie gloed gekregen. Ook zeker een aanrader voor als je een droge huid hebt: smeer de massageolie dan in op een nog vochtige huid na het douchen zodat deze sneller intrekt.

De patchouli verzorgingslijn van Kneipp is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ben jij fan van de geur van patchouli?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 augustus 2012 at 13:10

  Ik de geur patchouli eigenlijk helemaal niet. Ik ga dus heel snel eens ruiken aan deze producten. Wat leuk dat je gediplomeerd masseur bent! Ik heb massage lessen gehad toen ik Fysio studeerde. Zou eigenlijk nog voor massage een diploma willen halen. Heb sinds vorig jaar een massage tafel in huis. Gebruik ‘m veels te weinig, maar ik ga daar wel verandering in brengen. Vriendinnen vroegen laatst om een massage, dus dan kan ik weer mooi oefenen. Heb een hoop olie staan, maar liefst 3 flesjes van Kneipp =)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 16 augustus 2012 at 12:54

  hmmmm patchouli…Ben wel benieuwd naar de massage olie =D

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 15 augustus 2012 at 20:36

  Ik vind deze producten heerlijk! :D x

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 15 augustus 2012 at 17:49

  Heb de producten zelf ook uitgetest en de geur is best wel wennen eigenlijk, maar eens je het gewoon bent is het wel genieten:)

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 15 augustus 2012 at 17:42

  Ik ben echt gek op patchoulie! Een van de lekkerste geuren!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 15 augustus 2012 at 17:15

  Lijkt me een erg fijne lijn!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 15 augustus 2012 at 15:14

  De geur lijkt me ook erg lekker. zo ontspannend!
  De douchegel staat wel op mijn wensenlijstje :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 15 augustus 2012 at 14:51

  Ik ben fan van de douche versie!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.