Eten & drinken

Maak elke dag kans op een gratis diner met Chaudfontaine

27 augustus 2012

 


Maak elke dag kans op een gratis diner! Chaudfontaine is een natuurlijk mineraalwater afkomstig uit een thermale bron in de Belgische Ardennen. Hier wordt het water gedurende 60 jaar op een diepte van 1600 meter beschermd en gefilterd door de natuur zelf voordat het aan de oppervlakte ontspringt. De zeldzame diepte en duur van het filteringsproces zorgen voor een unieke zuiverheid en perfecte mineralenbalans wat Chaudfontaine haar heerlijke, zachte smaak geeft.

Wist je dat water de eetlust prikkelt, het scherpe en extreme smaken neutraliseert en tegelijk de meest natuurlijke smaakversterker is? Chaudfontaine is door de unieke zuiverheid en perfecte mineralenbalans erg zacht en lekker van smaak. Chaudfontaine helpt om de pure smaak van een gerecht beter te doen uitkomen, reinigt het gehemelte en stimuleert de smaakpapillen.


Chaudfontaine maakt je lunch of diner dus niet alleen nog lekkerder maar je kan er ook nog eens een dinercheque t.w.v. €100,00 mee winnen! Bestel tijdens de Restaurant Week van 27 augustus t/m 4 september 2012 een fles Chaudfontaine, stuur de bon van je etentje op naar Chaudfontaine en maak zo elke dag kans op een dinercheque.

Klik hier voor alle actievoorwaarden en het adres waar je de bon naartoe kunt sturen.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.