Beauty

Missha B.B. Boomer & Skin79 Snail Nutrition BB Cream

29 augustus 2012


Ik vertelde vorige week al in een artikel dat ik een nieuwe BB Cream aan het uitproberen was en vandaag dan eindelijk het artikel erover. Ik kreeg namelijk al aardig wat vragen welke het was, maar ik wilde hem eerst nog een beetje langer testen. Ik gebruik deze BB Cream van Skin79 met slakkenslijm in combinatie met de Missha BB Boomer, een soort primer voor onder je BB Cream vol met fijne ingrediënten die je huid goed doen en die ervoor zorgt dat je er de hele dag flawless uit ziet.


Missha BB Boomer 40ml, €13,95
Dit product zorgt ervoor dat je huid optimaal voorbereid wordt op de BB Cream zodat deze nog beter aan de huid zal hechten en de hele dag zal blijven zitten. Het is een crèmige substantie met een mooie parelmoerglans die je huid ook nog eens minder dof en lekker fris zal laten ogen. Er zitten verschillende hydraterende bestanddelen en antioxidanten in, dus het is nog eens een extra stap in de huidverzorging. Iets wat ik met mijn droge huid altijd kan gebruiken.

De verpakking heeft een handig pompje en omdat je de tube ondersteboven bewaard zal je zo gemakkelijk tot het laatste restje product uit de tube kunnen krijgen. De booster heeft een zachte, bloemige geur wat het aanbrengen tot een prettige ervaring maakt. Eén pompje is genoeg om het gezicht en de hals mee in te kunnen smeren, ik laat het vervolgens heel eventjes intrekken en mijn huid voelt dan tegelijkertijd gevoed en zacht aan en heeft een mooie glans (zonder vettig te ogen).

Ik heb de BB Cream mèt en zonder de booster gebruikt, maar ik vind de booster een enorm fijn product en merk echt verschil gedurende de dag en tijdens het aanbrengen. Deze blijft dus zeker in mijn routine!


Skin79 Snail Nutrition BB Cream 40ml, €22,85
Deze BB Cream bevat maar liefst 45% slakkenslijm, een ingrediënt met een geneeskrachtige werking die de huid herstelt, littekens helpt te vervagen, roodheid helpt te verminderen, de huid verzorgt en bevat een SPF45 die je huid ook beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Deze BB Cream bevat geen parabenen, minerale oliën of synthetische pigmenten en is hierdoor ook voor de gevoelige huid erg geschikt.

De crème zit in een handige pompflacon waarbij je wel moet oppassen dat je niet een geheel pompje aan product neemt, omdat dit veel te veel zal zijn. Je hebt ongeveer de hoeveelheid van een grote erwt nodig. Ik vind deze BB Cream persoonlijk het mooiste effect geven als ik hem met mijn vingertoppen aanbreng i.p.v. met een foundationkwast/kabuki omdat ik zo minder nodig lijk te hebben en het resultaat egaler is.

Ik vind het een enorm fijne BB Cream en ben blij dat de kleur ook voor mijn lichte huid geschikt is. De kleur is eenmaal uitgedroogd redelijk neutraal qua ondertoon. Nadat de BB Cream volledig ingetrokken is heeft mijn huid een semi-matte finish en is afpoederen bijna niet nodig. Ook hoef ik nog maar minimaal gebruik te maken van een concealer, hij zorgt ervoor dat mijn gezicht egaler oogt zonder dat het één geheel is en dekt mijn rode wangen en vlekjes prima.


Op de eerste foto draag ik helemaal geen make-up of primer, op de foto daaronder de Missha BB Boomer en de Skin79 BB Cream. Je kan vast en zeker wel begrijpen dat ik heel erg blij ben met dit product en dat het er eentje is geworden in mijn vaste routine. Enkel als ik een feestje heb of ergens naartoe ga waar ik weet dat veel foto’s gemaakt zullen worden gebruik ik nog een foundation omdat ik dan iets meer dekking mooier vind.

Deze producten komen bij BB Cream Shop vandaan, een Nederlandse webwinkel waar je kan betalen via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Paypal, de verzendkosten maximaal €4,95 zijn en je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis hebt. Je krijgt altijd een leuk extraatje bij je bestelling meegestuurd en als je graag advies zou willen hebben in welke BB Cream het best geschikt zou zijn voor jou, dan zijn ze via de email heel behulpzaam.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 31 augustus 2012 at 19:57

  Ik heb zelf de Skin79 Gold Label VIP Super Plus Beblesh Balm en de Skin79 BB Cleanser :3 Ooit meebesteld met een groepsbestelling voor 11 euri per stuk ^^ Ben met beide erg tevreden :D Maar deze primer en BB cream klinken wel errug fijn.. Al denk ik dat als ik die BB cream bestel dat ik dan de travel size bestel, want die is er ook :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:34

   Dat is altijd wel prettig inderdaad, met zo’n travelsize doe je ook al een hele tijd denk ik :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 30 augustus 2012 at 22:06

  Wow, deze creme’s hebben wel een heel hoog ‘snel-hebben-factor’… :-)
  SPF 45, dat is heel veel voor een bb-cream, niet? Ik heb het nog niet eerder gezien en ben er heel erg blij mee. Ik heb zelf een gevoelige huid, dus de Skin 79 staat binnenkort in mijn badkamer. Dankzij jou! :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:55

   Het is inderdaad een flink hoge SPF, al is dit voor veel Aziatische BB Creams niet vreemd. Deze hebben vaak een veel hogere beschermingsfactor: fijn! Mocht je hem aanschaffen dan hoor ik zeker graag eens van je of jij hem net zo fijn vindt :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 augustus 2012 at 22:38

  Ik vind de prijzen nog wel reuze meevallen. Toen ik begon te lezen dacht ik: die kwaliteit zal wel wat kosten. Maar viel echt mee. Lijken mij echt fijne producten.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2012 at 08:38

   Ik vind het zelf ook inderdaad nette prijzen voor zulke fijne producten :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 29 augustus 2012 at 10:06

  Wat zie je er prachtig uit zonder make-up!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 augustus 2012 at 14:20

   Ahww dankjewel! *bloos*

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 29 augustus 2012 at 10:04

  Wat Lin zegt houdt mij ook tegen om een product met slakkenslijm te gebruiken, al heb ik er niet genoeg over gelezen om precies te weten hoe de vork in de steel zit. Het resultaat is in ieder geval erg mooi, ik gebruik zelf ook steeds vaker minder dekkende foundations en voel me daar heel prettig bij!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 29 augustus 2012 at 09:51

  Zier er fijn uit. Ik heb heel lang de hot pink bb cream van skin 79 gebruikt, die was ook erg fijn. Zou je de primer ook onder andere foundation kunnen gebruiken, of is die echt afgestemd op bb-creams?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 augustus 2012 at 09:54

   Ik denk dat je hem zeker ook onder je foundation zou kunnen gebruiken, zeker als je een drogere huid hebt :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 augustus 2012 at 09:50

  Ah, slakkenslijn, ik ben nu de slakkengel aan het testen van De Tuinen voor mijn littekens en straie plekken. Wat leuk dat dit in een BB cream is verwerkt! De BB cream staat je erg mooi, een zachte dekking die genoeg is voor alle dag als je huid rustig is. Ik doe idd hetzelfde, gebruik meer foundation wanneer ik iets ‘speciaals’ heb zoals een feestje (idd ook vanwege de foto’s haha). Nu gebruik ik vooral getinte moisturizer van Clinique en soms een vleugje van mijn foundations als mijn huid iets onrustig is, of voor de tint omdat ik iets bruiner of juist bleker ben. Die foundations van mij raken maar niet op omdat ik het zo weinig gebruik =D Je hebt trouwens een mooie rustige huid zeg, dat viel me op =)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 augustus 2012 at 09:54

   Sinds ik BB Cream heb ontdekt (nu al heeeel lang haha) gebruik ik minder en minder echt foundation, gewoon omdat er een alternatief is wat ook erg goed werkt en toch prettiger aanvoelt op mijn huid. Dankjewel voor je compliment over mijn huid, al ben ik er zelf op dit moment iets minder blij mee want er zitten toch wel wat oneffenheden rond mijn kingebied :(

 • Avatar van lin
  Reply lin 29 augustus 2012 at 09:32

  Ik ga eens kijken voor die primer. Slakkenslijm hoeft van mij niet zo, schijnt nogal onprettig te zijn voor de beestjes.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 29 augustus 2012 at 09:20

  Die BB Cream lijkt me erg fijn zeg :D Ziet er goed uit.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 29 augustus 2012 at 09:09

  Hmm was slakkenslijm niet al weer ene beetje voorbij? Maargoed, als het resultaat er maar is! Mooie verpakkingen ook

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 29 augustus 2012 at 01:20

  Oh die primer klinkt wel interessant! Ben zelf erg blij met m’n Skin79 Gold bbcream, maar als die primer hem nog fijner kan maken.. :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 augustus 2012 at 08:58

   Ik merk zelfs verschil met een normale primer zeg maar, deze doet zijn werk echt goed onder een BB cream. Helemaal als je een droge(re) huid hebt kan ik hem zeker aanraden eens te proberen :)

 • Avatar van Liliane
  Reply Liliane 29 augustus 2012 at 00:29

  Wat apart dat er slakkenslijm in zit!
  Wel erg fijn dat er geen parabenen e.d. in zitten, ik heb een gevoelig huidje. Ik ga hem onthouden! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 augustus 2012 at 08:58

   Ik vind het zelf ook maar een apart ingrediënt, maar als je er op gaat zoeken is het toch een opmerkelijk goedje wat veel voor je huid kan doen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.