Fashion

New in! | Regenlaarzen van FashionBootz

26 augustus 2012


Voor je het weet begint de herfst en komen er meer en meer regenbuien ons land over (en dit weekend hebben we qua regenval al een mooi voorproefje op de herfst te pakken…). Om met het aankomende natte weer toch lekker met de honden te kunnen wandelen zonder natte voeten te krijgen of modderige schoenen te krijgen zijn regenlaarzen natuurlijk een enorme uitkomst, maar als je een bredere schacht nodig hebt zijn deze echt lastig te vinden – laat staan in een leuk model. Tot ik FashionBootz tegen kwam en hier komt dan ook mijn geweldige paar natuurrubberen regenlaarzen vandaan.

Ik heb een halfhoog model die door het verstelbare bandje bovenaan ook voor de bredere kuitmaten goed geschikt zijn. Daarnaast zijn ze enorm leuk afgewerkt met siergespen en naadjes waardoor het eerder een gewoon paar laarzen lijkt dan een paar regenlaarsjes. Leuk! Je kan ze hierdoor ook erg fijn dragen met bijvoorbeeld koud weer aangezien het materiaal ervoor zorgt dat je voeten goed warm blijven.

De laarzen voelen stevig aan, hebben een stevige zool met profiel waardoor je niet snel zult uitglijden en een goede grip op de weg hebt en omdat ze gemaakt zijn van natuurrubber kan je ze ook zo weer onder de douche afspoelen (handig na een lekkere wandeling door een modderig gebied). De laarzen lopen erg lekker, hebben een fijne demping en geven genoeg steun aan de enkel waardoor een langere wandeling er ook op mogelijk is.

Bij Fashionbootz.nl verkopen ze verschillende soorten regenlaarzen, kaplaarzen en festivallaarzen voor kinderen en vrouwen. Ze hebben verschillende printjes (van Burberry ruitjes tot rozenprintjes en dierenprintjes) en zelfs modellen met een sleehak of in een westernlaars-stijl. Ook kan je er terecht voor regenlaarssokken in verschillende modellen (waarvan ik een paars model draag in mijn paar laarzen). Deze zijn van een dikkere en stevige kwaliteit en het staat natuurlijk erg leuk als er een vrolijk randje boven je laarzen uit komt.

Betalen kan via iDeal, creditcard of bankoverschrijving, binnen Nederland en België betaal je geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

WINACTIE
Ik mag van FashionBootz eenzelfde paar regenlaarzen weggeven als ik zelf ook heb. Hoe leuk is dat? Zo kan jij alvast de herfst en winter vrolijk plassenstampend door en hoef jij een modderig pad niet meer uit de weg te gaan. Ook handig voor als je bijvoorbeeld naar een festival gaat en het weer niet mee zit ;) Ook geschikt dus voor de curvy ladies onder ons die een grotere kuitomvang hebben!

Hoe maak je kans op dit paar laarzen? Laat een reactie onder dit artikel achter met jouw opvrolijktip voor een regenachtige dag. Natuurlijk zou het ook leuk zijn als je FashionBootz op Twitter en/of Facebook zou gaan volgen. Meedoen kan t/m 2 september 2012, 23.59 uur.

Fijne zondag allemaal!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 2 september 2012 at 22:39

    Opvrolijktip: spray een beetje van je favoriete zomergeurtje aan de binnenkant van je paraplu. Zo krijg je steeds weer een kleine boost zomerenergie als je je paraplu opendoet. En met deze leuke boots is het dan nog maar een kleine stap naar een dansje en een liedje :D *singing in the rain*

  • Avatar van Louisa
    Reply Louisa 2 september 2012 at 18:06

    Met deze mooie regenlaarzen ga ik graag onze pup uitlaten! Daar word ik vrolijk van!

  • Avatar van sebastiaan troost
    Reply sebastiaan troost 2 september 2012 at 17:54

    als het buiten regent ofzo en we hebben geen zin om een film te kijken pakken we oude fotoalbums uit de kast,
    of gaan we een enorme puzzel maken samen of zoiets stoms als memory ,
    of we gaan dansen,
    of hij speelt een liedje op de piano voor mij ,
    of we gaan op internet kijken wat er de komende tijd aan concertjes etc is,
    of we gaan gekke foto’s maken,
    of gewoon lam op de bank zitten,
    samen de krant lezen,
    cryptogrammen maken
    genoeg te doen toch?

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 31 augustus 2012 at 11:30

    Wat leuk! Ik doe mee :)
    Mijn opvrolijktip? Daar komt ie dan: SMILE! Het is zó simpel, maar ook zó true! Lachen is gezond :):). Het schijnt dat je lichaam dan een stofje aanmaakt waardoor je je beter gaat voelen. Dusss, haal die mondhoekjes maar omhoog :)

    Liefs
    Britt.

  • Avatar van Mirna
    Reply Mirna 31 augustus 2012 at 07:06

    Op regenachtige dagen kijk ik meestal al mijn series bij met iets lekkers warms te drinken.

  • Avatar van maggie
    Reply maggie 30 augustus 2012 at 19:17

    met dit weer? niet nadenken over ‘vieze’ regen maar over ‘heerlijke’ regen! iedereen laarzen aan en regenjassen en gewoon naar buiten! leg alvast de handdoeken klaar en bij terugkomst allemaal douchen en daarna heerlijke warme chocolademelk :)
    gegarandeerd een geweldige dag want de kinderen staan je eerst verbaasd aan te kijken: echt?!?!?!?! gaan we nu naar buiten?!?!?!

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 29 augustus 2012 at 09:33

    Wat te doen op een regenachtige dag? Doe als Gene Kelly in Singin’ in the Rain en doe een dans in de regen! Of kruip op de bank met de DVD van Singin’ in the Rain of een andere vrolijke musical (niet West Side Story!) of oude Glee afleveringen en een warme kop thee of chocolademelk. Dat is wat ik altijd doe. :)

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 29 augustus 2012 at 02:36

    Lekker om te dragen en dan vooral in het bos .. om te wandelen en zeker als het geregend heeft en alles zo nat en blubberig is..dan heb je zeker te weten zulke laarzen nodig! En dan ook nog zulke mooie laarzen te mogen dragen is alleen maar fijn en daar zullen mijn voeten en ik heel erg blij mee zijn!

  • Avatar van meike
    Reply meike 29 augustus 2012 at 00:11

    Lekker met een boek op de bank. En anders met deze mooie laarzen in de regen!

  • Avatar van Ingrid Raad-Vos
    Reply Ingrid Raad-Vos 28 augustus 2012 at 23:42

    Simpel: Zorg op een regenachtige dag dat je zelf het zonnetje in huis bent! :-)

  • Avatar van SNEEUWKLOK
    Reply SNEEUWKLOK 28 augustus 2012 at 21:58

    Ik heb ze vaak nodig met twee honden die graag een frisse neus halen. Zij vinden regen prima, neuzen vooruit (oogjes wat geknepen) en stappen maar! Daarnaast is de landweg met wat regen een modderpoel (modder van de tractoren, levensgevaarlijk voor auto’s) en is afspoelbaar schoeisel wel zo fijn. Regenlaarzen zitten in de winter helemaal top met…. geitenwollen sokken. Het groffere breisel masseert de voeten warm. Ik heb nu van die suffe matte groen regenlaarsjes. Functioneel en dat is het dan. Deze te winnen laarzen zijn spannender maar wel zo dat ze bij alles staan. Ideaal dus!

    Enfin, dan kom je dus thuis in je behaaglijk warme huis (opvrolijktip), da’s al fijn, en dan lekker een ontspannend (iers)muziekje en geurolie op brandertje, kopje thee en dan is het toch fijn dat je door die regen bent gegaan!

    KOM MAAR OP!!! Deze assepoester zit niet te wachten op glazen muiltjes! Van deze laarzen wordt je namelijk ook erg vrolijk!

  • Avatar van Stephanie90
    Reply Stephanie90 28 augustus 2012 at 20:07

    Ik heb nog geen regenlaarzen, dus keileuke actie Curvacious! Mijn tip: trek deze heerlijke en hippe laarzen aan en maak eens een dansje in een heerlijke zomerregen!

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 28 augustus 2012 at 13:00

    Mijn opvrolijktip is om tijdens een regenachtige dag geen saaie kleding te dragen maar juist te kiezen voor een bloemenjurkje waar je zelf niet alleen maar ook de mensen om je heen van opfleuren, wel zo leuk!

  • Avatar van Christel van der velden
    Reply Christel van der velden 28 augustus 2012 at 12:47

    Laarzen aan Poncho aan en wat was nou eigenlijk ook weer het probleem?!

  • Avatar van Diana van Schaik
    Reply Diana van Schaik 28 augustus 2012 at 12:46

    je laat je toch niet afschrikken door een beetje regen daar laat ik mijn hele dag niet door verknallen!
    Dus die laarzen aan strak zetten aan mijn kuiten want die zijn juist weer heel smal en de party goes on!

  • Avatar van Harriet Swinkels
    Reply Harriet Swinkels 27 augustus 2012 at 18:32

    Pak je CD’s en zoek lekkere opzwepende muziek! Denk aan een festival waar je was met of zonder regen, en dans erop los! Heerlijk toch op zo’n regenachtige dag! C U on the dancefloor?! Whoop whoop! :)

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 27 augustus 2012 at 11:42

    Gewoon gezellig door de regenplassen springen met mijn dochtertje en na afloop warme chocomel en een lekker warm bad!

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 27 augustus 2012 at 11:41

    Klopt wat je zegt, regenlaarzen zitten altijd te krap als je een grote kuitomvang hebt. Ik ga deze website onthouden, want van de herfst komt een paar regenlaarzen voor de boswandelingen zeker van pas!

  • Avatar van ClaudiaHH
    Reply ClaudiaHH 27 augustus 2012 at 11:37

    Mijn opvrolijk-tip is: ga een lekkere taart bakken, of koekjes – het huis ruikt in een mum van tijd heerlijk, dus je bent maar wat blij dat je binnen bent! En ja mag er ook nog heerlijk van snoepen :-) helemaal goed!!

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 27 augustus 2012 at 10:50

    als ik post rond breng is regen niet fijn
    dan zou ik liever binnen zijn
    maar de post moet weg
    en ik heb dikke pech
    maar met deze laarzen van rubber
    ben ik niet meer bang van blubber
    ik stap vrolijk op mijn fiets
    en de regen geeft helemaal niets

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 27 augustus 2012 at 10:42

    Deze zijn erg leuk! Mijn opvrolijk tip is om dan maar nat te worden op een fijne manier, en een heerlijk bad te nemen. Kaarsjes aan, boek erbij, en een heerlijke bath melt of bubble bar er in. :)

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 27 augustus 2012 at 10:27

    Trek je laarzen aan en ga heerlijk door de plassen stampen net als vroeger. Je zult zien hoe heerlijk dat is.

  • Avatar van DinyG
    Reply DinyG 27 augustus 2012 at 08:48

    Ik heb een bloemetjesregenjas met bijpassende paraplu gekocht ,dit vrolijkt mij altijd meteen op .Er is een website die ze verkoopt,misschien een idee voor jouw?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 augustus 2012 at 10:08

      Dat klinkt wel heel erg vrolijk! Ook in grotere maten verkrijgbaar? :)

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 26 augustus 2012 at 23:38

    Die zijn echt superleuk.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Nicky
    Reply Nicky 26 augustus 2012 at 23:26

    Oeeh ik doe graag mee ^^
    Mijn opvrolijk tip voor een regenachtige dag:
    De macarena dansen (terwijl je het macarena lied zingt)!!!!
    Wel buiten in de regen natuurlijk.
    Waarom? Slappe lach gegarandeerd. ^^

  • Avatar van Miss Langhaar
    Reply Miss Langhaar 26 augustus 2012 at 21:27

    Mooie laarzen! Erg handig met de herfst in aantocht ^^

  • Avatar van Charmain
    Reply Charmain 26 augustus 2012 at 19:16

    Dit is perfect voor mijn moeder! Dus doe ik mee vor haar.

    Wat ik zelf heerlijk vind is op ons balkon onder het afdakje met een dekentje en warme choco een boek lezen <3

  • Avatar van Nienke
    Reply Nienke 26 augustus 2012 at 16:42

    Wow wat een gave laarzen!!
    Mijn opvrolijktip:
    Lak je nagels in een felle kleur! Dat weer is buiten al zo saai, dus een gekke kleur op je nagels is dan lekker fleurig!
    En als je even moet wachten opdat je basecoat nog niet droog is en het is even gestopt met regenen, steek dan je hoofd eens buiten en snuif de geur van de natgeregende natuur op!
    Dit was mijn tip! Xoxo nienke

  • Avatar van Esmée
    Reply Esmée 26 augustus 2012 at 15:58

    Ah wat zijn ze leuk! Regen is nooit leuk maar als je met zo een mooie laarzen naar buiten kunt stappen in de regen maakt het dat toch meteen een stuk leuker of niet?
    Als het regent en vies weer is ben ik het liefste binnen (ik denk iedereen wel)
    Gewoon gezellig voor de tv, filmpje kijken en genieten :-) Maar regen is ook wel fijn, ik kom er bijvoorbeeld sneller door in slaap en vind het rustgevend, misschien klinkt dat raar. Ook vind ik het niet héél erg om naar buiten te gaan want regen kan je ook vrolijk maken, zo heb ik laatst een heel stuk gelopen met mijn vriend in de regen, we hadden ontzettend veel plezier!
    Oja trouwens, deze regenlaarzen lijken mij wel fijn omdat je ook zegt, voor een grotere kuitomvang en ik heb nu niet bepaald een kleine kuitomvang.

    Liefs, Esmée

  • Avatar van karin
    Reply karin 26 augustus 2012 at 14:50

    met dit regenachtige weer gaan we lekker met de kinderen naar de film Madagascar. Jammer dat ik de laarzen niet heb want dan kon ik ze aantrekken als we buitenstappen voor de auto
    ;-)

  • Avatar van Nienke
    Reply Nienke 26 augustus 2012 at 13:44

    Mijn opvrolijktip is op de bank met een goed boek. Als het mooi weer is heb ik daar niet altijd de rust en het geduld voor maar op een dag als vandaag is dat perfect. (Ik heb je gevolgd op Facebook!)

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 26 augustus 2012 at 12:45

    Zo super leuk die laarzen heb gelijk de website bezocht en de leopold besteld…
    Mijn opvrolijktip voor een regenachtige dag een filmpje kijken liefst lekker in bed tegen mn man aankruipen en dan het tikken van de regen tegrn het dakraam horen of een leuke film in de bioscoop en daarna een high tea op een overdekt verwarmd terras met vriendinnen.
    Tja en vergeet niet na regen komt zonneschijn!;-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 augustus 2012 at 10:08

      Wat enorm leuk om te lezen dat je gelijk een paar besteld hebt :D

  • Avatar van Laura Louise
    Reply Laura Louise 26 augustus 2012 at 11:54

    Ahh leukies! Ik heb alleen gister zelf net regenlaarzen gekocht van de Action, natuurlijk 10 x minder moooi maarja…

    De enige manier om te genieten van de dag met regen, is lekker knus binnen genieten van een grote kop thee onder een paar romantische films :) met natuurlijk iets lekker!

  • Avatar van Valérie
    Reply Valérie 26 augustus 2012 at 11:32

    Mijn opvrolijktip. Dansen in de regen, als je naar buiten moet.. En anders lekker gezellig binnen spelletjes doen, openhaardje aan, supergezellig!

  • Avatar van Angeline
    Reply Angeline 26 augustus 2012 at 10:41

    Het regent op dit moment pijpenstelen en door allerlei dingen om me heen te verzamelen zoals ansichtkaarten,vrolijke kussentjes,gezellige kleurtjes en met een mooie bos bloemen als uitzicht heb ik toch niet het gevoel dat de zomer wel eens afgelopen kon zijn.Je moet jezelf een beetje voor de gek houden.

  • Avatar van Brenda
    Reply Brenda 26 augustus 2012 at 09:44

    Wij hebben geen auto dus weer of geen weer, we moeten er gewoon doorheen.
    Mijn zoontje is 5 en gaat dus naar school en als t regent dan zingen we gewoon heel hard: T regent , t regent de pannetjes worden nat, er kwamen 2 soldaatjes aan die vielen op hun GAT!

    Kind vrolijk, ik vrolijk en tjaaaa dat er dan mensen zijn die je raar aan kijken…lekker belangrijk!

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 26 augustus 2012 at 09:18

    Ga naar buiten :D……….. en stamp met je regenlaarzen lekker hard door de plassen, zing er een lied bij trek je niets aan van een ander en geniet!!!!! Je zal zien dat je heerlijk vrolijk terug komt. Dan een een lekkere kop thee bij de kachel en je bent lekker warm en soezig.

  • Avatar van ellen
    Reply ellen 26 augustus 2012 at 08:50

    Nee regen is niet fijn vind ik,maar mijn vrolijktip in de regen is, ga gezellig onder de overkapping zitten en luister naar het getik van de regen,dit geeft een heerlijk sfeertje .

    Je gaat niet gauw wandelen als het regent maar als je een hond hebt zul je wel moeten dan merk je dat als je maar een leuke regenjas aan doet en een paar van die geweldige regenlaarzen dat het eigenlijk best meevalt en helemaal niet zo vervelend is(en je er bovendien ook nog leuk uit kunt zien)

  • Avatar van Sals
    Reply Sals 26 augustus 2012 at 01:52

    Leuke actie! Ik heb persoonlijk nooit regenlaarzen gehad, maar af en toe heb ik ze wel nodig. Mijvrolijktip voor op een regenachtige dag is gewoon lekker naar buiten gaan! Ik heb de regen altijd geweldig gevonden en dan vooral in de plassen springen, met het vooruitzicht dat er thuis een lekker kopje thee staat te wachten. Vond het geweldig toen ik 5 was, maar ook nu, op m’n 23e, kan ik er zo blij van worden. Of lekker in bed blijven liggen met het raam op een kiertje terwijl het regent en dan heerlijk tegen je geliefde aankruipen :D De regen brengt voor mij veel vreugde met zich mee (ja, ik word vaak raar aangekeken als ik zeg dat ik regen lekker vind), maar toch ben ik vaak weer blij als het zonnetje weer doorbreekt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.