Beauty

New in! | Verwenproducten van ‘Wat maakt je mooi’

9 augustus 2012


Afgelopen weekend werd er een heerlijk geurend en geweldig leuk pakketje bij me afgeleverd en ik kon niet wachten om deze open te maken en de inhoud te gaan ontdekken. Het was het pakje van Wat maakt je Mooi waar ik al naar uit aan het kijken was. Dit is een webwinkel vol unieke verwenproducten voor lichaam en haar en je kan er ook veel Ciaté nagellak vinden. Ik probeerde enkele producten uit.

Retox hair mask €1,95
“Leuke avond uit met de meiden, het is tijd voor glamour…. gooi je haar los en gebruik dit voedende amandel olie haar masker. geweldig party haar, iedereen zal zich voor jou omdraaien. Was je haar met reguliere shampoo en spoel uit, knijp het overtollige water uit je haar. Breng het haarmasker aan op je haar en masseer het goed in, kam het haar nog even door. Laat het masker 15 minuten inwerken onder een warme handdoek en spoel daarna uit met warm water.”

Dit masker ruikt echt goddelijk lekker naar amandelspijs en werkt als een tierelier. Mijn haar voelde na afloop zacht aan en glansde enorm. Wel werd het helaas iets sneller vet dan ik normaal gewend ben..

Retox foot cream €1,95
“Nog een avondje uit, de hele avond op de dansvloer… dan heb je echt de Shea Butter & Peach Kernel Foot Cream nodig. Intensief verzorgende en verzachtende voetcreme voor pijnlijke voetjes Breng de creme aan en masseer hem goed in, voor een intense werking doe je daarna sokken aan als je gaat slapen…”

Omdat het zakje gevuld is met 15ml en nogal lastig te hersluiten is, besloot ik deze als voetenmasker te gebruiken. Ik bracht voor het slapen gaan de crème aan, masseerde deze in en sliep met losse katoenen sokjes erover. Mijn voetjes voelden ’s ochtends heerlijk zacht aan ^^


The fantastic flowery bubble bath €6,50
“Dit is de ultieme traktatie voor degenen die zijn geboren om te baden! De fantastische bloemrijke Bubble Bath Tub behandeling is bomvol met bloemen goodies om pijnlijke ledematen te kalmeren, ontspanning voor onrustige geest en in het algemeen helpt het je te ontspannen en krijg een goede nachtrust. huidverzachtende eigenschappen laat uw huid silky zacht aanvoelen, licht geparfumeerd. Alles wat je hoeft te doen is gooi een handvol in je bad en geniet!”

Ik heb zelf geen bad, dus dan is dit een uitkomst omdat ik zo gemakkelijk een kleine hoeveelheid kan doseren voor in een voetenbadje. Met deze lekkere grote pot kan ik dus lekker veel voetenbadjes maken! De inhoud van de pot ruikt echt heerlijk, naar een zoetige en toch ook weer frisse bloemengeur ♥

Showercube stressbuster €3,25
“De Stress Buster Shower Cube een geweldige aromatherapy behandeling tijdens stressvolle momenten. Laat de diepe geuren je zintuigen prikkelen terwijl je doucht, speciaal samengesteld om de stress te laten verdwijnen en snel genoeg zul je glimlachend de wereld weer aan kunnen Leg de cube op de douche vloer en laat het warme water in contact komen, de cube zal langzaam bruisend oplossen en de heerlijke aroma’s verspreiden.”

Dit is een grappig product wat ik op de bodem van de douche leg voor ik ga douchen en tijdens het douchen komt de rustgevende geur vrij waardoor je helemaal in een wellnessmood komt. Heerlijk! Op zich wel prijzig voor één keer gebruik, maar ontspanning en genieten is ook wat waard natuurlijk.

Orange and cinnamon sugar scrub €6,50
“Een exfoliërende en stimulerende scrub, uw huid zal super glad voelen. Gemaakt met een mix van suiker, oranje olie, cacaoboter en olijfolie. Suiker Scrub over je hele lichaam. De scrubbar van stromend water weg houden.”

Deze suikerscrub is redelijk stevig en met mijn gevoelige huid hoef ik hem dan ook niet heel hard over mijn lichaam te halen. Ik maak mijn lichaam vochtig onder de douchestraal, laat het blok voorzichtig over mijn lichaam gaan en masseer de losgekomen suikerscrub verder voorzichtig met mijn handen in. Na afloop is mijn huid rozig en zacht. De combinatie van sinaasappel en kaneel is echt heerlijk voor een koudere avond om mee op te warmen.

Kortom: ben je op zoek voor lekkere verwenproducten voor jezelf (of om iemand cadeau te doen)? Dan is Watmaaktjemooi.nl echt een webshop voor jou! Je kan hier betalen via iDeal en je hebt je bestelling binnen een paar werkdagen in huis. En dit krijg je dan enorm leuk verpakt binnen ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 11 augustus 2012 at 15:33

  Wat een mooie EN leuke producten! Echt iets voor mij <3

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 10 augustus 2012 at 14:01

  Wat een geweldige producten! De webshop ziet er ook spectaculair veelbelovend uit, ik heb hem opgeslagen bij mijn favorieten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 augustus 2012 at 09:19

   Het is voor mijn portemonnee maar goed dat ik geen bad heb, denk ik vaak. Anders zou ik webshops als deze helemaal leegkopen aan badderspul ^^

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 10 augustus 2012 at 11:05

  Oeeeh wat een heerlijke producten lijken mij dat!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 10 augustus 2012 at 09:14

  Oh wat zien dit er leuke producten uit! Lekkere producten om heerlijk te ontspannen!

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 9 augustus 2012 at 23:39

  Wat een leuke producten :D Super cute.

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 9 augustus 2012 at 22:12

  Mooie spulletjes! Dat blauwe poeder ziet er leuk uit :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 9 augustus 2012 at 21:52

  Oh, wat een leuke producten! Ze zien er allemaal zo fijn uit!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 9 augustus 2012 at 20:48

  oeh dat lijken mijn fijne producten! de prijs valt echt nog mee ook!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 9 augustus 2012 at 19:24

  Het ziet er super leuk uit! Ik zou het vooral gewoon aan mijzelf cadeau geven ;)

 • Avatar van layla
  Reply layla 9 augustus 2012 at 16:36

  heerlijke producten lijken me dat, veel plezier er mee

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 9 augustus 2012 at 15:38

  Mooie producten!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 9 augustus 2012 at 15:03

  Wat een te leuke producten! Tof om cadeau te geven (en stiekem nóg leuker om zelf te krijgen :#)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 9 augustus 2012 at 14:36

  Lijkt me een leuke webshop met fijne producten!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 9 augustus 2012 at 14:29

  leuk artikel en leuke producten(L)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 9 augustus 2012 at 14:25

  Schattige goodies!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.