Beauty

Newsflash! | L’Oréal Professionnel breidt Mythic Oil assortiment uit

31 augustus 2012


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik een enorme liefhebber van haaroliën en vind ik de L’Oréal Professionnel Mythic Oils echt heel erg prettig in gebruik, zie dit en dit artikel over de verschillende varianten. Nu gaan ze de Mythic Oil lijn uitbreiden met een shampoo, conditioner, masker en een ‘oil bar service’. Mythic Oil bestaat nu één jaar en is een enorm succes: iedere minuut worden er wereldwijd 3 Mythic Oil producten verkocht. Wow!

In de shampoo, conditioner en het masker zit arganolie en katoenzaadolie die bekend staan om hun uitzonderlijke voedende en herstellende eigenschappen. Arganolie is sowieso een wonderingrediënt te noemen wat veel voor huid en haar kan doen, wil je er alles over lezen dan kan ik je dit artikel aanraden.  De shampoo zorgt voor een voedende reiniging, de conditioner heeft een voedende werking en maakt het haar makkelijk doorkambaar en laat het glanzen en het masker zorgt voor een intense voeding, herstelling en geeft een intense glans aan het haar.

De producten ruiken echt heerlijk en geven je een luxe-kappers-gevoel qua beleving. De shampoo, conditioner en het masker bevatten geen parabenen en zijn allemaal zuinig in gebruik. Wel raad ik aan, omdat de producten zo’n voedende werking hebben, om je haar echt heel erg goed uit te spoelen omdat je anders nog wel eens sneller last kan krijgen van sneller vet wordend haar. Als ik mijn haar goed uitspoel en op handdoekdroog haar een pompje van één van de Mythic Oils aanbreng heb ik heerlijk ruikend, superzacht, glanzend en bouncy haar. Ik merk zelf dus niks qua volumeverlies en ook mijn gevoeligere hoofdhuid reageert niet anders op deze producten dan op de producten die ik hiervoor gebruikte. Fijn!

Je kan nu ook naar de L’Oréal Professionnel salon gaan om gebruik te maken van de exclusieve oil bar service. Dit is een behandeling die wordt afgestemd op de specifieke behoeften van jouw haar en bestaat uit een mix van sublieme oliën en zintuiglijke texturen, die door de kapper worden aangebracht. Hierbij beginnen ze met een zuiverende service om de hoofdhuid te reinigen als pre-shampoo product en eindigen ze de haarverzorging met een aangepaste haarolie die glans en voeding aan het haar geven. Ik ben zelf erg benieuwd naar deze behandeling, of het nu echt verschil zal uitmaken dan wanneer ik de producten thuis gebruik zeg maar :)

De Mythic Oil shampoo (250ml, €15,35), conditioner (190ml, €18,75) en het masker (200ml, €21,30) zijn uitsluitend bij de L’Oréal Professionnel kapper verkrijgbaar.

Mocht ik hiervan één product moeten aanraden dan zou ik kiezen voor het masker. Het is een lekker dik en romig masker wat mijn haar in slechts een paar minuten heerlijk zacht maakt en een goddelijke geur achter laat. Echt een oppepper voor je haar en een enorme aanrader (zeker als je haar deze zomer droog is geworden door de zon, chloor van het zwembad etc.).

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 31 augustus 2012 at 22:01

  Hmm het masker lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 31 augustus 2012 at 19:29

  Wat klinkt dat goed! Vooral dat masker, dat klinkt als boter voor je haar .. ofzoiets.
  In ieder geval: lekker verwennend voor je lokken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:34

   Ik snap wat je bedoelt, want het is ook echt zo’n ‘vol’ masker ^^

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 31 augustus 2012 at 17:19

  Oh my, het masker klinkt fijn ! Van de mythic oil ben ik al verzot, en nu nog meer om van te genieten, zalig !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:35

   Ja precies! Dat was ook mijn 1e gedachte toen de producten binnen kwamen <3

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 31 augustus 2012 at 17:17

  Dat masker zou ik erg graag proberen!

 • Avatar van yeliz
  Reply yeliz 31 augustus 2012 at 14:49

  zijn deze producten toevallig vrij van parabenen en sulfaten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:46

   Er zitten geen parabenen in, wel sulfaten.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 augustus 2012 at 14:17

  Dit lijkt me wel wat voor na een blondeersessie :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:46

   Ik denk dat het daar inderdaad heerlijke producten voor zijn ook :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 31 augustus 2012 at 14:09

  Ik vind de verpakkingen alleen al prachtig. De Oil ruikt ook erg lekker.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:47

   Het staat inderdaad heerlijk luxe in de badkamer en de geur is echt heerlijk ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.