Fashion

Plus Size Shop | TRIANGLE by s.Oliver

10 augustus 2012


TRIANGLE by s.Oliver, de lijn voor grote maten, is dit herfst/winter-seizoen erg gevarieerd, met exclusieve thema’s als “Broken British”, “Native Lands” en “Vintage Deluxe”, die vrouwelijke, elegante en sportieve mode bieden voor de sterke en onafhankelijke vrouw.

Broken Country (augustus/september 2012)
Kleuren: bruin en gebrande aardetinten. Geel, rood en oranje als accentkleuren.
Materialen: wol, velours, fijn corduroy, chiffon, satijn, tweed en Shetlandwol plus leer.

TRIANGLE by s.Oliver opent het seizoen met de Britse look. Jurken en topjes grijpen terug op de Engelse traditie. Het vrouwelijke silhouet is belangrijk. Soepel vallende, zijden stoffen zijn even essentieel als zachte wol voor jassen en parka’s. De warme tops hebben ofwel een “folk” look die past bij de Engelse stijl of zijn poncho’s met leren gespen en benen knopen. De blouses zijn klassiek of zijn voorzien van een strik. De blazers en jassen zijn echte eye-catchers met kleine kragen van imitatievossenbont. De herfst van TRIANGLE by s.Oliver woman begint in elk geval vrolijk met jurken met winterbloemen en klokken driekwartrokken in fijn corduroy of velours, die perfect passen bij de fijne breisels die als bovenkleding worden gedragen.

Belangrijkste looks: het hoogtepunt is de vintage jeans in combinatie met een pied-de-poule jasje in A-lijn met driekwartmouwen en een klassieke blouse eronder. Finishing touch: pumps met sokken.
Accessoires: slappe hoeden en stetsons zetten het puntje op de i. Sjaals met textuur en omslagdoeken met traditionele motieven spelen ook een belangrijke rol.

Native Lands (oktober/november 2012)
Kleuren: gebroken wit en indigo als basis, gecombineerd met geel-, rood-, groentinten en kobaltblauw.
Materialen: used-look denim, grove fijne breisels, leer in donkerbruin of leigrijs.

De herfst is voor scherpschutters. Western, Indiaanse en etnische stijlen inspireren de rustieke look die ons reikhalzend doet uitkijken naar het koude winterweer. De kenmerkende poncho’s met jacquard in de paardendekenlook zijn een mooi voorbeeld van de originaliteit van dit thema in combinatie met een leren broek, denim shirt en cowboyhoed. Bontvesten en parka’s met bontvoering zorgen voor warmte en zijn modieuze highlights.

Belangrijkste looks: de denimrok tot op de knie wordt gedragen met een bontvest en casual ruitjesshirt, met opgerolde mouwen. Leren laarzen en een bijpassende tas zijn de manier om deze stijl af te maken.
Accessoires: mocassinachtige laarzen en schoenen zijn het puntje op de i, met een bijpassende messengertas of eenvoudige tote. Cowboy- en chapkahoeden zorgen voor warmte en zijn erg stijlvol.

Vintage Deluxe (december/januari 2012/13)
Kleuren: neutrale en natuurlijke tinten, gecombineerd met sterke kleuren als rood, geel, oranje, petrol en lila.
Materialen: gladde, glimmende metalen zoals satijn, chiffon of patentleer vormen een mooi contrast met de texturen van vilt, breisels en bont.

Ook de jarenzeventigstijl beleeft een opleving – Disco Fever is back! De nieuwe mix is vrouwelijk en natuurlijk, ongeremd, verleidelijk en vol van alle pleziertjes in het leven. Het contrast tussen gladde en getextureerde stoffen dat wordt bereikt door bijvoorbeeld het gebruik van lurexgarens in breisels is erg spannend. Simpele korte jassen en patentjacks geven de look meer glamour. De blouses zijn overhemdblouses, en hebben een Peter Pan-kraag of helemaal geen. Kleurige jassen of topjes zorgen voor een kleuraccent.

Belangrijkste looks: aan blouse met strik, gedragen op een wollen Marlene-broek. Een volumineuze bontjas maakt het plaatje helemaal af.
Accessoires: slappe hoeden, elegante clutch tasjes en felle kleuraccenten in de handschoenen en platformschoen zijn pure “vintage de luxe”.

Bij s.Oliver kan je terecht t/m maat 54. De kleding is te koop bij o.a. Otto, maar natuurlijk ook via hun eigen webwinkel. Je betaalt er geen verzendkosten, kan er betalen via iDeal of met creditcart en hebt je bestelling met 4-8 werkdagen in huis. Naast kleding kan je er ook leuk slagen voor accessoires en schoenen.

Klik hier voor meer grote maten kleding webwinkels.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 10 augustus 2012 at 19:14

    Oh wat een leuke kleding! Ik wist niet dat ze ook +size kleding hadden :-) Thanks 4 the tip!

  • Avatar van Laralaurentia
    Reply Laralaurentia 10 augustus 2012 at 14:43

    Ik hou wel van de feeling die ik krijg bij het bekijken van de foto’s, daarnaast zijn het ook nog eens prachtige kledingstukken.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 augustus 2012 at 09:18

      Mij spreekt de stijl van de combinaties die het model aan heeft ook erg aan :)

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 10 augustus 2012 at 09:53

    mooie kledij!

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 10 augustus 2012 at 03:14

    Ik ben altijd wel enthousiast over hun broeken. Die zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee! De rest van de collectie spreekt mij eigenlijk niet zo aan;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.