Media

Wii game | Beat the beat ‘Rhythm Paradise’

7 augustus 2012


Wat veel van jullie misschien niet weten is dat wij een Wii hebben en dat ik en mijn man ons hier op een druilerige zondagmiddag uren mee kunnen vermaken. Gezellig met wat hapjes en een drankje erbij spelen we dan samen games als Mario Kart, Wii Sports Resort, Wii Party etc. en zelf sta ik regelmatig in de woonkamer te hupsen met spellen als Zumba, Just Dance en Wii Fit. Toen ik dit spel binnenkreeg om eens uit te proberen werd ik direct enthousiast, Beat the beat ‘Rhythm Paradise’ bevat namelijk meer dan 50 mini-games die je alleen of met z’n tweetjes kunt spelen. En mini-games zijn fun!

Op de achterkant lees je al dat je enkel de A en B knop nodig hebt om het spel te spelen en zie je de opzet van de games. Eerlijk gezegd dachten Paul (mijn man) en ik toen dat dit zo’n spel zou zijn waar we heel snel doorheen zouden gaan. Maar niets is minder waar. Als we dit spel pakken om ‘eventjes’ te gaan spelen, zijn we al snel uren verder. Uren vol lol, gelach en OK, ook wat irritatie door de soms wat drukke en hectische beelden + muziekjes en omdat we sommige mini-games maar niet onder de knie krijgen. Dit maakt het natuurlijk wel heel erg leuk, omdat het zo toch een uitdaging blijft.

Het ene moment speel je golf tegen een mandril, dan prik je erwtjes op je vork, draai je robots in elkaar en het andere moment bestuur je een bloempotbrekende-karateman. En dit allemaal op de maat van de muziek. En ik kan je zeggen dat dit zelfs voor de muzikaal aangelegde gamer soms nog knap lastig is. Gelukkig kan je altijd naar het café om een praatje te maken met de barman die je ook tips en advies over het spel kan geven waardoor het al snel beter gaat. Ook kan je medailles verzamelen waarmee je meer leuke dingen vrij kunt spelen.

Beat the beat ‘Rhythm Paradise’ is verkrijgbaar voor zo’n €45,00. Voor meer informatie over het spel kan je een kijkje nemen op de Nintendo website.

Heb jij een game console? En welke soort games speel jij het meest? Zou een spel als Beat the Beat jou aanspreken?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 8 augustus 2012 at 19:06

  lijkt me leuk!

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 8 augustus 2012 at 18:18

  Volgens mij heb ik deze ook.. Maar weet het niet meer helemaal zeker, haha. Ik kan me in ieder geval herinneren zoiets gespeeld te hebben. Vooral m’n vriend wilde direct alle levels uitspelen. Maar als ik het filmpje kijk hebben we niet déze, maar wel zoiets. Haha, misschien een ander deel ofzo. Je moest je wii remote echt op allerlei manieren gebruiken. Goede oefening!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 7 augustus 2012 at 18:13

  Ohh leuk! Ik heb ook een Wii maar heb hem eigenlijk al maanden niet meer aangehad! Echt slecht! Het laatste spel dat ik heb gekocht is Just Dance 3 ook heel erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:32

   Die heb ik ook (heb alle Just Dance games), vind het zo leuk om te doen en sta dan altijd met zo’n big smile te hupsen LOL

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 7 augustus 2012 at 15:47

  Haha, klinkt leuk!

  Wij hebben ook een Wii, ik speel heel graag Just Dance (heb deel 1,2 en 3) en Wii fit. Trouwens, ons zoontje van 2 vind Just Dance ook helemaal geweldig! Hij danst graag met me mee. Grappig gezicht is dat :-) Oh en Guitar Hero vind ik ook geweldig, maar die hebben wij zelf niet.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 augustus 2012 at 09:34

   Dat lijkt me een leuk gezicht, zo’n uk die meedanst! Guitar Hero lijkt mij persoonlijk ook een leuke game :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.