Beauty

Een schoonheidsbehandeling bij Skins Institute

6 augustus 2012


Skins Institute, een toonaangevende cityspa in het hart van Amsterdam, bied jou de kans om kennis te maken met een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling. Eigenaresse Paulina Moes staat aan het hoofd van een team beautyexperts dat op deskundige wijze advies en behandelingen geeft, allen op maat gemaakt. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van exclusieve producten met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten van o.a. Rodial en REN.

Bij Skins Institute kan je ook terecht voor op maat gemaakte huidverzorging die worden vervaardigd met ingrediënten in de meest pure vorm: pure oliën. Onder de naam My Own Serums wordt ter plekke een persoonlijk serum ontwikkeld. Bij Skin Institute zijn enkele indrukwekkende haar- en huidverzorgingsmerken verkrijgbaar die je verder nergens in Nederland zult vinden, waaronder David Mallet, RODIN Oilio Lusso, Marie Veronique en de Margaret Dabbs Footspa.

Skins Institute is te vinden aan de Runstraat 11 in Amsterdam. Voor meer informatie over de behandelingen, producten en prijzen kan je een kijkje nemen op SkinsInstitute.nl.

Zie jij jezelf al op bovenstaande stoel liggen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling? Deze anderhalf uur durende behandeling met een waarde van €99,00 is op maat gemaakt en bestaat uit: een dieptereiniging, gezichtsmassage, het insluizen van serums met een iontoforese apparaat (een lage elektrische lading die een positieve uitwerking heeft op de huid en opname van de huidverzorging), een op maat gemaakt masker, er wordt een dagverzorging aangebracht, wimpers worden geverfd en eventueel wordt gezichtshaar geharst.

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?
– Like de Facebookpagina van Skins Institute *klik*
– Like de Facebookpagina van Curvacious *klik*
– Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin jouw motivatie.

Wil je de prijs voor jezelf winnen of voor iemand anders die je het gunt, hou er wel rekening mee dat de behandeling plaats zal vinden in Amsterdam. Meedoen met de winactie kan t/m 20 augustus 2012, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Heel veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 20 augustus 2012 at 13:06

  Motivatie…? Simpel…ik zie mijzelf wel liggen op die mooie stoel voor zo een heerlijke behandeling ;-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 augustus 2012 at 12:49

  PS de button van bloglovin’ in je berichten (om het artikel te liken) werken bij mij niet (ben wel ingelogd bij Bloglovin’).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 augustus 2012 at 12:53

   Volgens mij is er een storing bij Bloglovin’ al geruimere tijd, denk dat het hieraan ligt? :(

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 20 augustus 2012 at 12:47

  Oh, ik doe heel graag mee aan deze winactie! Ik ben al zeker ruim anderhalf jaar niet bij de schoonheidsspecialiste geweest en ik heb 2 gerstekorrels die echt weg moeten nu. Wat zou het heerlijk zijn als ik deze behandeling zou mogen winnen. Klinkt als een hele fijne salon en de behandeling lijkt mij super. Ik volg jouw pagina al op facebook en volg nu ook de salon op FB. Nu heel hard duimen maar! =D

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 20 augustus 2012 at 11:51

  Leuke winactie en ook ik maak zeker graag een kansje!
  Mocht ik de gelukkige worden, dan heb ik een leuke uitdaging (denk ik) voor Skins Institute!
  Sinds een paar maanden lijkt het wel of de huid in mijn gezicht is veranderd. Heb kleine oneffenheden in mijn gezicht gekregen, die als deze weer weg zijn, toch zichtbaar blijven d.m.v. kleine donkerpaars/rode vlekjes waar die oneffenheden hebben gezeten. Het lijkt wel of dit niet meer weggaat, of dat het dan nog steeds onrustig is o.i.d. In ieder geval heb ik geen idee hoe dit komt en wat ik eraan kan doen.
  Iedereen veel succes met winnen!

 • Avatar van Estii
  Reply Estii 20 augustus 2012 at 11:22

  Mijn huid heeft veel aandacht nodig en verdient dat ook. Helaas is met thuisproducten, voor mij in ieder geval, niet het maximale effect te bereiken. Een behandeling bij Skins zou weer een stapje op de goede weg zijn.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 20 augustus 2012 at 11:14

  Gave winactie! Ik loop al jaren rond met het idee een schoonheidsbehandeling te doen maar het is er nog nooit van gekomen, dit lijkt mij een mooie manier om er kennis mee te maken. Voor de rest kan ik geen superoriginele reden bedenken waarom ik zou moeten winnen, behalve dat ik het heel graag wil :)

 • Avatar van eva
  Reply eva 19 augustus 2012 at 19:28

  Hoi,

  ik ben dit jaar 6 weken naar India en Sri Lanka op reis geweest, terwijl mijn vriend 8 weken naar Vietnam zou gaan. Ik ben inmiddels terug, en ben aan het afwachten totdat hij weer terug is in Nederland. Die 6 weken hebben ervoor gezorgd dat mijn hoofd een gigantisch groot oorloggebied is geworden, en ik zou niets liever willen dan voordat hij terug in Nederland was de kans krijgen om de schade ongedaan kan maken, zodat hij geen hartaanval krijgt als hij me na 10 weken weer te zien krijgt!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 16 augustus 2012 at 09:55

  Ik wil hier heel graag aan mee doen! wil al een tijdje langs de schoonheidsspecialiste maar het komt er vaak niet van en ook mijn studenten portomonee liet het nog even niet toe hihihi.. zou echt dolblij zijn als ik deze behandeling zou winnen. even heerlijk verwent worden en eindelijk van die lelijke poriën van ..
  beide FB pagina’s gelike’d onder: Nicole Frederix

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 15 augustus 2012 at 10:48

  Oh wauw, dit is wel echt enorm gaaf! Ik like beide FB pagina’s :)
  Een gezichtsbehandeling. Ik heb er eigenlijk nog nooit echt bij stil gestaan! Een keer bij een Lush VIP moesten we in tweetallen werken en mekaar gezichtsmassage’s geven. Ik was er zoe goed in dat mijn zus zomaar bijna in slaap viel haha!
  Ik hou er eigenlijk ook wel van om mijn gezicht eens te verwennen met een maskertje, maar de maskers die ik in de winkel koop zijn natuurlijk heel anders dan die wat je krijgt bij een schoonheidsbehandeling! Het lijkt me enorm leuk om eens mee te maken, ik denk dat ik dan een echt luxe prinses gevoel krijg haha! Voor de rest lijkt het me heerlijk om gewoon eens te genieten :)

 • Avatar van britt
  Reply britt 15 augustus 2012 at 10:47

  Ik ben pas verhuisd en kan na al het klussen en sjouwen wel een lekkere behandeling gebruiken!

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 15 augustus 2012 at 10:44

  Ik heb nog nooit een schoonhedsbehandeling gehad dus ben ik heel erg benieuwd wat dat inhoudt

 • Avatar van Chantal Beerepoot-Bakker
  Reply Chantal Beerepoot-Bakker 14 augustus 2012 at 22:26

  Heerlijk even verwend worden en relaxed liggend zonder hangende kinderen om mij heen, maar een echt rust moment voor mijzelf. Daarnaast hoop ik na de behandeling weer lekker stralend over straat te mogen gaan en nagenietend even rond fluitend.

 • Avatar van karin
  Reply karin 14 augustus 2012 at 20:33

  Wat een verwennerij
  Het maakt me superblij
  Moe als een hond in de stoel
  Jullie hebben maar één doel
  Mij reinigen en peelen
  zodat ik kan ‘heelen’
  Na 1,5 uur
  is het leven niet meer zuur
  De zon komt op
  Het leven is top!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 14 augustus 2012 at 12:28

  Zelf werk ik al jaren als schoonheidsspecialiste en neem ik dagelijks andere mensen hun huid onder handen. Uiteraard doe ik zelf ook het e.e.a. bij mezelf, maar het is toch wel héél erg lekker om bij een andere professional in de stoel te liggen, vooral de massage mis ik echt. Daarom zou ik deze behandeling héél graag winnen. Klik, klik…done! (nu nog duim, duim, duim) :-)

  Have a beautiful day!

  Groetjes,
  Bianca

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 augustus 2012 at 12:43

   Dat is leuk dat je meedoet met deze winactie. Het is toch heel anders als je zelf een behandeling ontvangt dan dat je het op jezelf doet. Succes! :)

   • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 14 augustus 2012 at 13:21

    Precies, daarom doe ik mee! Thnx. :-D

 • Avatar van Adriana Vissering
  Reply Adriana Vissering 13 augustus 2012 at 09:53

  Beide pagina’s geliked, wat een superprijs! Ik doe heel graag mee! :D

 • Avatar van Hasse
  Reply Hasse 12 augustus 2012 at 21:20

  Je gezicht is het eerste wat iemand van je ziet, dus het is enorm belangrijk dat je huid daar goed verzorgd is. Ik heb al heel veel goede verhalen gehoord van Skin Institute en het lijkt me echt geweldig om daar een keer een behandeling te doen!
  Super leuk dat je zo’n winactie hebt :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 augustus 2012 at 15:34

  Wat een heerlijke prijs! Ik en mijn huid zijn wel toe aan een uitgebreide gezichtsbehandeling. Ik heb een zeer stressvolle periode achter de rug omdat ik én moest afstuderen én tegelijkertijd moest verhuizen met als resultaat alnog op mijn 35ste een hbo-diploma en een prachtg huisje, maar ook een doffe, ongezond uitziende huid.

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 11 augustus 2012 at 12:21

  Precies waar ik aan toe ben, zo’n uitgebreide gezichtsbehandeling! Daar zal mijn gezicht van opknappen!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 augustus 2012 at 07:28

  Omdat ik dit wel heb verdiend voor mijn afstuderen

 • Avatar van Stephanie90
  Reply Stephanie90 11 augustus 2012 at 00:54

  Vroeger flinke acne gehad, met van alles in de weer geweest (clearasil, roaccutane) en nu is het redelijk over vergeleken met toen ik 14 (en ouder) was! Helaas is mijn huid nooit mooi egaal en glad geworden en is het nog steeds vettig (T-zone) en op sommige plaatsen juist heel droog (neus). Zou heel graag willen winnen, lijkt me echt fijn om mijn huid eens een keer geweldig onder handen te laten nemen, zodat het eens écht schoon voelt!

 • Avatar van meike
  Reply meike 10 augustus 2012 at 23:36

  Dat lijkt me heerlijk

 • Avatar van jet
  Reply jet 10 augustus 2012 at 18:15

  Ik vermoed dat mijn huidje zelfs een uitdaging is voor Skins. :)

 • Avatar van JoycevdB
  Reply JoycevdB 10 augustus 2012 at 17:18

  Wat een super te gekke prijs!
  Ik zou deze prijs erg graag willen, omdat ik vind dat ik ‘m verdiend heb. Ik heb eind vorig jaar een herseninfarct doorgemaakt en ben er aardig goed vanaf gekomen, maar ben alleen nog altijd erg moe. Relax-dingen, zoals naar de schoonheidsspecialiste gaan zijn er de laatste tijd bij ingeschoten en dat zou ik nu echt wel heel erg kunnen gebruiken!
  Daarnaast moet ik weer bijna naar school en wat is er beter om na een heerlijke vakantie er ook nog eens fris en stralend uit te zien door een bezoek aan dit Skins-Institute?

  Ik hoop dat ik win. Like jou en like Skins Institute

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 10 augustus 2012 at 17:07

  oh my wat een leuke winactie zeg, echt heel gaaf!
  Je zult uit reacties op eerdere artikelen wel hebben gemerkt dat ik een beetje in dubio zit wat betreft mijn gezichtshuid, en niet goed weet waar te beginnen. Ik zeg heel eerlijk dat ik niet zoveel te besteden heb momenteel (sparen voor het verhuizen volgend jaar, een eigen hond + rijbewijs sparen = duuur hahaha) en ook nog nooit bij een schoonheidsspecialist of beauty salon of wat dan ook ben geweest. Het lijkt mij dan ook heel leuk om zoiets eens mee te kunnen maken en ik grijp deze kans dan ook met beide handen aan om mee te doen.
  Ik ben al fan van de Curvacious FB pagina en sinds vanmiddag ook fan van de Skins Institute pagina ♥

  Iedereen een heel fijn en zonnig weekend toegewenst!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 10 augustus 2012 at 15:27

  Wow! Wat een geweldige actie! Daar doe ik graag aan mee ;-))

  Ik probeer mijn huid goed te verzorgen en ga ook regelmatig naar de schoonheidsspecialiste, maar ben nog nooit in zo’n luxe salon geweest! Dat lijkt me geweldig om te ervaren.
  Enne, Amsterdam vind ik super, dus dat maakt de combinatie alleen maar aantrekkelijker..

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 augustus 2012 at 14:38

  Wauw wat heb je een leuke prijs weg te geven! Ik doe graag mee omdat ik altijd als ik in zo’n lekkere behandelstoel zit het is voor een minder lekkere behandeling; tandarts! Zonder dollen, ik heb een jaar geleden eens zo’n behandeling gedaan bij thermae2000 en ondanks het voornemen dat vaker te doen is er vooralsnog niets van terecht gekomen… Dan ook eens de stap nemen m’n wenkbrauwen aan te laten pakken?

 • Avatar van Cassandra
  Reply Cassandra 10 augustus 2012 at 11:23

  Waarom zoveel aandacht voor de innerlijk mens (voeding) en uiterlijk (kleding), de huid wordt vaak vergeten of bedekt. Ook bij mij…;-) dus daarom zou ik graag mijn huid eens lekker willen verwennen!!

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 10 augustus 2012 at 10:53

  De prijs zou zeker voor mijzelf zijn want ik zit al jaren met een probleemhuid wat mijn leven beheerst. Een beetje ontspanning zou dus wel even heel heerlijk zijn!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 10 augustus 2012 at 09:45

  Ja, wie wil er nu niet zo’n superbehandeling winnen. Ik graag. Ik ben ook altijd benieuwd geweest naar skins en ben dus ook bereid er voor naar Amsterdam te reizen. Zo na een treurige zomer is dit ook een oppepper voor geweldig najaar.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 10 augustus 2012 at 09:25

  Lijkt me een heerlijke behandeling om te mogen ondergaan. Met beautybehandelingen heb ik mijn onrustige huid weer tot bedaren kunnen brengen en ziet er redelijk fris uit. Wil als ik win er een reportage over schrijven inclusief filmpje met daar een deel van de behandeling. Ook vind ik het prettig om deze behandeling te ondergaan zodat ik dadelijk de herfst met frisse huid tegemoet kan zien..

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 8 augustus 2012 at 11:03

  wat een mooie actie! tof dat jij daarmee iemand blij mag maken! wow!

 • Avatar van SanEHV
  Reply SanEHV 8 augustus 2012 at 10:51

  Lekker…ik ben net 40 geworden en wist niet dat het mogelijk is om een eigen serum te laten maken. En een uitgebreide schoonheidsbehandeling is altijd zalig! Je leert van iedere specialist en zo kun je zelf de juiste verzorging vinden voor je huid

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 8 augustus 2012 at 10:46

  Wat een geweldige prijs , mijn huid kan altijd een goede behandeing gebruike, daar kom ik heeeeeel graag voor naar Amsterdam

 • Avatar van MooW
  Reply MooW 7 augustus 2012 at 11:05

  Booohh!! Wat zou ik dit toch graag willen winnen!
  Ik heb altijd al een luxe schoonheidsbehandeling willen doen, maar de hoge prijzen houden me altijd tegen :( En zo’n behandeling voor school begint is al helemaal ideaal, dan lijkt het toch een beetje als of ik op vakantie ben geweest. Zie ik er toch nog een beetje fris en gepamperd uit, hahaha! Groetjes, MooW

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 6 augustus 2012 at 22:14

  Allebei geliked,
  Ik zou graag winnen, omdat ik nog nooit zo’n behandeling gehad heb en ik zou het graag een keer meemaken! Daar wil ik wel een treinaartje Den Haag-Amsterdam aanspenderen :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 6 augustus 2012 at 18:01

  super winactie! Ik doe graag mee. Ik heb een hele gevoelige huid. Als ik een verkeerd product gebruik wordt mijn hele huid gelijk rood gloeiend of zit ik de volgende dag helemaal onder de puistjes…

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 6 augustus 2012 at 17:27

  Wat een leuke actie, Ik like de Facebookpagina van Skins Institute en Curvacious.
  Ik ben verkouden en heel erg ‘moe” en daarom wel aan een schoonheidsbehandeling bij Skins Institute “toe”
  Dit brengt mij weer helemaal tot “rust” en is voor lichaam en geest een “must
  Je hoor naar Skins Institute ga ik “graag”
  Aan Curvacious.deze brutale “vraag”???

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 6 augustus 2012 at 16:42

  Wat een super prijs, ik woon zelf in Arnhem dus dan is A’dam een beetje uit de buurt, de gene die wint, heeel veel plezier! <3

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 6 augustus 2012 at 15:25

  Ik hecht zeer veel belang aan goede lichaamsverzorging (in- en uitwendig) en besteed ook best veel tijd aan gezichtsverzorging. Reguliere behandelingen bij een schoonheidsspecialiste staan dan ook met enige regelmaat op het programma. Alles voor zover tijd en financiën het toelaten natuurlijk. Maar het aanbod hier lijkt me toch wel wat specialer en voor deze mooie prijs wil ik graag een stukje reizen. Ik ben ook bijzonder geïnteresseerd in de werking van het iontoforese apparaat. Tenslotte wil ik nog toevoegen dat ik geen gemakkelijke huid heb (slecht doorbloed, grove poriën en veel puisten), dus extra zorg kan ik goed gebruiken.

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 6 augustus 2012 at 13:25

  wauw, lieve Desirée!
  Wat een onwijs gave actie is dit zeg.
  Echt heel erg leuk dat je dit geregeld hebt voor je lezeressen.
  Wat zou ik daar graag liggen in zo’n lekkere stoel met een overheerlijke behandeling.
  Ik moet weer druk naar school over 3 weken en dan kan ik wel weer een lekkere behandeling gebruiken. Oeeh ik verlang er nu helemaal naar !
  Ik like jou facebook pagina en die van Skins Institute.

  Nu ga ik maar hard duimen, nogmaals helemaal top !
  xx

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 6 augustus 2012 at 13:13

  Leuk winactie. Ik doe mee. Ik volg je al een tijdje en nu volg ik Skin

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 6 augustus 2012 at 11:23

  Leuke actie Desirée!
  Zo’n behandeling zou me geweldig uitkomen. Ben druk nu (en voorlopig nog…) met een verbouwing van de keuken, de badkamer en een washok. We doen alles zelf. En daar ben ik best trots op. Maar het is wel verdraaid slecht voor je huid! Gisteren bijvoorbeeld een grotendeels verschimmelde laag stuc van een muur gehaald…zat onder!
  Dus als de verbouwing klaar is, is het wel tijd voor mijn huid! Zou het daarom geweldig vinden om zo’n fijne behandeling te winnen.

  Groet, Suzanne

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 6 augustus 2012 at 10:35

  Ik zou het echt super graag willen winnen! Leuk dat je zo’n actie houd
  X

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 6 augustus 2012 at 10:35

  Whoah, dát is pas een prijs! Stiekem zou ik ‘m toch wel graag voor mezelf winnen. Ik gun mezelf namelijk vrij weinig en ik zit telkens met het idee voor een schoonheidsbehandeling in mijn hoofd… Maar ik maak de stap nooit!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 6 augustus 2012 at 10:12

  Fijne actie, succes dames.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.