Beauty Fashion

Wishlist | Mi Moneda, SPM, NARS, Guerlain, Miss Etam & Chanel

31 augustus 2012


Normaal gesproken heb ik eigenlijk nooit een echte wishlist en weet ik ook voor mijn verjaardag amper iets te vragen. Maar nu is het dan zover: ik heb een wishlist. En wat voor een… Laat ik maar beginnen dat een geldboompje heel erg welkom zou zijn ;) Vandaag laat ik de items zien die ik graag zou willen toevoegen aan mijn make-up-, kleding- en parfumcollectie èn heb ik een vraagje over een item op mijn wishlist waar ik hoop dat jullie me bij kunnen helpen.

Mi Moneda
Eerder vond ik de Mi Moneda kettingen nooit heel erg boeiend en kon ik er niet warm van worden. Maar er komen steeds meer leuke munten uit en het begon langzaamaan te kriebelen bij me. En ja hoor, nu zou ik heel erg graag een ketting en enkele munten willen hebben om lekker mee af te kunnen wisselen en een mooie serie in te gaan sparen wellicht? Vooral de munten met natuurlijke elementen en ‘spirituele’ tekens spreken mij heel erg aan. De prijs kan flink oplopen als je een mooie set wil samenstellen, maar de munten die je kan verwisselen zijn al vanaf zo’n €15,00 te verkrijgen. Dus eerst een hoge aanschaf, daarna valt het wel mee.

Guerlain Météorites Poudre de Perles in 01 Teint Rosé €47,00
Dit product staat eigenlijk al een hele tijd op mijn wishlist, maar het zakt telkens weer wat weg en komt dan weer terug. Aan de ene kant weet ik niet of dit product wel het geld waard is en of ik het echt een toevoeging aan mijn make-upverzameling zal vinden, maar aan de andere kant krijg ik telkens weer de kriebels als ik het voorbij zie komen op blogs en in magazines. Zeker als iemand een look heeft gemaakt en daarbij de perfecte huid lijkt te hebben en erbij zet deze parels gebruikt te hebben…

Miss Etam winterjas €99,00
Ik weet het, het is nog echt heel erg vroeg om aan een winterjas te gaan denken maar een tijdje geleden heb ik met de grote schoonmaak in huis mijn oude winterjassen weggegooid want ik wist zeker dat ik voor deze winter weer eens een nieuwe wilde. Ik hou er wel van als mijn winterjas in een langer model is zodat mijn kont ook warm blijft en een capuchon is natuurlijk helemaal lekker met een guur windje of sneeuwval. Dit rode, wollen model van Miss Etam spreekt me echt enorm aan en ik krijg er een beetje een roodkapje gevoel bij ^^ Leuk ook dat het geen saai zwart kleurtje heeft maar een mooie, diepe rode kleur.

Chanel Coco Noir €92,00/€132,00
Deze geur heb ik een paar weken geleden bij Sephora op mijn polsen gesprayd en sindsdien kan ik hem niet meer uit mijn gedachten krijgen. Wat een goddelijke geur! Als ik alleen op de verpakking af zou moeten gaan dan had ik een zwaardere geur verwacht, waar ik ook zeker van hou, maar de inhoud is verrassend lekker vrouwelijk, fris en passend bij veel gemoedstoestanden en gelegenheden. De geurnoten? Bergamot, grapefruit, absolue van jasmijn en rozen, rozenessence, roze geranium, narcis, patchouli, tonkabonen, bourbonvanille, sandelhout en witte musk. ♥

SPM cognackleurige laarzen €109,95 Nu ik sinds korte tijd een prachtige lederen cognagkleurige tas heb *klik* vind ik dat ik ook maar eens een cognackleurig paar laarzen moet aanschaffen, want matchy-matchy. Ik was aan het rondstruinen met in mijn hoofd een comfortabel en stoer paar laarzen, perfect voor de herfst en winter met een goede zool en een beetje een used look. Toen kwam ik dit model van SPM tegen bij Wehkamp: perfect! Nu maar hopen dat (als ik ze ga bestellen) ze ook fijn zitten/lopen..

NARS Douceurs de Paris eyeshadow palette €45,00
Oh, oh, oh.. Ik zou toch echt eens moeten stoppen met dat rondneuzen op internet want ik kom altijd te mooie en te dure items tegen die ik dan te graag wil hebben. Zo kwam ik niet lang geleden dit oogschaduwpalette van NARS tegen en sindsdien krijg ik hem niet meer uit mijn gedachten. Voor mij zitten er namelijk de perfecte kleuren in die mijn huid- en oogkleur complimenteren en dan ook nog handig van een lichte highlighter tot aan een diepe, donkere kleur die ik als eyeliner zou kunnen gebruiken. Love it!

Tanden bleken
De prijs van dit item op mijn wishlist varieert enorm van waar je het laat doen en hierbij ben ik dan ook zeker op zoek naar advies of aanraders. Ik heb niet echt heel erg gele of verkleurde tanden, maar toch genoeg om soms wat onzeker over te zijn (zeker de hoektanden) en ik zou mijn lach graag wat frisser en witter zien. Omdat ik met mijn tanden wel voorzichtig ben ben ik op zoek naar ervaring van anderen: bij welke salon ben je geweest, hoe duur was het, hoe bevalt het resultaat je (ook over wat langere tijd), zijn je tanden er gevoeliger door geworden… Help?!

Ik ga de afzonderlijke items maar niet bij elkaar op tellen want al met al is dat een flink bedrag… Ach, ik heb in ieder geval iets om naar toe te werken en mijzelf mee te kunnen verwennen op z’n tijd. Mocht er een item van de wishlist gestreept kunnen worden dan zien jullie dat zeker in een artikel terug komen.

Wat staat er op dit moment zoal op jouw wishlist?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van paula
  Reply paula 6 september 2012 at 18:20

  ik vond die jas ook geweldig! Maar ik ging m vandaag passen in de winkel, helaas te klein. En hij was echt fel rood, terwijl ik de kleur op het plaatje zo mooi vind!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:36

   Ik kreeg al te horen dat hij een maatje kleiner valt en niet wijnrood was, jammer! Nu ga ik zelf nog een beetje twijfelen, toch maar naar de winkel toe i.p.v. online bestellen..

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 september 2012 at 10:53

  Oh en ik vind je wishlist heel erg leuk =) (was ik net vergeten te zeggen). Vooral de laarsjes en make-up vind ik super. De ketting ook wel, maar is best trend gevoelig. De rest is minder trend gevoelig en kan altijd wel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:40

   Haha, dankjewel nog! Ik heb ondertussen al wat door kunnen strepen ;) Binnenkort meer info ^^

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 september 2012 at 10:51

  Cynthia van Misslippgloss heeft daar artikels over geschreven en had een goede ervaring bij de salon waar zij was geweest. Doe het dan wel voor november, want (zie haar update van vandaag of gister) t wordt duurder en je zult dan naar de tandarts moeten ipv een salon. Ik heb behoorlijk gele tanden, de hoektanden dan vooral. Het valt nog best mee hoor als ik het vergelijk met andere (niet) rokers. Ik wil het pas doen als ik echt ben gestopt met roken. Want ik wil dat t lang mee zal gaan. Moet toch stoppen met roken, dus dit kan voor mij een extra stok achter de deur zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:41

   Ik heb het artikel inderdaad gelezen, dat gaat dus een stuk duurder worden. Hmm misschien ook eens die strips gaan proberen waar veel het over hebben, die klinken ook wel goed :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 3 september 2012 at 12:39

  Die Mi Moneda ketting staat ook op mijn wishlist, maar vind hem ook aan de prijzige kant, dus tja, ook steeds twijfel, twijfel. ;) Dat palette van Nars is zeker mooi!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 2 september 2012 at 22:30

  Wat een prachtige kleur winterjas! Enne, no worries, ik heb gisteren een nieuwe winterjas gekocht :) (niet perse prachtig maar wel lekker warm).

  Op mijn wishlist staat eigenlijk maar 1 ding: een vaste baan :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:29

   Ik hoop dat jouw wens dan ook snel uit komt, zou mooi zijn. Succes!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 1 september 2012 at 11:26

  Tanden bleken staat bij mij ook op de wishlist dus ik ben benieuwd naar de reacties. Ik ben echt panisch dat mijn tanden te gevoelig zouden worden. Benieuwd naar de ervaringen van anderen…

  <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:33

   Ik heb er helaas nog geen ervaringstips over gekregen, jammer :(

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 31 augustus 2012 at 21:48

  Wow wat mooie dingen allemaal :D x

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 31 augustus 2012 at 17:38

  Die jas is leuk! Ik ben ook al op zoek naar een nieuwe winterjas haha!
  Wat staat er op mijn wishlist.. hmm ik ben best benieuwd naar wat producten van philosophy en hannah en verder wil ik graag óf de derde fashionchick pump in zwart [die met die strikjes, LIEFDE <3] of isabelle marant sneaker wedges <3 Al heb ik van de sneaker wedges ook al fakers gezien op ebay voor 45 dollar die er ook awesome uitzien <3 MAAR ik ben over 2 maandjes jarig dus who knows.. ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 september 2012 at 07:35

   Ahhh wat een heerlijke wishlist ook! ^^

 • Avatar van Lelanh
  Reply Lelanh 31 augustus 2012 at 14:45

  Wat een leuke wishlist! Die jas en schoenen zijn mooi :)
  Mi Moneda krijgt inderdaad steeds leukere munten, een keer koop je de ketting en de munten vallen mee.

  Ik heb net de dingen die ik graag wilde al gekocht :), laatste uitverkopen waren perfect!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:46

   Ahh ik hou ook zo van sale shoppen ^^ Heb je echt helemaal niks meer op je wishlist staan nu? ;)

   • Avatar van Lelanh
    Reply Lelanh 1 september 2012 at 11:09

    Nee weet even niets. Heb jas, armband met chunks, vest, laptop en tas gekocht :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 3 september 2012 at 07:33

     Dan ben je ook zeker goed geslaagd denk ik zo. Heerlijk! :)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 31 augustus 2012 at 13:57

  Ik neus ook veel te veel rond op het internet waardoor ik allerlei leuke dingen tegenkom die ik echt niet kan kopen allemaal. De Mi Moneda hangers zie ik hier ook vaak bij de juwelier, vind ze erg mooi ! #want

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:48

   Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die zo lekker rond kan struinen op zoek naar mooie producten (of niet eens ernaar op zoek maar ze tegenkomen en willen hebben…) ^^

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 31 augustus 2012 at 13:22

  Like de booties!

  En Météorites kan ik ook begrijpen. Gewoon om dat doosje te hebben staan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:48

   Precies! Hoe mooi is alleen het doosje al *kwijl*

 • Avatar van lin
  Reply lin 31 augustus 2012 at 10:33

  OMG! Die jas! Ik zoek al jaren naar een rode jas met een grote capuchon! Mijn ogen springen nu bijna uit hun kassen… Haha! Deze MOET ik hebben!! Excited! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:49

   Haha, wat een heerlijke enthousiaste reactie! Ik hoop dat hij in het echt net zo mooi is als op de afbeeldingen :))

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 augustus 2012 at 08:11

  Die schoenen vind ik heel erg mooi. En die parels van Guerlain trekken mij ook heel erg, maar ik vind het wel erg duur. Misschien een keer taxfree (al heb ik ze daar nog nooit gezien).

  Op mijn wishlist staat een roségouden mannenhorloge van Michael Kors (wat ik bijna mag kopen: als ik mijn eerste 10 kilo eraf heb) en Chanel Chance eau Fraiche. Oh ja enne: een reis naar de VS, maar m’n hubby wil eerst naar Zuid Afrika ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:50

   Oehhh dat horloge van Michael Kors is ook echt supermooi inderdaad (en alvast gefeliciteerd met de -10kg *bijna*). Zo’n VS reis staat hier ook op de wenslijst, maar dat is een jarenplan aangezien we echt een aantal maanden willen gaan ^^

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 31 augustus 2012 at 07:23

  Die laarsjes….. aaah! Superleuk zijn die! Ik ben volgens mij nog iemand die Mi Moneda nog een beetje duur vind en niet snapt wat er zo bijzonder aan is, haha. Maar hey, als jij het wilt.. lekker nemen toch? ;) OH EN DAT PALETTE VAN NARS! <3__<3 oef.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:51

   Zo dacht ik ook eerder over Mi Moneda maar ineens begon ik het leuker en leuker te vinden, echt erg :/ *koopverslaafde* Dat palette wil ik echt supersupersupergraag, zijn de perfecte kleurtjes voor elke dag voor mij ♥

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 31 augustus 2012 at 06:48

  Leuke wishlist! Wat is die winterjas mooi, ik ben er ook nog op zoek naar een maar die is wel heel erg leuk!
  Liefs

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:52

   Ik vind hem zelf ook echt zo leuk! Eens wat anders dan de ‘saaie’ zwarte en grijze modellen die je elke winter weer terug ziet komen :))

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 augustus 2012 at 00:51

  De jas is zo leuk, echt een mooie kleur voor komend seizoen.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 augustus 2012 at 15:52

   Ik hoop dat de kleur in het echt ook meer naar een wijnrood gaat dan naar ‘gewoon’ rood, dat diepe wijnrood vind ik zo’n mooie winterkleur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.