Beauty

Yves Rocher introduceert hydraterende Bio Culture producten

8 augustus 2012


De nieuwe Bio Culture hydraterende productlijn van Yves Rocher is nieuw binnen hun assortiment en bestaat uit 6 verschillende producten voor het gezicht en het lichaam. Het is een biologische lijn zonder parabenen, kleurstoffen, GGO’s, siliconen en mineralie olie en bevatten voor meer dan 98% aan natuurlijke bestanddelen (waarvan tot 34% aan biologische bestanddelen) waarmee ze zelfs de EcoCert-criteria voor het keurmerk biologisch hebben overtroffen.

De complete lijn bestaat uit een miccelaire reinigingsgel (200ml, €8,90) waarmee je je gezicht kunt reinigen en zelfs kunt ontdoen van make-up (ook rond de ogen), een hydraterende gezichtsverzorging (50ml, €12,90) die de huid hydrateert, vitaliseert en comfortabel laat aanvoelen, een zachte bodyscrub (150ml, €10,90) die de huid zuivert en ontdoet van dode huidcellen, een hydraterende bodylotion (200ml, €10,90) die de huid hydrateert en zacht laat aanvoelen, een verfrissende douchegel (200ml, €3,90) die de huid op een milde manier reinigt, verkwikt en beschermt tegen uitdroging en een verfrissende deodorant (50ml, €5,90) die de okselhuid droog en fris houdt.

Alle producten bevatten een hogere concentratie aan aloë vera. Ben je benieuwd wat dit ingrediënt voor je huid doet? Lees dan dit uitgebreide artikel over aloë vera.

Ik heb hiervan zelf de body scrub en de hydraterende gezichtsverzorging uitgeprobeerd. De scrub bevat deeltjes van gemalen amandelen en je kan door middel van druk zelf bepalen hoe zacht of hard je scrubt. De hydraterende gezichtsverzorging voelt lekker zacht aan op de huid, trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. De crème is geschikt voor de normale tot gecombineerde huidtypes en voldoet niet voor mij met mijn droge huid. Maar… Als handcrème voor overdag vind ik hem wel heel prettig. Hij maakt mijn handen heerlijk zacht en trekt snel in. De producten hebben een frisse, zachte geur die ik persoonlijk erg prettig vind.

Voor ieder product wat Yves Rocher uit deze lijn verkoopt zorgen ze dat er ergens ter wereld een boom wordt geplant en ze hebben zichzelf een doel van 50 miljoen bomen gesteld. Dat is nog eens een mooi streven! Zo heb jij een mooie huid en de wereld meer groen. Love it!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 9 augustus 2012 at 11:06

    Ik heb nog een tijdje een vakantiejob gedaan bij Yves Rocher dus ik ben erg benieuwd naar deze lijn! xoxo

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 9 augustus 2012 at 10:14

    Deze moet ik ook nog even gaan proberen. De verpakkingen vind ik in ieder geval al leuk. Ik ben benieuwd!

  • Avatar van Bee
    Reply Bee 8 augustus 2012 at 21:22

    Deze lijken me erg fijn, denk dat ik ze eens ga bekijken als ik nog eens bij yves rocher binnenstap

  • Avatar van Miss Langhaar
    Reply Miss Langhaar 8 augustus 2012 at 17:56

    Ze lijken me erg fijn, mooie verpakkingen ook!

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 8 augustus 2012 at 16:12

    Dat lijken me fijne producten! Sowieso vind ik YR wel fijn! :)

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 8 augustus 2012 at 15:46

    Love aloe vera!
    Heb laatst een tube aloe vera gel (99.9 % ofzo :P) gekocht van aloe pura, super fijn spul!
    Ga zeker ook eens naar deze lijk kijken. Zit er eignelijk parfum in de producten? ( Dan bedoel ik voornamelijk de gezichtsproducten).

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 8 augustus 2012 at 14:42

    Wat een goed initiatief van Yves Rocher! Lijken me fijne producten :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.