Beauty

CK ONE color | Angel, Point Blanc & Whatever

18 september 2012


Begin maart schreef ik een artikel over de CK ONE color cosmetics die in Nederland verkocht zouden gaan worden *klik hier voor dat artikel* en nu is het dan zover. Sinds de heropening van de Douglas aan de Kalverstraat in Amsterdam *zie Facebook voor enkele foto’s* is het daar te koop en online via Douglas.nl. Vanaf januari 2013 zal het bij meer fysieke verkooppunten verkrijgbaar zijn. Kijk mee naar meer informatie, foto’s en swatches van enkele producten die ik van dit merk heb en een look hiermee.

Ik heb zelf een oogschaduwpalette in de kleur Angel, een nagellak in de kleur Point Blanc en een lipstick in de kleur Whatever. De complete collectie bestaat uit de volgende producten:

Look Real
– 3-in-1 face make-up spf8 (8 kleuren) €30,00
– mousse concealer (6 kleuren) €16,00
– water fresh face make-up spf15 (10 kleuren) €33,00
– allright pressed powder spf15 (8 kleuren) €24,00

Define Yourself
– mascara (5 kleuren) €22,00
– brow pencil + gel duo (4 kleuren) €20,00
– eyeliner merker (4 kleuren) €16,00
– double-ended eyeliner (6 kleuren) €16,00
– eyeshadow base (5 kleuren) €18,00
– skin illuminator (3 kleuren) €18,00
– cream + powder bronzer duo (4 kleuren) €25,00
– cream + powder blush duo (6 kleuren) €22,00
– soft defining lip pencil (8 kleuren) €17,00

Add Intensity
– powder eyeshadow quad (8 kleuren) €35,00
– gloss eyecolor (5 kleuren) €17,00
– pure color lipstick (20 kleuren) €18,00
– lipgloss (12 kleuren) €17,00
– color + treat lip kit (4 kleuren) €37,00
– long wear + shine nail color (10 kleuren) €12,00.


Powder Eyeshadow Quad – 800 Angel
Dit oogschaduwpalette zit in een prachtige verpakking waarbij de onderkant, het zwarte deel, een rubberen feel heeft. Dit voelt luxe aan, maar is wel gevoelig voor make-up vingertjes. Je opent het doosje door het deksel opzij te draaien en zo komen de 4 kleurtjes oogschaduw en 2 sponsapplicators tevoorschijn. In totaal zit er 4 gram product in het palette. Eerlijk gezegd vind ik dit palette minder geschikt om te gebruiken voor één look, maar is het wel een palette wat erg mooi is om te gebruiken bij veel verschillende looks.

Er zitten namelijk 2 shimmery kleurtjes in die weinig kleur afgeven maar prachtig zijn onder de wenkbrauw, binnenste ooghoek of zelfs op de jukbeenderen. De roze matte oogschaduw geeft een mooie basis op het ooglid voor bij veel ooglooks en de blauwe kleur heeft een prachtige pigmentatie maar staat nogal ‘koeltjes’ en is niet echt een kleurtje voor mij. Wel vind ik de kwaliteit ervan erg mooi en ik weet dan ook zeker dat ik de shimmery oogschaduws en de roze vaak zal gebruiken bij looks met andere kleurtjes gecombineerd.

Ik heb de oogschaduws op een droge hand geswatched zonder gebruik van een oogschaduwbasis.


Long Wear + Shine Nail Color – 100 Point Blanc
Deze nagellak zit in een mooie flacon met een ietwat grote dop met een luxe uitstraling. De kleur is een ietwat rozige melktint die met één laagje de look van een nette French manicure geeft en ik denk dat dat ook het mooiste is bij deze lak. Op de foto eronder heb ik namelijk 3 laagjes op en dekt hij helaas nog niet volledig. Het kwastje is breed, plat en afgerond en lakt hierdoor erg prettig, ook droogt de nagellak vlot op zodat een volgende laagje snel aangebracht kan worden.

De nagellak belooft tot 10 dagen mooi te blijven zitten, maar dit kan ik niet testen omdat ik mijn nagellak te vaak verwissel en toch altijd een base- en topcoat gebruik en dan niet zeker weet of het enkel aan de nagellak zal liggen. Ik ben zeer benieuwd naar andere kleurtjes uit het assortiment!


Pure Color Lipstick – 100 Whatever
Hmmm een lichtbruine/nude lipstick, dat is niet echt wat voor mij dacht ik op het eerste gezicht. Maar als ik hem op de full face foto zie dan kan ik het op de één of andere manier toch wel hebben vind ik zelf. Wellicht ook omdat het bij mijn lichte huidskleur niet helemaal een nudekleur is, maar echt een lichtbruin. De glans is een klein beetje frosty maar geeft geen metallic efffect. De textuur is lekker zacht en romig en voelt prettig aan de op de lippen. Fijne lipstick!

De huls vind ik ook weer mooi vormgegeven: een zwarte, rubber-achtige onderkant en een glanzend en glad witte bovenkant. Alle verpakkingen doen heel modern, strak en clean aan en daar hou ik wel van.

Bij bovenstaande look draag ik de lipstick en het oogschaduwpalette, waarbij ik langs de bovenste wimperrand een blauwe eyeliner toevoegde en een zwarte mascara. Ik denk dat de naam van het oogschaduwpalette, Angel, heel erg mooi gekozen is bij deze lichte, lieflijke en zachte kleurtjes en zo als accent langs de onderste wimperlijn vind ik de blauwe oogschaduw een frisse touch geven aan het geheel. De shimmery kleurtjes aan de binnenzijde van de ooghoekjes en onder de wenkbrauwen geven zeker in zonlicht een prachtige glinstering en zorgen ervoor dat de gehele oogopslag lekker fris wordt. ♥

Ik ben zeker benieuwd naar meer producten van dit merk en zal dan ook de volgende keer in Amsterdam even lekker rondsnuffelen bij de prachtige stand. Ben jij nieuwsgierig naar de make-up van CK ONE? Spreekt het jou zo op het eerste gezicht aan?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van jana
    Reply jana 18 september 2012 at 20:17

    De lipstick heeft een mooi kleurtje :D x

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 18 september 2012 at 11:04

    Die lipstick vind ik je goed staan joh! Niet zo’n viezige nude! :D
    Het oogschaduwpalletje vind ik ook leuk maar ik ben er niet helemaal ondersteboven van!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 september 2012 at 16:27

      Ik snap wat je bedoelt, het is idd geen huidskleur nude ;)

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 18 september 2012 at 06:37

    De lakjes en de lipstick vind ik geweldig, de oogschaduw dan weer iets minder. Je hebt er wel een hele leuke look mee gemaakt! Goed gedaan:D xoxo

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 18 september 2012 at 01:32

    Ik vind de manier waarop het oogschaduwpalette open gaat echt heel tof! De roze kleur daarin vind ik ook erg gaaf, de shimmers minder.
    De nagellak is niet echt my cup of tea, de lipstick daarentegen ziet er wel weer heel mooi uit!
    Gemengde gevoelens dus tot nu toe ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 september 2012 at 11:01

      Ik vind het openschuiven van het palette ook compleet uniek :) Ik ben zelf trouwens benieuwd naar andere producten en kleurtjes van dit merk, ziet er zo mooi uit namelijk!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 18 september 2012 at 00:47

    Erg mooie look weer Desirée. Geen kleurtjes voor mij (oogschaduw, te koele kleuren), maar staat jou wel goed. Die lipstick vind ik echt super en staat je zeker weten mooi! Daar ben ik wel erg in geïnteresseerd, alleen het prijskaartje vind ik wat minder. Wel een pittige prijs…. Wat vind je van de kwaliteit, net zo goed als MAC en veel beter dan bijv. drogist merk zoals Rimmel Kate lipstick ofzo? Blijft het redelijk lang zitten?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 september 2012 at 11:02

      Dankjewel Fleur! :) Ik vind het zeker goede kwaliteit, voelt comfortabel aan, mooie pigmentatie en blijft ook zeker een mooie tijd op de lippen aanwezig.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.