Beauty

De Beautybox van juli/augustus 2012

6 september 2012


Als het goed is heeft iedere abonnee de nieuwste Beautybox alweer ontvangen en kunnen bekijken, tijd dat ik de inhoud van ‘mijn’ exemplaar laat zien met daarbij natuurlijk wat ik van de producten vind vanuit mijn eerste kennismaking. Deze editie was de Summer Special waarbij ze zich hebben laten inspireren door bijzondere, effectieve en betaalbare ontdekkingen van het afgelopen half jaar.

Nivea Crème soft peeling fullsize 250ml, €4,99
Wat een heerlijk product is dit zeg, ik kende deze peeling/scrub en douchecrème in één nog niet eens. Allereerst is de geur heerlijk zacht en de scrubdeeltjes zijn gelukkig niet te grof. Er zitten vitamine E parels in die de huid ook nog eens heerlijk verzorgen. Fijn product en zeker een aanrader om eens te proberen!


LOOkX lipgloss mini t.w.v. €5,95 en Exclusive eyeliner Brown fullsize, €17,35
Dit oogpotlood is ook zeker een aanrader en eens in een andere kleur dan zwart. Het is een heerlijk zacht potlood met een goede pigmentatie die je met het applicatortje aan de achterkant ook goed kan uitvegen voor een zachtere lijn of om als basis onder een donkere ooglook te kunnen gebruiken. Eenmaal ingedroogd gaat de eyeliner nergens meer naartoe, hij is echt goed long lasting! De lipgloss is een fijne gloss met een mooie shimmer erin verwerkt. Perfect voor bij een neutrale ooglook.

Decléor Système corps lait hydratant sample 50ml
Ik vind Decléor met mijn achtergrond in o.a. aromatherapie een heerlijk merk. Ze gebruiken zuivere ingrediënten en etherische oliën in hun producten en dat zorgt voor een fijne werking èn heerlijke geuren. De milk trekt op mijn huid snel in maar zorgt wel voor een lekker gehydrateerd gevoel en een fluweelzachte touch. Love it!

Drs. Hans Schreuder HPO-body cream sample 25ml en Scar treatment cream sample 5ml
De bodycrème is wat dunner van textuur en smeert hierdoor gemakkelijk uit, maar je voelt wel direct dat hij erg voedend is. De geur doet me heel erg denken aan een spa, wellness en sauna-geur: heerlijk! De littekencrème moet (oude) littekens vervagen, soepeler en lichter van kleur maken. Producten als deze dien je meestal echt langere tijd te gebruiken voor je effect zal merken, maar mijn eerste ervaring is positief. Je hebt maar weinig product nodig en het houdt de littekenhuid inderdaad zacht zodat het sneller kan helen. Op oude littekentjes merk ik nog geen verschil.

Toni & Guy Damaged hair shampoo sample 50ml en Casual sea salt spray sample 75ml
De zeezoutspray heb ik al eens eerder in de Glossybox ontvangen, lees hier dan ook mijn ervaring met dit product. De shampoo heeft een fijne, luxe, geur en schuimt lekker en mijn hoofdhuid begint hierna niet te jeuken o.i.d. Ik ben direct nieuwsgierig naar meer van deze haarlijn van Toni & Guy.

Al met al vind ik dit zeker een leuke Beautybox. Als je de waarde van de samples omrekent en alles bij elkaar op telt zit je op een waarde van zo’n €50,00. De box kost €12,50 inclusief verzendkosten dus dat is zeker weer een mooie deal! Er zaten deze keer een aantal erg fijne producten in en de samples zijn handig voor een weekendje weg bijvoorbeeld. Beautybox is een maandelijkse cadeaubox, in elke doos zitten minimaal 5 high-end / niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Neem een kijkje op Beautybox.nl voor meer informatie.

Heb jij een abonnement op Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 september 2012 at 15:03

  Ik had een iets andere inhoud, ik heb de gezichtscrème van Pascaud (super fijn!), een roze nagellak van Trind en verder ook de scrub, Tony & Guy producten en samples van Drs. Hans Schreuder en de mini lipgloss. Ik ben echt super blij met mijn box. Wat vooral leuk is, ze hadden nu juli en aug samengevoegd, maar voor de prijs van 1 maand. Dus daarom voelde het ook als extra groot en mooi. Ik was nl eventjes bang dat we wel moesten betalen voor 2 maanden maar dan maar 1 box kregen, gelukkig was dat niet het geval haha. Ik ben nog steeds super tevreden over de Beautybox. De Glossybox heb ik ook, maar die vind ik iets minder geslaagd af en toe. Bij de Beautybox zijn het toch wel meer high end merken en dat is bij de Glossy vaak iets minder zo. Sinds ik de boxen heb, shop ik minder cosmetica. Dus het scheelt voor mij zelfs in de portemonnee op een positieve manier =D hihi. Jij bent ambassadeur vd Beautybox toch?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 16:52

   Ik ben geen ambassadeur van de Beautybox, maar review/unbox hem wel zo ongeveer elke maand :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 7 september 2012 at 16:18

  Mooie box had jij! Ik had zelf ook een erg leuk pakket, o.a. een creme van Pascaud en een lakje van Trind. Verder hetzelfde als jou.
  Vooral de Nivea showerscrub vond ik echt heerlijk!! Zodra die op is, koop ik hem onmiddelijk opnieuw.
  De lipgloss van Lookx blijft lang zitten, echt fijn.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 september 2012 at 12:39

  Ik vind dit toch wel een leuke goedgevulde box.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 7 september 2012 at 10:49

  Hmmm ik vind de inhoud niet zo boeiend moet ik zeggen!
  Maar het is natuurlijk wel altijd weer een verrassing, dat is wel leuk.
  Je weet nooit wat erin zit. <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:37

   Het verrassingseffect houdt deze boxxen ook voor een groot deel zo gewild denk ik ;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 7 september 2012 at 01:06

  Ik heb dezelfde inhoud alleen een andere kleur gloss, van mij hadden ze de sea salt spray achterwege mogen laten ik heb er nu 3 en gebruik het niet echt. Verder vind ik de inhoud best leuk alleen echt een summer special is het naar mijn mening nou ook weer niet.

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 6 september 2012 at 19:49

  Heerlijke producten :D x

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 6 september 2012 at 17:25

  Wat grappig ik had toch nog een aardig andere inhoud, ik had namelijk een fullsize lipgloss van Lookx en een geurkaars (full-size) van Janzen. Ik moet zeggen dat ik deze inhoud stiekem ook wel erg leuk vind hoor hihi

  xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:36

   Leuk dat de boxxen onderling zo afwisselen. Een geurkaars hadden ze mij ook heel blij mee kunnen maken :))

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 6 september 2012 at 16:08

  Ik vind het ook wel ene leuke box dit keer. Niet heel erg breath taking ofzo, maar wel leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:37

   Ja precies, dat is ook hoe ik over deze box denk. Niet slecht! :)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 6 september 2012 at 14:27

  Wat een leuke producten, zeg! Ik heb helaas geen enkel abonnement, omdat ik er geen geld voor heb.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.