Beauty

De Glossybox van september 2012

19 september 2012


Op internet ontstond er wat onduidelijkheid over de groene Glossybox in de speciale Mooi Parfumerie editie, maar het moge duidelijk zijn: het is dè Glossybox van september 2012. Niet alleen krijgen de abonnees deze editie, ook krijg je hem cadeau (zolang de voorraad strekt) als je voor minimaal €75,00 aan producten koopt bij Mooi Parfumerie. Ben je abonnee en heb je de box nog niet binnen, lees dan niet verder. Nieuwsgierig naar wat er in deze editie zit en wat ik hiervan vind, lees dan zeker verder.

“Mooi Parfumerie bestaat deze maand 5 jaar en viert dit niet alleen, maar samen met Glossybox en jou als abonnee, want wie jarig is trakteert en dat is deze maand wel een hele speciale traktatie… Glossybox presenteert deze feestelijke maand namelijk de Mooi Glossybox. Deze special edition bevat diverse exclusieve merken en heeft bovendien een feestelijke ‘Mooi uitstraling’. Glossybox en Mooi Parfumerie vinden dat luxe voor iedereen toegankelijk moet zijn. Deze luxe en niche beautyproducten kunnen dan ook heerlijk thuis uitgeprobeerd worden èn de meeste producten zijn bovendien bij de Mooi Parfumerie winkels te verkrijgen. Bovendien krijgt iedereen na het volgen van een mini Beautyschool een cadeaucheque ter waarde van €7,50 bij besteding van €40,00.”

In de box kunnen de volgende merken/producten zitten die worden afgewisseld:
– Clinique high impact mascara
– Estée Lauder advanced night repair eye
– Jil Sander sun
– Jil Sander eve
– Paco Rabanne lady million
– Diesel loverdose
– Cacharel catch me
– Roberto Cavalli eau de parfum
– Davidoff cool water woman sensual essence
– Essie nagellak
– Glossybox nagelvijl
– Tweezer
– Caudalie s.o.s. thirst quensing serum
– Yes To Cucumbers daily calming facial moisturizer
– Yes To Cucumbers soothing eye gel
– Monu Professional Skincare enriched body cream
– Caudalie vinoscure moisturizing sorbet
– Zest orange soap
– C:EHKO balsam fluid plus
– Broaer vital oil.

In de box die ik ontving zaten de volgende producten:

Broaer Vital Oil sample 10ml (fullsize 100ml, €19,00
Dit is een multifunctionele olie die je kan gebruiken voor je haar, lichaam en gezicht. Ik ben gek op haaroliën en vind het dan ook leuk om kennis te maken met een nieuw merk. De olie heeft een heerlijke geur en bevat arganolie, olijfolie, macadamiaolie, jojobaolie en sojaolie. De geur is zacht en ietwat vanille-achtig.

Jil Sander Eve sample 1,2ml (fullsize 30ml, €39,50)
De originele versie van de Everose waar ik niet lang geleden een artikel over schreef. Een geur die mij zeker aanspreekt! Mocht je de Everose teveel naar rozen vinden ruiken dan kan deze variant zeker wat voor jou zijn.

Roberto Cavalli eau de parfum sample 1,2ml (fullsize 30ml, €46,00
Wil je alles te weten komen over dit parfum dan kan ik je het uitgebreide artikel aanbevelen om te lezen. Een lekkere en zeker geen alledaagse geur!

Clinique High Impact Mascara sample 3,5ml (fullsize 7ml, €21,00)
Ah, dit is één van mijn favoriete mascara’s en zo’n kleinere versie (50% van een fullsize) is dan wel heel handig voor weekendjes weg, vakantie etc. Zorgt voor lange en volumineuze wimpers die mooi gescheiden zijn.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye sample 5ml (fullsize 15ml, €54,00)
Zo’n klein potje mag dan wel een sample zijn maar je kan hier echt een flinke tijd mee vooruit. Het bevat dan ook maar liefst een derde van de fullsize verpakking. Leuk om het product echt eens een langere tijd te kunnen gaan testen en ook weer handig voor op vakantie, weekendjes weg etc. Ik ben hier heel benieuwd naar want ik merk dat ik steeds meer behoefte heb aan een goede oogcrème.

Zest Orange Soap fullsize 40gr, €2,99
Een fruitige zeep met de geur van sinaasappeltjes, op basis van plantaardige ingrediënten. Handig als zeepje voor in de keuken of het toilet, of om als vast blok mee te nemen in combinatie met een puff voor op vakantie. Scheelt een grote flacon showergel! Met een droge(re) huid zal ik dit echter wel afraden omdat stukken zeep over het algemeen wat uitdrogender werken.

Glossybox nagelvijl €3,95
Ah, altijd handig! Een goede nagelvijl met een iets grovere en een zachtere kant. Perfect om de nagels mooi mee in vorm te houden. Komt altijd van pas! Ook handig om in de handtas bij je te hebben zodat je een haaltje direct weg kan vijlen zonder eraan te friemelen en er spontaan de halve nagel mee weghaalt ;)

Volg je de gratis 15 minuten durende mini Beautyschool dan krijg je ook nog eens een cadeaucheque cadeau t.w.v. €7,50 (geldig bij een besteding vanaf €40,00). Elke week worden er bij Mooi Parfumeries speciale workshops georganiseerd, de Mooi Beautyschool, waaraan iedereen kan meedoen. Tijdens deze 1 tot 2 uur durende  workshops leer je bijvoorbeeld alles over je eigen huidtype, de optimale huidverzorging, welke make-up het mooist bij je past en hoe je deze aan kan brengen. Meedoen kost normaal gesproken €7,50 maar na afloop krijg je een cadeaucheque van dezelfde waarde mee. Klik hier voor meer informatie over de Mooi Beautyschool.

Al met al viel de box me op het eerste gezicht wat tegen omdat hij vol zit met samples, maar het zijn wel samples van mooie merken en sommige samples zijn in vergelijking met de fullsize verpakking niet eens heel erg klein! De totale waarde van deze box komt op ongeveer €41,00 uit. Leuk als extraatje als je een luxe product bij de Mooi Parfumerie aanschaft en leuk als abonnee als je graag eens wat verschillende geuren en luxe producten wil uitproberen.

De Glossybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of neem een kijkje op de Glossybox website voor meer informatie. Klik hier voor de Glossybox website.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 22 september 2012 at 00:19

    Ik heb de box vandaag eindelijk binnen, dag later dan verwacht, dus ga nu pas de artikelen lezen. Maar ik lees overal het volgende over de bijgevoegde bon van 7,50 euro.
    Namelijk dat je die 7,50 euro korting pas krijgt na het volgen van een beautyschool. Terwijl dit dus niet op deze desbetreffende bon vermeld staat. Hoe zit dit nu?
    Er zijn ook blogs die vermelden dat je met de bon de beautyschool gratis krijgt, terwijl dit nu juist sowieso een ‘verjaardags’-actie lijkt van Mooi Parfumerie, dat het dus nu sowieso gratis is.
    Deze informatie vind ik nogal verwarrend. Ik weet niet hoe dit vanuit Glossybox naar de desbetreffende bloggers is gecommuniceerd?

    Verder vind ik de box zeer tegenvallen. Estee Lauder en Clinique zijn zeer mooie en fijne merken. Hier ben ik absoluut blij mee. De nagelvijl is mwah, maar handig. En de zeep is leuk. Maar waarom nu twee parfum samples? En ook gewoon simpele samples, geen luxe. Beetje jammer.

    Ben benieuwd naar de volgende.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 25 september 2012 at 10:35

      Zoals ik het in het artikel beschreven heb, is hoe het gecommuniceerd is naar mij als pers en ambassador zijnde. Je krijgt hem cadea na de gratis beautyschool (speciaal voor deze actie, normaal duren ze langer) van 15 minuten. En je mag hem uitgeven als je voor minimaal €40,00 hebt uitgegeven.

  • Avatar van Linda de Kruif
    Reply Linda de Kruif 20 september 2012 at 22:46

    Mijn eerste ervaring met de Glossybox. Voor de olie heb ik de website moeten raadplegen. Geen idee: op mijn haar, op mijn gezicht, over de salade…..? Ik had meer gerichte productinformatie verwacht. De cadeaubon van Mooi is mooi, maar er zit geen winkel in de buurt en in de webshop is hij volgens mij niet in te wisselen. De verpakkingen had ik wat groter verwacht. Ik ben wel blij met het serum, de nagelvijl en de kleine mascara. De geurtjes zijn leuk om eens te proberen. Ik geef de Glossybox nog wel een kans.

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 20 september 2012 at 16:48

    Zojuist heb ik mijn eerste glossybox geopend en ik moet zeggen dat hij me tegenvalt omdat ik heel veel ervan had verwacht door de berichten op facebook. Uiteraard zitten er mooie dingen in zoals de mascara, de olie, het serum (van Caudalie) en de parfummonstertjes maar door de kleine verpakkingen geeft het me toch het gevoel alsof de waarde niet zo hoog is (terwijl als je alles bijeen gaat tellen dit reuze meevalt). De producten die als full size moeten doorgaan vind ik echt niet de moeite waard. Het zeepje is te klein, en nagelvijlen heb ik in overvloed. Ik bekijk me de box nog eens van oktober maar als deze ook tegenvalt dan hebben ze aan mij geen klant meer.
    Kan iemand me trouwens vertellen hoe ik die olie geopend krijg want ik krijg hem dus met geen mogelijkheid open??

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 25 september 2012 at 10:42

      Bedoel je de Vital olie die ik er ook in heb zitten (zie artikel)? Daarvan moet je het dopje omhoog eraf trekken. Wel voorzichtig doen anders komt de olie over je heen ;)

  • Avatar van M
    Reply M 20 september 2012 at 14:53

    Ik vind de glossybox deze maand echt tegen vallen, hopelijk is die van volgende maand beter. Anders ga ik mijn abo opzeggen.

    Heb trouwens al veel filmpjes over deze glossybox gezien, alleen de tweezer en essie nagellak heeft niemand volgens mij..

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 25 september 2012 at 10:44

      Die heb ik zelf ook nog niet voorbij zien komen, was wel leuk geweest trouwens want ik ben gek op Essie lakjes!

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 19 september 2012 at 22:53

    Ik heb hem zelf niet (wel de Beauty Box, ook leuk). Vooral het zeepje vind ik lief.

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 19 september 2012 at 16:41

    Volgens mij ligt die al op mij te wachten. ik weet in iedergeval nu al wat er ongeveer in gaat zitten. Leuke box vind ik het altijd.
    Liefs xxx

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 19 september 2012 at 13:38

    Leuk!
    Zo’n schattig klein créme is altijd leuk:D
    ik vond hem niet heel erg tegen vallen haha
    x

  • Avatar van stacey
    Reply stacey 19 september 2012 at 13:30

    ben ook niet onder de indruk van deze box :( vooral omdat er weer een glossybox eigen merk product inzit!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 21:33

      Het scheelt dat het product deze maand, de nagelvijl, wel een fijn product is :)

  • Avatar van BeautyByTS
    Reply BeautyByTS 19 september 2012 at 10:28

    Ik vind de box een beetje tegen vallen, ben benieuwd wat er in mijn box zit!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 19 september 2012 at 09:54

    ik ben erg benieuwd wat er in mijn box zit!

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 19 september 2012 at 09:47

    Ik hou van de clinique mascara! De rest van de inhoud vindt ik ook echt leuk om hebben! Deze box spreekt me zeker aan! xoxo

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 19 september 2012 at 09:39

    Ik vind het niet een heel speciale box, moet ik heel eerlijk zeggen! Misschien verwacht ik wel te veel, dunno!

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 19 september 2012 at 08:33

    En bedankt dat je de inhoud van de box duidelijk op Bloglovin laat zien, niet verder klikken gaat hier niet op, omdat de foto al te zien is op Bloglovin.
    Nu is de verrassing eraf.
    Dikke unfollow op Bloglovin…

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 08:52

      De inhoud van deze box gaat al langer over internet en daarnaast kan deze maand elke box er heel erg anders uitzien, kijk maar naar de flinke lijst van de producten en merken die ook in de box van deze maand hadden kunnen zitten. Alsnog heel jammer dat ik nu een lezer kwijt ben, ik zal in het vervolg rekening houden met de afbeelding op Bloglovin’ (eentje van een dichte Glossybox). Sorry.

  • Avatar van Paola
    Reply Paola 19 september 2012 at 08:16

    Ik heb net op een andere blog een leukere inhoudt gezien! Deze vind ik dan wel weer tegen vallen!

    • Avatar van Paola
      Reply Paola 19 september 2012 at 08:17

      inhoud ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 08:54

      Zoals je kan zien kan de box deze maand heel erg wisselen per abonnee, ik ga even snuffelen welke inhoud er nog meer voorbij komt ^^

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 19 september 2012 at 07:55

    Dit wordt mijn eerste box, en heb stiekem toch al meegelezen omdat ik ergens anders al had gelezen wat de inhoud was. (vandaar dat ik hem had besteld ;) ) Ik ben benieuwd naar de geurtjes die ik krijg, en ik hoop ook de Estee Lauder oogcreme te krijgen. Ik vind hem wel leuk, maar Ik weet nog niet of ik lid blijf, misschien toch eens kijken bij een andere box. Welke box vind jij overigens tot nu toe het beste?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 08:55

      De inhoud van deze box gaat idd al even over internet heen, groot gelijk dat je hem dan toch besteld hebt want er zitten mooie merken en leuke samples in denk ik zo. Op het eerste gezicht lijkt het wat minder omdat het allemaal kleinere producten zijn, maar alsnog liegt de waarde er niet om :) Ik vind de Glossybox, Beautybox en Truly Yours afwisselend heel erg leuke boxxen hebben. De inhoud wisselt heel erg per maand, het is maar net van welke producten en merken je houdt ook elke keer. Echt een voorkeur heb ik dus niet ;)

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 19 september 2012 at 02:10

    Nee ik vind de Glossybox nog steeds tegenvallen. Niets voor mij:P

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 19 september 2012 at 01:41

    De glossybox vind ik altijd zo wisselend van inhoud.. Ik ben een tijdje abonnee geweest, maar twijfel om weer een abonnement te nemen. Ik wacht nog maar weer een maandje af ;)

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 19 september 2012 at 00:35

    Mag je dit al online zetten? Want volgens mij hebben de abonnees hem nog niet gehad en is Glossybox nogal van het geheim houden. :P

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 08:58

      Het artikel mocht vandaag online. Het scheelt dat de inhoud van deze maand al wat langer op internet te vinden was èn dat er zo veel verschillende merken en producten in kunnen zitten deze keer dat echt elke box wel compleet anders zou kunnen zijn ;)

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 19 september 2012 at 00:28

    Hey dat is dan voor het eerst dat de inhoud vd box niet geheim wordt gehouden tot de abonnees deze krijgen. Ik ben benieuwd welke artikelen ik erin ga krijgen en hij mij toch weer een beetje gaat tegenvallen :-(

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 08:59

      Elke box kan er deze maand wel heel anders uitzien, zo aan de lijst met merken/producten te zien. Hoop dat je een leuke box binnenkrijgt! :)

  • Avatar van Lisanneleeft
    Reply Lisanneleeft 19 september 2012 at 00:23

    Vooral het zeepje en de mascara vind ik leuk! Volgens mij doe je met zo’n mascara nog behoorlijk lang (in elk geval… ik doe altijd eeuwen met 1 mascara, haha :p)

    Voor mijn gevoel zit er trouwens echt weinig in deze box, maar dat zal vast liggen aan het feit dat alles ook gewoon klein is :P

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 september 2012 at 09:00

      Dat gevoel had ik eerst ook een beetje, idd omdat alle producten kleiner van formaat zijn. Maar alsnog maakt het best een leuke box als je de waarde bekijkt. De mascara is de helft van de fullsize variant dus daar kan je idd wel even mee doen :))

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.