Beauty

Dove Color Care event + review vernieuwde producten

10 september 2012


Vorige week vrijdag, 31 augustus, was het zover: het Dove Color Care event! De uitnodiging had ik al een flinke tijd ervoor ontvangen en ik kon niet wachten tot het zover was. Natuurlijk was ik heel nieuwsgierig naar de vernieuwde Dove Color Care haarverzorgingsproducten, maar ik keek er ook naar uit om mijn haar te laten kleuren bij de Rob Peetoom private salon (de locatie van het event): een geweldig extraatje wat de lieve PR dames van Dove voor de pers geregeld hadden. Kijk mee voor een impressie van het event, mijn nieuwe haarkleur en natuurlijk de vernieuwde producten voor gekleurd haar.

Het event
Laat ik beginnen met een dankwoordje naar de geweldige PR dames van Dove; wat een goed verzorgd, informatief en gezellig event! We werden ontvangen in de prachtige salon met een heerlijk gezond en kleurrijk ontbijtje vol lekkere gerechtjes, hapjes, sapjes, verse fruittoetjes… Hmmm! Na een informatieve presentatie over de vernieuwde Color Care range en een interessant stuk van een haarkleurspecialist over haarkleur, welke kleur het beste bij je past en wat een andere haarkleur met je doet was het tijd voor wat gezelligheid en werden we opgehaald als je aan de beurt was voor de haarkleuring. Hierover later meer.

Vernieuwde Dove Color Care producten
Want ik wil eerst graag wat meer vertellen over deze vernieuwde haarverzorgingsproducten voor gekleurd haar. Pas gekleurd haar verandert niet alleen je uiterlijk, maar kan er ook voor zorgen dat je je heel anders voelt dan voorheen en je lekkerder in je vel komt te zitten. Om de levendige kleur en het gevoel van pas gekleurd haar langer te behouden introduceert Dove de vernieuwde Dove Color Care haarverzorgingslijn. De producten zorgen voor goed gevoed en gezond haar en voor een kleur die er tot 10 weken lang levendig uitziet na het kleuren van het haar (afhankelijk van o.a. de frequentie van het wassen).

De vernieuwde lijn verzorgt en voedt het haar van binnenuit door de dubbele werking: de unieke Color Revitalizer formule en voedende bestanddelen zoals oliën en proteïnen. De Color Revitalizer bestaat uit het Micromoisture serum dat een verzorgend en beschermend laagje achterlaat op het haar waarmee het haar wordt gevoed, gerepareerd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De voedende bestanddelen komen uit Dove’s Fibre Active Technology aangevuld met verschillende soorten oliën en proteïnen. Deze voeden het haar zodat het er mooi uit blijft zien en het zijn levendige kleur behoudt. De producten bevatten tevens een UV-filter die ervoor zorgen dat zonlicht minder schade kan toedoen aan je gekleurde lokken.


Nieuwe haarkleur
Ik werd voor mijn haarkleur geholpen door een enorm aardige Engels-sprekende kapper/haarstylist/visagist/stylist/fotograaf. Hij was heel erg trots op zijn werk, waarvoor hij heeft gewerkt en met wie hij heeft samengewerkt en liet enkele foto’s van zijn prachtige werk zien op zijn telefoon. Wow! Ik was dus in goede handen! Voor mijn haarkleur wil ik langzamerhand meer en meer terug naar een neutrale kleur chocoladebruin, maar zoals je op de 2e foto hierboven kan zien zat er echt nog heel erg veel rood in mijn haar. Hij werkte met verschillende bruintinten en het resultaat mag er zijn! Het ziet er nu een heel stuk minder fel uit en het lijkt net alsof ik verschillende high- en lowlights heb in verschillende tinten chocoladebruin tot mahonie. ♥

De producten
Laat ik beginnen te vertellen dat de producten echt goddelijk lekker ruiken. Ik ben er die dag in de salon al mee gewassen en geconditioned en kon de producten toen al ervaren en sindsdien gebruik ik ze ook afwisselend met andere producten die ik aan het testen ben. Als ik de shampoo met afwisselend de conditioner, intensieve conditioner of het voedend masker gebruikt heb dan voelt mijn haar heerlijk zacht, glanst het mooi en voelt mijn hoofdhuid niet geïrriteerd aan. Gelukkig! Mijn haar lijkt door deze producten heel mooi te vallen en lekker ‘bouncy’ aan te voelen. Love it! Of het mijn nieuwe haarkleur ook echt zo lang mooi kan laten uitzien zal ik in de nabije toekomst gaan merken.

De complete Color Care haarverzorgingslijn bestaat uit:
– Shampoo 250ml, €3,79
– Conditioner 200ml, €3,79
– Intensieve conditioner 180ml, €4,99
– Diep voedend masker 200ml, €6,99.

De vernieuwde Dove Hair Color Care lijn is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen. Het diep voedend masker is uitsluitend beperkt verkrijgbaar bij enkele grotere DA filialen.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 11 september 2012 at 19:34

    Ik vind deze nieuwe producten goddelijk! Ik gebruik ze nu elke dag en mijn (net) geverfde haar houdt z’n kleur goed.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 12 september 2012 at 10:28

      Zeker met jouw prachtige kleur ook belangrijk inderdaad, ik vind ze ook erg fijn ^^

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 11 september 2012 at 08:58

    Mooie haarkleur, ik ben ook benieuwd naar deze kleurproducten van Dove. Aangezien ik ook gekleurd haar heb, denk ik wel dat ik ze uit ga proberen.

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 10 september 2012 at 21:23

    Je klinkt enthousiast! Leuk. Je haar is heel mooi. Zelf heb ik ook een haarmasker van Dove, echt een heerlijk product! Niet die voor gekleurd haar, maar uit een andere lijn. Het lijkt net of je boter in je haar hebt, zo zacht wordt het. Fijn merk, Dove.

  • Avatar van jana
    Reply jana 10 september 2012 at 20:33

    Lijkt me leuk :D Mooie haarkleur :D x

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 10 september 2012 at 17:44

    Ziet er superleuk uit zeg! Ik heb zelf de producten ook in de test, dus ben benieuwd of het mijn geliefde Aussie gaat verslaan!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 september 2012 at 08:24

      Ik ben heel benieuwd naar wat jij van de producten gaat vinden, veel testplezier gewenst!

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 10 september 2012 at 17:13

    Hmmm, die hapjes! En die haarkleur staat je goed! Zo van de achterkant te zien, haha

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 september 2012 at 08:24

      De hapjes waren ook echt heerlijk ^^ En.. dankjewel!

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 10 september 2012 at 12:59

    Het gaat natuurlijk om Dove maar als ik de foto’s zie denk ik.. hmmm lekkere hapjes! :-)

  • Avatar van Chantal
    Reply Chantal 10 september 2012 at 08:43

    Ik heb de nieuwe producten ook, ben er heel erg benieuwd naar! Prachtige haarkleur, trouwens! :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 september 2012 at 10:24

      Ik ben heel benieuwd wat jij ervan zult vinden. Dankjewel voor je compliment! :)

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 10 september 2012 at 08:08

    Wat een mooie haarkleur! Ben benieuwd naar de review van de producten. Zo jammer dat ik niet kon komen, moet helaas mijn vrije dagen nu slim inplannen, en de meeste uren heb ik voor ons huis nodig. BAh.. bouwvakkers ontvangen, levering keuken…daar wil ik mijn vrije uren eigenlijk helemaal niet aan besteden hahah

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 september 2012 at 10:25

      Dankjewel! ^^ Wat jammer dat je niet aanwezig kon zijn.. Maar een nieuw huis is natuurlijk ook wel heel erg leuk en spannend. Even doorknallen en dan lekker jarenlang genieten ervan!

  • Avatar van MySuperSweetLife
    Reply MySuperSweetLife 10 september 2012 at 07:32

    Klinkt als een erg leuk event! Ben gek op de haarproducten van Dove dus deze zijn ook vast geweldig!
    Liefs

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 10 september 2012 at 00:47

    Dit klinkt erg goed. En wat zit je haar mooi nu, gave kleur!
    Ziet er uit als een heel fijn event, tof dat je er bij was!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 september 2012 at 10:26

      Ik vond het ook een geweldig event, heb ervan genoten! Dankjewel voor je compliment ^^

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 10 september 2012 at 00:31

    Ik verf mijn haar zelf niet, maar ben wel benieuwd of dit werkt! Die haarkleur staat je erg mooi vind ik :)

  • Avatar van Sillysilsil
    Reply Sillysilsil 10 september 2012 at 00:25

    Je haarkleur ziet er erg mooi uit! Hopen dat het erg lang mooi blijft.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 september 2012 at 10:26

      Ik hoop het ook, zal fijn zijn natuurlijk als ik van deze nieuwe kleur lang kan genieten :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.