Beauty

Een extra stralende dag met Aquafresh!

12 september 2012

 


De nieuwe Aquafresh Extra tandpasta is verkrijgbaar in 2 varianten: Aquafresh Extra White met een whitening effect dat maar liefst twee keer zo sterk is, vlekjes op je tanden verwijdert (èn voorkomt) en ze witter maakt en Aquafresh Extra Fresh welke niet alleen voor een frisse adem zorgt maar ook helpt om je tanden te beschermen tegen zuuraanvallen.

Met de speciale Aquafresh extra stralende dag app op Facebook bezorg je iemand in jouw omgeving een stralende glimlach met een persoonlijke boodschap van Lieke van Lexmond. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een meet & greet met Lieke. Meedoen kan t/m 30 september 2012.

Lieke van Lexmond is het nieuwe gezicht van Aquafresh Extra. “In mijn werk is een stralende glimlach ongelooflijk belangrijk dus, of ik nu op weg ben naar een tv-opname of een fotoshoot, ik heb altijd een tube tandpasta in mijn tas. Ook de gedachte achter de campagne past helemaal bij mij. Ik hou ervan om andere mensen te laten glimlachen!”, aldus Lieke.

Klik hier om naar de Facebook app te gaan en doe mee!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.