Beauty Eten & drinken Media

Elizabeth Peyton-Jones | Eet jezelf jong

15 september 2012


De afgelopen weken heb ik jullie op de zaterdagen meegenomen in een deel van dit boek met de 5 meest verouderende levensmiddelen. Maar dit boek bevat nog veel meer handige informatie voor iedereen die bezig is met of meer wil weten over gezonde keuzes maken met voeding. Op de voorkant staat dat het een dieet is, maar dit bedoelen ze niet in de manier zoals een tijdelijk iets. Nee, de tips en informatie uit dit boek is bedoeld voor een aanpassing van je leefwijze waarbij je je gezond zult voelen en er zitten totaal geen rare aanpassingen bij.

Het boek laat je alles zien over de 5 processen die je ouder maken, de 5 meest verouderende levensmiddelen, de 5 meest verjongende levensmiddelen, geeft een aantal creatieve tests waarmee je je vorderingen bij kunt houden, hoe je een snelle start kunt maken naar een jongere ‘jij’ door middel van een detox, hoe je je leven lang kan verjongen en natuurlijk alle informatie over ‘eet jezelf jong’, ook wel het EJJ-dieet genoemd.

“Vergeet fillers en facelifts, zie er jaren jonger uit door anders te gaan eten! Weg met rimpelvullers en botox: de meest effectieve manier om er jonger uit te zien, is anders gaan eten. Eet jezelf jong is een hip dieet dat ervoor zorgt dat je er jaren jonger uitziet. Je voelt je ook jonger, lichter en energieker. Je leert wat je niet moet eten, en welk voedsel je verjonging juist een boost geeft. Na twee weken voel je je beter, na een maand barst je van de energie en na drie maanden zie je er vijf jaar jonger uit!”

Elizabeth Peyton-Jones is diëtist, naturopaat en fytotherapeut en heeft een gerenommeerde en succesvolle praktijk voor natuurlijke genezing in West-Londen. De bedoeling van dit boek is handvatten aanreiken waarmee je betere keuzes kunt maken en je sterker en jonger zult worden en je gezondheid, uiterlijk en welzijn zullen verbeteren. Ook zitten er tips in voor de bereiding van gezonde maaltijden en recepten voor een totaal dagmenu.

Nieuwsgierig naar een voorproefje? Lees dan de top 5 meest verouderende levensmiddelen nog eens na met suiker, zout, koeienmelk, vlees en slechte vetten.

Eet jezelf jong is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en kost €17,50. ISBN 978 90 215 5174 6

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 15 september 2012 at 12:48

  Interessant, maar het zou mij nooit lukken om alle ‘slechte’ dingen te bannen. Natuurlijk is het wel goed om bewust met eten om te gaan…

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 15 september 2012 at 10:20

  Interesting book zeg! Ik vind sowieso veel dingen met eten, gezondheid, sport enzo vet interessant op dit moment. Ik weet niet waarom, zal wel een trekje zijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:44

   Het lijkt wel alsof er steeds meer mensen echt mee bezig zijn om op te letten en meer in te lezen over levensmiddelen en een gezonde(re) leefstijl :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.