Beauty

Esprit Simply You

27 september 2012


Vanaf oktober is het nieuwe geurduo Simply You van Esprit verkrijgbaar, geuren die volgens Esprit eenvoudig, ongedwongen en authentiek zijn. De verpakking van beide geuren is heel erg basic en dat vind ik persoonlijk heel erg mooi! En als ik het persbericht doorlees, hoe de geur over moet komen en omschreven wordt (kalm, ontspannen, teder, rustig, beheerst..) dan past de look & feel van de flacons hier helemaal bij. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews van beide geuren.


Simply You voor hem
Een opening van sprankelend bergamot en Italiaanse citroen met zwarte peper voor levendigheid die over gaat in een mannelijk hart met nootmuskaat, salie en Afrikaanse geranium wat het de bekende kruidige Esprit geur maakt. De basis bestaat uit de rijke volheid van patchouli en cederhout die worden ondersteunt door de warme noot van bezoëhars.

Waar ik Paul normaal graag ruik met een diepe, mannelijke en zwaardere geur vind ik dit een werkelijk waar heerlijke geur voor overdag en de thuisdaagjes op de bank met een filmpje etc. De geuren geven alletwee echt zo’n cocoongevoel. Lovely! De geur opent heel fris en wordt ook op de huid niet zwaar tijdens het dragen, maar toch zit er een spicey en warm gevoel in de parfum en dat maakt het heel mannelijk. Echt een aanrader voor je man, vriend, vader, broer etc. om eens te gaan besnuffelen.

Eau de toilette 30ml, €16,00
eau de toilette 50ml, €25,00
showergel 200ml, €10,00.


Simply You voor haar
In dezelfde eenvoudige flacon alleen nu met glanzend roségoud(kleurige) accenten zit de vrouwelijke variant van dit geurenduo. De geur opent met de frisheid van mandarijn en bergamot die overgaat in de zachte geur van oranjebloesem en een bloemig hart met heliotroop, feloranje bloem, poederachtige iriswortel en gaat over naar het elegante hart vol hout- en muskusnoten.

Ben je op zoek naar een zachte, vrouwelijke, poederige en ‘cleane’ geur dan is dit echt een geur voor jou. Hij is heerlijk fris en perfect om de hele dag door te dragen en steeds weer je neus in je pols te drukken om op te laden en tot rust te komen. Door de warme basis toch niet te zacht zodat je hem wel goed blijft ruiken en dat maakt ook de vrouwenvariant een fijne geur voor die fijne cocoonmomentjes. De bijpassende douchegel zorgt ervoor dat je de geur kunt layeren en zo langer van de zachtheid kan genieten.

Eau de toilette 15ml, €16,00
eau de toilette 30ml, €25,00
showergel 200ml, €10,00.

De minimalistische verpakkingen passen goed bij de zachte en pure geuren en ik heb zo het gevoel dat dit wel eens heel klassieke geuren kunnen worden waar veel mannen en vrouwen gek op gaan worden.

De Simply You geuren en douchegels van Esprit zijn vanaf oktober 2012 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Is een zachte, pure geur als deze er eentje die jou (en je vriend/man) aanspreekt of ben je meer van de uitgesproken en zwaardere geuren?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 27 september 2012 at 14:44

    deze ga ik zeker eens ruiken als hij in de winkel licht, de geur lijkt me erg lekker en de flacon is helemaal mijn smaak!

  • Avatar van me
    Reply me 27 september 2012 at 13:16

    Lijkt me wel lekker en ook betaalbaar en dat is ook een grote pré.

  • Avatar van Miss Mags
    Reply Miss Mags 27 september 2012 at 09:32

    Ik hou van zachte maar ook weer van zware geuren. Het ligt aan mijn stemming van de dag.

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 27 september 2012 at 09:04

    mooi flesje!

  • Avatar van Ike
    Reply Ike 27 september 2012 at 07:20

    Leuke bottles… lijkt me een heerlijk geur! Fijn en van de bloemen die ik mooi vindt! Leuk dat er binnekort hiervan meerdere producten te koop zullen zijn! ;-)

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 27 september 2012 at 07:06

    Dat klinkt lekker, echt zo’n ontspannend parfum!

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 27 september 2012 at 00:54

    Oeh, dit klinkt heel goed! Muskus in het hart van een parfum vind ik altijd erg lekker :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.