Beauty

Guerlain | Météorites perles Teint Rosé

9 september 2012


Yes! Zoals je kan zien kan ik een product van mijn wishlist *klik* af gaan strepen: de Guerlain Météorites Perles in de kleur 01 Teint Rosé zijn van mij! Voor mijn verjaardag had ik namelijk ook een Ici Paris XL bon gekregen en de keuze was toen voor mij snel gemaakt. Ik rekende het restant af en liep met een big smile naar huis om het product uit te pakken en natuurlijk direct op de foto te zetten.

“Een waaier aan verhelderende kleuren zorgt voor een zuivere en absoluut magische teint. Eén enkele keer aanbrengen volstaat om de huid te doen stralen. Ontdek de Météorites, de verfijning van los poeder in de vorm van kleine parels. Zij zijn het resultaat van Guerlain’s ongeëvenaarde expertise op het gebied van poederformules. De hemelse parels onthullen het geheim van de zuiverste en meest schitterende teint voor elk huidtype.

Voor deze unieke creatie zocht Guerlain inspiratie in de manier waarop licht in een kleurenspectrum breekt. Als men wit licht door een prisma schijnt, verandert het in een waaier van regenboogkleuren. En omgekeerd, als men deze kleuren samenbrengt, wordt er een straal van zuiver wit licht gevormd. Météorites reproduceert het zuivere witte licht door deze kleine veelkleurige pareltjes te mengen en op die manier een perfecte teint te creëeren. En niet te vergeten: het unieke, legendarische viooltjesparfum van Météorites.”


Het doosje alleen al is een prachtige blikvanger tussen mijn make-up verzameling. Een stevig  metalen doosje met een mooie versiering in pasteltinten op het deksel. Het deksel sluit stevig en hieronder zit nog een ruberren sponsje om de parels en het eventuele losse poeder niet direct in de rondte te laten verstuiven. Er zit maar liefst 30 gram aan product in dit doosje en hier kan je echt een flinke tijd mee vooruit. Als je kijkt dat een normale poeder 10 gram weegt en een blush of highlighter vaak nog minder, dan krijg je zeker waar voor je geld met dit prachtproduct van Guerlain.

De balletjes zelf zien er prachtig uit in de verpakking, sommigen hebben een matte finish en sommigen een glanzende. Er zitten verschillende kleuren parels in die elk een eigen werking hebben en samen zorgen voor een airbrushed effect op de huid. De geur van de parels is heel zacht en bloemig, een prettige geur tijdens het aanbrengen.

“Guerlain baseerde zich op het principe van de complementaire kleuren die elkaar versterken en neutraliseren, en creëerde een palet met speciaal geselecteerde tinten om de huid te doen stralen en om te voldoen aan de eisen van iedere huidskleur. Elke kleurenharmonie wordt gevormd door 3 soorten parels; corrigerende, egaliserende en verhelderende parels.”

Volgens mij zitten er na het opzoeken van informatie 5 verschillende parels in dit doosje, maar ik dacht dat ik met het maken van de foto’s 6 verschillende tegenkwam (wit met glans, beige met glans, geel/goud met glans, mat lila, mat roze en mat groen). Ik heb op de foto hieronder de parels naast elkaar geswatched, al zie je de afzonderlijke kleuren niet terug op je huid nadat je het product met een kwast hebt aangebracht. Toch zie je zo op mijn hand zeker verschil in kleur en finish van de afzonderlijke parels:

Is dit product zijn geld waard? Voor mij wel! Ik had er natuurlijk al regelmatig verschillende reviews over gelezen en wist al wel wat ik een beetje kon verwachten, maar ik ben echt superblij met deze aankoop. Verwacht geen wereld van verschil, maar juist een heel subtiel verschil na het aanbrengen. Toch opvallend genoeg dat wanneer ik dit product heb gebruikt en gedurende de dag in de spiegel kijk ik mijn huid er echt beter uit vind zien dan wanneer ik het niet gebruikt heb. Ik gebruik een fluffy kwast om deze na de rest van mijn make-up als een laagje over mijn gehele gezicht heen aan te brengen en ik zie dat mijn huid er direct egaler en zachter door oogt, aan de ene kant gematteerd en aan de andere kant met een mooie glow. I love it! ♥ Het product is zoals je kan begrijpen direct doorgeschoven naar mijn make-up bakje voor elke dag.

De Guerlain Météorites Perles kosten rond de €45,00 en zijn verkrijgbaar bij de erkende Guerlain verkooppunten zoals Ici Paris XL en Douglas.

Welk beautyproduct heb jij bovenaan je wishlist staan? En mocht je ervaring hebben met producten van Guerlain: wat kan je aanraden eens te proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 11 september 2012 at 08:54

  Erg mooi, de verpakking ook! Ik heb niet echt iets op mijn wishlist staan, het is meer dat ik ergens tegen aanloop en dan denk, oh dat zou ik wel willen.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 september 2012 at 14:49

  Ik ga deze herfst een mooie Lancôme foundation kopen voor mezelf. Ik heb wel eens een proefmonster gebruikt van een van de nieuwere foundations en daar was ik zo tevreden over, voelt zo ontzettend lekker en maakt een primer bijna overbodig… zo eentje moet ik gewoon gaan aanschaffen. Maar welke het nu precies was, weet ik niet meer. Ik ga dus eerst nog wat testen in de ICI Paris XL voordat ik een keuze ga maken. En ik moet wel heel erg zeker zijn van de kleur, want ik wil niet gaan mengen in de winter. In de zomer vind ik de kleur mengen geen probleem, maar in de winter wel. In zomer gebruik ik bijna geen foundation. Wat ik nu gebruik is een hele fijne van Clarins, en omdat het een lichte kleur is (mijn winter teint) gebruik ik er echt een half pompje van wat ik dan meng met BB cream of tinted moisturizer die juist medium gekleurd is. Dan is de kleur en dekking perfect =) Heb jij ervaring met Lancôme foundations?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 16:53

   Nee, ik heb geen ervaring met foundations van Lancôme maar ben er wel heel erg nieuwsgierig naar. Ik ben sowieso een foundationjunkie en probeer altijd graag weer eens een ander merk ;) Als ze maar een kleur licht genoeg hebben voor mij..

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 10 september 2012 at 12:59

  Het blijft een beauty!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 9 september 2012 at 23:14

  Prutttyyyy!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 9 september 2012 at 21:00

  Ik heb de witte bolletjes, maar deze lijken me ook erg mooi!

 • Avatar van jana
  Reply jana 9 september 2012 at 19:50

  Wow! prachtig product :D x

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 9 september 2012 at 17:22

  Wat een schitterend potje, waar ze in zitten!!
  Ik ben wel benieuwd naar een full face vergelijking met en zonder deze poeder :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:27

   Een fullface foto is heel erg lastig. Ik krijg het verschil namelijk op camera niet te pakken, terwijl het er in het echt toch zeker wel is <3

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 9 september 2012 at 16:26

  Heel erg mooi! Ook zo mooi om al die losse pareltjes zien en de verpakking ziet er ook zo prachtig uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:28

   Ik kan er ook naar blijven kijken, zo’n mooi product en verpakking ♥ Love it!

 • Avatar van LinvanT
  Reply LinvanT 9 september 2012 at 15:35

  Deze zitten in het vaste assortiment? Ik wil ze eigenlijk best graag, maar ik twijfel nog steeds over de prijs.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:28

   Jazeker, deze zitten in het vaste assortiment van Guerlain :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 9 september 2012 at 11:52

  ze zien er echt heel mooi uit!

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 9 september 2012 at 11:46

  Wauw, zoo mooiii!!!!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 9 september 2012 at 11:34

  Die heb ik ook ! Gebruik ze zo graag !

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 9 september 2012 at 10:20

  Ik ben erg benieuwd naar het effect op je gezicht. Kun je dit laten zien?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:29

   Ik krijg helaas het effect op de camera niet vastgelegd, terwijl het er in het echt toch zeker is. Zoals ik al zei: heel subtiel, maar echt prachtig! :)

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 9 september 2012 at 09:16

  Wauw de verpakking alleen al! Prachtig, maar voor mij wel te prijzig!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 9 september 2012 at 08:50

  Die pareltjes zijn zó mooi! Letterlijk en figuurlijk een parel, dit product hihi! :D
  Wel echt balen van die prijs, maar ik moet er maar eens voor sparen denk ikhihi!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 9 september 2012 at 07:47

  Ik wil deze al zo lang ! De verpakking zit er ook voor een stuk tussen. Zo pretty ! :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 9 september 2012 at 00:24

  Ziet er mooi uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.