Beauty

Jil Sander | Everose

11 september 2012


Nieuw in het schap bij de parfumerie is Everose van Jil Sander. Een nieuwe interpretatie van Eve, die meer gericht is op vrouwen die houden van een sensueel bloemenparfum. Net als Eve is Everose een chypre-floriëntaal maar met een geheel eigen persoonlijkheid in een opvallender bloemig facet. Hou je van vrouwelijke, lichte, vrolijke en romantische geuren dan zou Everose zomaar eens perfect voor jou kunnen zijn!

Topnoten: pikante witte peper, bloem van de grapefruit, verse rozenknoppen
Hartnoten: rozenblaadjes, Arabische jasmijn, framboos
Basisnoten: kasjmierhout, patchoelihart, vanille.

Parfumeur Oliver Polge: “Voor EVEROSE wilde ik een verleidelijker variant van EVE maken. Ik heb de sensuele facetten benadrukt, waarbij ik het charisma van hout en het verslavende van vanille heb gecombineerd met een zinnelijkere, emotionelere expressie van het bloemige hart, geïnspireerd door de vrouwelijke visie van mijn collegaparfumeur Celine Barrel. ”

De flacon is mooi in haar eenvoud en rechte lijnen met roze bodem waardoor de hele flacon en de inhoud een roze tint lijkt te krijgen. Bovenop de dop (en aan de binnenkant van de dop) zie je de roze tint weer terugkomen en dit zorgt ervoor dat de minimalistische fles alsnog heel vrouwelijk aan doet.

De geur zelf opent heerlijk fris en zacht en wordt langzaamaan warmer op de huid en vooral de rozen, jasmijn en framboos en vanille blijven op mijn huid goed ruiken. Het is een frisse, opwekkende en vrouwelijke geur die heel ‘clean’ aan doet en perfect past bij veel gelegenheden, al kies ik ’s avonds en voor een feestje liever voor een wat zwaardere geur. Everose is een eau de toilette en blijft op mijn huid niet zo heel erg lang hangen, na enkele uurtjes mag ik wel weer bijsprayen. Dit vind ik persoonlijk geen ramp omdat dit dan ook werkt als een opkikmomentje gedurende de dag.

Everose van Jil Sander is verkrijgbaar in de volgende formaten:
– eau de toilette 30ml, €39,50
– eau de toilette 50ml, €59,50
– eau de toilette 75ml, €78,00.

Jil Sander EVEROSE is vanaf half september 2012 bij de voor Jil Sander Fragrances geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Is deze romantische, lichte en vrouwelijke geur er eentje die jou aanspreekt?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 september 2012 at 21:19

  Oh, dit klinkt precies alsof de geur voor mij gemaakt is: licht, fris, vrouwelijk, vrolijk.. Daar kan ik mezelf wel in vinden. De fles vind ik ook prachtig: simpel en chic. Deze ga ik snel ruiken en hopelijk kopen.
  Waar heb jij hem gekocht?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 september 2012 at 10:27

   Ik heb hem zelf ontvangen als pers zijnde :) Ik ben benieuwd of de geur aan je verwachtingen zal voldoen!

   • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 12 september 2012 at 20:08

    Ah, geluksvogel! Ik laat het je nog wel weten. :-)

   • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 22 september 2012 at 16:55

    He Desirée,
    Vanmiddag de geur gekocht bij de ICI Paris! Heerlijk Dankzij jou inspirerende blog!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 25 september 2012 at 10:29

     Wat leuk om te horen! Geniet van je aankoop :)

 • Avatar van jana
  Reply jana 11 september 2012 at 20:07

  Lijkt me een heerlijk geurtje :D x

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 september 2012 at 12:16

  Deze ga ik wel even testen bij de douglas binnenkort.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2012 at 17:37

   Ik ben alvast heel benieuwd of je hem lekker gaat vinden, hou je me op de hoogte? :)

   • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 12 september 2012 at 14:25

    Natuurlijk :) Ik vind de geuren van Jil Sander sowieso lekker. Maar ik laat het je weten.
    Liefs, xxx

 • Avatar van lin
  Reply lin 11 september 2012 at 10:07

  Oeh, rozen en vanille… Niet mijn geuren, deze sla ik over!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 11 september 2012 at 09:22

  Dit spreekt mij wel erg aan, maar ik heb ‘m volgens mij in de winkel getest en vond het toen moeilijk om te kiezen of ‘ie nu wel of niet bij me past. Wat ik dan meestal doe, is een dag zonder luchtje op de deur uit gaan en dan in de winkel de geur op mijn mouwen spuiten. Dan kan ik op de ene mouw een geurtje doen en op de andere weer een andere geur. Zo kan ik later nog goed ruiken welke nu het beste bij mij past. Ik doe geuren eigenlijk nooit direct op mijn huid. Ze gaan dan vaak anders ruiken dan wanneer ik dit niet doe. En de vrouw die werkt bij InFine in Haarlem die vertelde mij (parfumproeverij) dat je parfum nooit op de huid moet doen want je huid stoot de alcohol af waardoor de geur kán gaan stinken (hoeft niet, maar is vaak wel het geval). Dit is veel minder met eau de toilet, maar daar zit dan ook minder alcohol in. Ik was wel blij dat ze mij dit vertelde. Ik dacht nl wel eens dat het aan mij lag dat een heel aantal van mijn favoriete geuren gingen stinken door in aanraking te komen met mijn huid. Maar dat is dus heel normaal. Ik zweet vrij snel dus ik had wel eens met bepaalde geuren dat ik dan later op mijn pols ging ruiken en het niet lekker meer vond ruiken… dus ik doe dat al jaren niet meer op mijn pols of hals spuiten. Ik doe een wolk voor mij en loop er dan door heen. Of ik spuit nét voor me naar mezelf toe gericht, zodat het als een wolk over me heen nevelt. Ken je trouwens InFine? Ik heb daar een hele fijne geur ontdekt die echt bij mij past. Is echt een aanrader om daar een dagje heen te gaan met een groepje meiden voor een proeverij =)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2012 at 09:35

   Jaaa ik ken InFine zeker, daar ben ik alweer een hele tijd geleden eens op uitnodiging geweest met mijn man en het was een bijzondere ervaring. Wat ze over ons kon vertellen n.a.v. onze voorkeuren qua geuren was heel erg pakkend en we koesteren nog steeds onze geuren die we die dag hebben meegenomen. Toch maar weer eens gaan binnenkort :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 11 september 2012 at 09:01

  Deze lijkt me zeker lekker, toch eens gaan snuffelen. :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 september 2012 at 07:34

  Hij ruikt lekker! Bij de O’chelle ligt hij al in de schappen!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 11 september 2012 at 06:57

  Nom, die lijkt me lekker! Sowieso vind ik Jill Sander parfums lekker, de Sun, de Sorbet!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.