Persoonlijk

Let’s get personal! #16 | Oompa loompa, nieuwe haarkleur & sushi

6 september 2012


Het is weer tijd voor een persoonlijke update met wat fotootjes om te laten zien waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben geweest en wat ik de komende tijd ga doen. Als je mij volgt via Twitter, Facebook en Instagram dan komen er al regelmatig persoonlijke updates van mij voorbij, maar volg je enkel de website dan ben je na dit artikel weer helemaal bij gekletst ^^

– Ik hou van interieuraccessoires en om ons huis zo gezellig mogelijk te maken zonder daar al te standaard dingen voor te pakken. Zo vond ik deze grote teakhouten fruitschaal veel leuker als sfeerlichthouder. Ik deed er kleine steentjes in, een paar verschillende waxinelichthouders, wat herfstkleurige bladeren en een paar edelstenen: rozenkwarts, amethist en bergkristal. Deze drie edelstenen maken samen de Gouden Driehoek en zorgen voor o.a. een fijne sfeer in huis.

– Enige tijd geleden begaf de lens van mijn spiegelreflexcamera het en was het tijd om uit te kijken naar een nieuwe lens òf een systeemcamera waar ik al vaker naar heb staan kijken. Omdat een nieuwe lens erg prijzig was èn er een mooie aanbieding was voor de Sony Nex5 inclusief lens was de keuze voor mij snel gemaakt. En ik ben superblij met deze aanschaf.

– Vorige week had ik een event vanuit Dove voor de nieuwe Color Care haarverzorgingslijn, waar ik binnenkort natuurlijk meer over ga vertellen en van ga laten zien. Het event werd gehouden in de Rob Peetoom private salon in Amsterdam en we mochten van de mogelijkheid gebruik maken om een kleurbehandeling te ondergaan zodat we hierna de producten direct goed konden gaan testen. Ik nam dit aanbod met beide handen aan en heb me een mooie chocoladebruine haarkleur aan laten meten. Het resultaat is echt prachtig en zo goed als al het rood wat ik in mijn haar had is verdwenen, er is een warme chocoladebruine kleur voor terug gekomen met een paar verschillende kleuren bruin. Love it!

– GOSH heeft een BB Cream en als GOSH Ambassador was ik hier natuurlijk direct heel nieuwsgierig naar. Vanuit het PR bureau kreeg ik een BB Cream toegestuurd, maar helaas in de donkerste kleur. Ik kon het niet laten hem even aan te brengen voor een oompa-loompa-effect-foto ;) Binnenkort hopelijk foto’s (en een artikel met review) van de lichtste kleur die in de schappen staat.

– Van de lieve Marjolein kreeg ik voor mijn verjaardag een superlief setje oorbellen toegestuurd uit haar shop. Cute! Bedankt meis ^^

– Afgelopen 22 augustus was ik jarig en werd ik 28 jaar. Ik stond op, liep naar de woonkamer en zag dit. Paul had de hele woonkamer bommetjevol gehangen met slingers en balonnen. Superlief! <3 Ik heb me de hele dag door echt jarig gevoeld door alle berichtjes, tweets, mails, telefoontjes en cadeautjes. Een geweldige start voor een nieuw levensjaar.

– We zijn op mijn verjaardag een dagje naar Rotterdam geweest (Alexandrium voor o.a. Primark en later het centrum van de stad voor nog meer shopping). We zijn beide goed geslaagd die dag en konden hem dan ook niet beter afsluiten dan door sushi te gaan eten bij Sumo. Dit is wat ons betreft echt een aanrader, het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk en snel. We kregen de gangen die je op mocht maken lang niet vol (misschien was de late lunch bij V&D geen goed idee)..

– Bij het event vanuit Clinique kregen we veel productuitleg over de pigmentproducten en over een nieuwe lijn waar ik nog even niets over mag vertellen. Het was een interessante ochtend met mooie producten, gezelligheid en een lekker ontbijtje. Heerlijk!

– We gingen gezellig BBQen bij Frank en Sue (zwager en schoonzus) en zoals je ziet hadden we er het gezellige tafelgezelschap van hun 2 hondjes bij. Het zijn dwergpoedels <3 en het was een gezellige boel met onze hondjes er bij. We zijn allevier enorme dierenliefhebbers en begrijpen elkaar dan ook heel erg goed als we zeggen dat we onze hondjes als onze kindjes zien.

– Als laastste kon ik deze schattige foto van ons jongste hondje Amy niet laten om te delen. Kijk hoe schattig opgekruld ze ligt te slapen en dan met één zo’n lief roze oortje de lucht in <3

Verder waren er nog meer events sinds de laatste Let’s get personal! zoals van o.a. Lush en een Beni Durrer visagie workshop en gaan er de komende tijd nog meer leuke events en uitjes aan komen waar ik enorm naar uit kijk; het RTL Lounge Beach Event, Your way of life event, ontbijtjes met leuke merken en wat leuke zakelijkere afspraken. Privé staat er binnenkort ook nog een heerlijk lang weekend weg met mijn schoonfamilie op de planning: genoeg om naar uit te kijken!

Vandaag ben ik weer een volle dag naar Amsterdam voor enkele persevents waar ik jullie natuurlijk weer van op de hoogte zal houden via social media en artikelen op Curvacious.nl.

Waar ben jij de laatste tijd mee bezig geweest en heb je ook binnenkort wat leuke dingen op de planning staan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 6 september 2012 at 19:50

  Leuke foto’s :D x

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 6 september 2012 at 13:26

  Mooi, die BB cream! Ik ga ook maar die kleur kopen denk ik, lol. En yay oorbellen, fijn dat je er happy mee bent :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:37

   Ik ben er echt heel blij mee meis, dankjewel nogmaals! X

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 6 september 2012 at 12:29

  Alsnog van harte gefeliciteerd.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 6 september 2012 at 12:28

  Staat je prachtig die oranje tint ;-)

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 6 september 2012 at 10:11

  Leuke foto’s! Ik kreeg ook die donkere kleur dus ik plaats er maar geen review over.. die ik echt haast oranje bij mij :O

  Hopelijk bevalt de Nex-5 jou wel.. ik heb er alleen problemen mee gehad en na een halfjaar was hij al kapot :( Sowieso is hij niet voor professioneel gebruik zegt Sony :P
  Zelf krijg ik binnenkort de Nex3F, vind ze wel heerlijk werken in vergelijking met een grote spiegelreflex!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:39

   Ik heb nog geen problemen met de Nex5 en hij werd me juist bij verschillende fotozaken aangeraden als vervanger voor m’n spiegelreflex en voor professioneel gebruik.. Wat ging er mis met de camera bij jou?

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 6 september 2012 at 09:10

  Wat een leuke en gezellige foto’s! Ik was wel erg nieuwsgierig naar de bb-cream, maar dan moet ik dus even geduld hebben! Wat is Amy toch een lieverdje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:40

   De BB Cream zal ook in 2 lichtere kleuren dan deze verkrijgbaar zijn ;) Nu nog hopen dat de lichtste kleur ook licht genoeg is…

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 6 september 2012 at 08:16

  Leuke foto’s. Jammer van de bb cream, maar leuk dat je toch even de foto met ons deelt haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:41

   Haha, ik ben altijd in voor een grapje ;) Maar ik heb ondertussen de lichtste kleur binnen (of.. de lichtste die in de NL schappen staat) en er komt binnenkort zeker een artikel over online :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 6 september 2012 at 07:01

  Hahaha, die BB cream foto!! Echt dom dat ze niet de lichtste kleur hier verkopen. Hellleu, it’s the Netherlands? We krijgen hier weinig tot geen zon? -.-
  Nouja.! Leuk om even zo’n “verslag” te lezen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:42

   Haha, precies! Ik verbaas me ook altijd over de te donkere/oranje foundations terwijl er juist zoveel lelieblanke huidjes rondlopen hier. Maar ondertussen heb ik de lichtste kleur uit de schappen hier ook mogen ontvangen dus ik hou jullie zeker op de hoogte! :)

 • Avatar van paula
  Reply paula 6 september 2012 at 00:47

  ik volg je al op twitter/facebook/instagram dus de meeste foto’s had ik al gezien, maar ik vind dit soort artikels zo leuk! Misschien een idee om een shoplogje te doen van geshopte dingetjes?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:43

   Ik moet ook eens het filmpjes maken gaan oppakken. Heb er veel ideetjes voor maar moet er wel een drempel voor over *bloos*..

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 6 september 2012 at 00:29

  AAHHHWW die foto van Amy!! M’n hart smelt! En ik ben nu wel heel erg benieuwd naar je haarkleur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:43

   Amy is ook echt een dotje <3 Mijn haarkleur komt binnenkort in een artikel voorbij!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 6 september 2012 at 00:19

  Poedels <3 <3
  Ik hou van poedels, heb zelf een poedelkruising, daar zal het aan liggen ;)

  Veel plezier in Amsterdam morgen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:44

   Poedels zijn ook echt schatjes! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.