Beauty

Love it! | Braun Satin Hair 7 brush

12 september 2012


Ooit reviewde ik de Babylis ionische haarborstel en hier was ik niet bepaald tevreden over: op zich een fijne haarborstel maar totaal geen ander effect dan mijn normale haarborstel gaf. Jammer! Braun heeft al een hele tijd ook een ionische haarborstel in hun assortiment, de Satin Hair brush. Ik was een beetje sceptisch voor ik begon met testen, maar aan de andere kant had ik hier mooie reviews van gelezen dus ik stapte met een open mind de testperiode in.

“De Braun Satin Hair 7 brush met actieve ionen is een revolutionaire innovatie binnen de haarverzorgingswereld, ontwikkeld voor vrouwen die er altijd op hun best willen uitzien. Onmiddellijke glans en gladheid vanaf de eerste beweging met de borstel, altijd en overal – slechts met één druk op de knop. De Braun Satin Hair 7 brush is eenvoudig te gebruiken, 100% draagbaar, perfect tegen pluizig en statisch haar. Je kunt het verschil direct zien en voelen want je haar zal er glanzender uitzien en heerlijk glad aanvoelen. Je zult versteld staan van het resultaat en meteen een fan worden van de Braun Satin Hair 7 brush die je haar zo ongelooflijk glad en glanzend maakt.”

En ik kan niet anders zeggen dat de borstel haar beloftes waar maakt. Ik snap niet helemaal hoe het werkt aangezien de ionen aan de achterkant van de borstel worden vrijgegeven en hoe deze dan het haar kunnen bereiken en hoe ze hun werking hebben op het haar, maar ik merk ècht verschil met een normale haarborstel. Mijn haar ziet er gladder en glanzender uit, valt mooier en sneller in model en ik lijk ook veel minder last te hebben van klitten. Bizar, maar dus zeker een aanrader om eens te proberen!

Het apparaat werkt op 2 batterijen, heeft een verwijderbare borstelkop (handig voor een schoonmaakbeurt), de borstelkopjes hebben geen naadjes waardoor ze zo zacht mogelijk voor het haar en de hoofdhuid zijn en het formaat is gewoon die van een normale haarborstel en past dus ook nog goed in een tas. De borstel is verkrijgbaar bij verschillende (web)winkels voor zo’n €40,00.

Heb jij ervaring met een ionische haarborstel? Of ben je er wel nieuwsgierig naar geworden nu?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 13 september 2012 at 23:34

  Ik heb vrij snel last van klitten sinds mijn haar wat langer is, dus ik ben best nieuwschierig naar deze borstel. Alleen de prijs.. auw..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 september 2012 at 09:07

   Er wordt in de comments getipt dat hij al voor de helft van de prijs verkrijgbaar zou zijn soms. Aanbiedingen in de gaten houden? :))

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 13 september 2012 at 17:56

  Ik ben hier ook echt nieuwsgierig naar! Heb helemaal geen lastig haar maar ik vind het zoooo leuk als het lekker glad is zonder duizend producten. Wil ik zeker graag eens proberen dus :-)

  <3

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 13 september 2012 at 13:05

  Ik ben er wel heel erg nieuwschierig naar geworden.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 13 september 2012 at 09:13

  Het zou voor mijn haar wel wat zijn, ik heb haar tot ver over mijn schouders.. alleen de prijs houdt mij tegen om ‘m aan te schaffen. Ik heb de borstels van Tom Sebastian (die bij de Etos worden verkocht). Daar ben ik niet heel enthousiast over. Ik wacht dus nog even met een nieuwe aanschaffen tot ik zeker weet dat het ook voor mijn haar geschikt is. Ik ken het ionen systeem van stijltangen wel, en heb er ook over gelezen in borstels. Ik heb twee stijltangen met ionen functie en ik moet zeggen dat het heel veel verschil uitmaakt. Mijn haar wordt daar heel snel en makkelijk stijl van.. alleen ik heb al heel stijl haar van mezelf. Ik gebruik de stijltangen dus amper en meer voor krullen te maken. Deze borstel zou mijn haar waarschijnlijk enorm stijl maken, terwijl ik juist meer volume wil. Mijn haar is snel sluik, dus ik doe soms mijn best juist om met mousse of föhnen (alleen voor gelegenheden overigens) er volume in te krijgen =) (haha, wéér een lange comment hihi)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 10:14

   Ik merk zelf geen verschil zozeer in minder volume met deze ionische borstel, alleen wel in minder pluis, makkelijker doorkambaar haar en een mooiere glans. Wellicht kan je hem eerst eens via via uitproberen? Zou zonde zijn als het geen mooi resultaat zou geven en je hem daardoor niet meer gebruikt na aanschaf…

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 13 september 2012 at 08:56

  oh wacht ik heb me vergist – ik heb ook die van braun!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 09:16

   LOL! Ik dacht al: ik heb niks over de vorige versie van Braun gezegd? ;)

   • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 13 september 2012 at 09:27

    ja ik begreep het verkeerd, je bedoeld die van babyliss :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 13 september 2012 at 00:40

  aah ik heb de vorige versie en die vind ik juist wél heel fijn! ik kan echt niet zonder!

 • Avatar van lin
  Reply lin 12 september 2012 at 21:41

  Ja,kak.. Daar gaat mijn geld weer…. Ik bedoel: hallo! Minder pluis! Beter! Ik ga eens speuren naar aanbiedingen! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 08:33

   Haha, sorry! ;) Ik hoop dat je een mooie aanbieding kunt vinden!

 • Avatar van me
  Reply me 12 september 2012 at 20:20

  Aha, de beloofde review, bedankt. Klinkt goed in tegenstelling tot de Babyliss versie die momenteel bij de Trekpleister in de aanbieding is…..ens even wat winkels af morgen.

 • Avatar van jana
  Reply jana 12 september 2012 at 19:44

  Lijkt me erg fijn :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 12 september 2012 at 17:51

  Oeh die lijkt me echt ideaal! Heel erg handig. Wel prijzig voor een borstel, maar hey: it brings your hair to the next level :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 september 2012 at 18:00

   Haha, precies! En er werd al een tip gegeven in de comments dat deze borstel vaak ook al voor de helft in de actie is :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 12 september 2012 at 17:43

  Hier ben ik altijd zo benieuwd naar! Ik zag er laatst een liggen maar ja werkt het nu wel of niet. Misschien dat ik hem toch maar eens op mijn verlanglijstje ga zetten. Ben toch wel erg nieuwsgierig geworden nu!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 september 2012 at 18:01

   Misschien kan je hem via een vriendin eens proberen?

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 12 september 2012 at 16:57

  ben benieuwd er naar

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 12 september 2012 at 16:50

  dat zou ik me wel eens durven aanschaffen :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 12 september 2012 at 16:26

  Ben erg benieuwd naar deze borstel, lijkt me erg fijn! xoxo

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 12 september 2012 at 16:22

  Nou ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden :-)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 12 september 2012 at 15:40

  Hij is ook regelmatig op kortingssites te koop voor 20 euro inmiddels, ben er zelf ook tevreden mee, vooral omdat het mijn haar goed ontklit.

 • Avatar van Sals
  Reply Sals 12 september 2012 at 15:15

  Ik ben hier al een hele tijd benieuwd naar, maar ik ben zo gehecht aan m’n ouwe borstel :P
  Heb wel de straightener hiervan en die is echt perfect!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 september 2012 at 15:13

  Je hebt mij om. Ik zit al zolang te twijfelen over deze aankoop. Maar nu moet ik hem hebben.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 september 2012 at 15:24

   Mocht je hem daadwerkelijk aan gaan schaffen dan zou ik het natuurlijk leuk vinden als je me op de hoogte houdt van je bevindingen :)

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 12 september 2012 at 15:01

  Na de vele goede ervaringen ben ik ook wel erg nieuwsgierig geworden :-)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 12 september 2012 at 14:25

  Ik ben hier ook zoooo gek van ! Best purchase ever !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.