Beauty

Max Factor | Facefinity all day flawless 3-in-1 foundation

4 september 2012


Vanaf deze maand ligt de nieuwste foundation van Max Factor in de winkel, Facefinity all day flawless 3-in-1 foundation. Ik ben deze nu al enkele maanden aan het uitproberen en ik vind hem fijn! Normaal gesproken gebruik ik meer een BB Cream (dit is mijn favoriet op het moment), maar als ik naar een feestje ga of een event heb dan wil ik wat meer dekking en grijp ik sneller naar een foundation. Deze nieuwe van Max Factor heeft mijn andere foundations met één veeg weggeveegd van mijn make-up tafel en is de enige die ik nog gebruik. Voor een foundationjunkie als ik ben is dat nog nooit eerder voorgekomen omdat ik altijd ‘verder aan het kijken was’..

Deze Facefinity foundation combineert een primer, concealer en foundation in één product èn beschermt je gezicht tegen de schadelijke invloeden van de zon met een SPF20. De foundation blijft door de primer lang zitten, geeft een egale dekking (zonder onnatuurlijk te ogen) en geeft een semimatte finish. Afpoederen is bijna niet nodig, al doe ik dit altijd wel zodat de foundation nog langer blijft zitten.

De foundation bevat een speciale hold-, correct– en finish– technologie waarbij de primer het voorbereidende werk doet met een flexi-hold technologie die een sterk lichtgewicht laagje over de huid legt. Daarna geven de micro-correctors voldoende dekking aan oneffenheden en zorgen ze voor bescherming tegen zweet en talg en de olie-absorberende bestanddelen zorgen dat de foundation er de hele dag mooi uit ziet.

Zoals je ziet geeft de foundation een mooie dekking waarbij je na het aanbrengen amper kan zien dat ik foundation draag. Hij trekt namelijk niet in de lijntjes, geeft geen doffe huid en laat mijn eigen huid er nog doorheen komen. Voor de plekjes waar ik nog wat extra dekking wil gebruik ik gewoon nog een beetje foundation (zoals op littekentjes en pigmentvlekjes bijvoorbeeld). Ik breng de foundation zelf aan met een flat top kabuki, dit geeft het mooiste resultaat. Als ik de foundation afpoeder blijft hij ook echt de hele dag op zijn plek. Sinds ik deze foundation in huis heb krijg ik regelmatig complimentjes over hoe mooi mijn huid eruit ziet en deze foundation maakt het verschil! ♥

En misschien nog wel het mooiste? Hij is verkrijgbaar in een kleur die licht genoeg is voor mijn huid, waar de meeste drogisterijfoundations beginnen bij een te donkere/oranje kleur. De kleur 40 Light Ivory is dus perfect voor mij! Er zijn nog 4 kleuren verkrijgbaar, ze kosten €14,99 per stuk en komen in een handige pompflacon met 30ml inhoud.

Ben jij een foundation gebruiker? Wat is op dit moment jouw favoriete foundation?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elizah
  Reply Elizah 7 april 2013 at 22:47

  Deze heb ik namelijk ook, vindt hem ook erg prettig als budgetmerk.

 • Avatar van karo
  Reply karo 20 oktober 2012 at 22:40

  Hello,

  I live in Germany and the lightest shade ti get here is no 50 “natural”, which I bought, but it is too dark for me.
  Do you know a shop (with international delivery) where I can order this foundation in shade 40?
  Thank you!
  karo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 oktober 2012 at 09:39

   Hi Karo, I really don’t know any shops with international delivery that carry Max Factor.. Good luck!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 5 september 2012 at 11:45

  klinkt goed zeg!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 4 september 2012 at 21:32

  Deze ziet er schitterend uit bij jou. Je hebt een prachtige huid! Ik gebruik momenteel nogal vaak de Facefinity Compact Foundation van Max Factor (de poedervorm) en die vind ik erg fijn! Sowiewo vind ik MF een fijn merk, de mascara’s geven ook een prima resultaat.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:39

   Dankjewel voor je compliment! De compact foundation heb ik eerder ook lang gebruikt, was ook heel prettig inderdaad :)

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 4 september 2012 at 20:08

  Mooi resultaat :D x

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 4 september 2012 at 18:35

  Klinkt goed en ziet er goed uit! Ik ga ‘m in de winkel bekijken :D

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 4 september 2012 at 15:17

  Prachtig effect!

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 4 september 2012 at 14:58

  Op de foto’s zie je echt een mooi resultaat!

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 4 september 2012 at 14:10

  Als ik door mijn berg foundations heen ben, zal ik deze eens proberen. Klinkt goed!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 4 september 2012 at 13:22

  Op dit moment gebruik ik foundation van make-up studio. Ik ben er erg tevreden over, omdat ik eindelijk een goede kleur voor mijn huid heb. Mijn ervaring met maxfactor is niet erg goed, maar deze foundation dekt wel heel erg mooi! Tijd om iets anders te proberen dus!

 • Avatar van lin
  Reply lin 4 september 2012 at 11:44

  Die ziet er echt heel erg goed uit! Staat je heel mooi!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 4 september 2012 at 11:17

  Ziet er erg mooi uit;D

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 september 2012 at 09:51

  Ik heb nog steeds een Clarins foundation die ik combineer met een iets te donkere Sephora. En ik pas het mengen zo aan adv hoeveel kleur ik heb opgelopen op mijn snoet (vd zon). Hoewel ik in de zomer meestal niets op mijn huid doe of een tinted moisturizer (van Clinique, dat is echt mijn favoriet). Die voel ik niet op mijn huid én vooral, je ziet ‘m niet. Concealer gebruik ik op plekjes die net wat meer nodig hebben (kringen en pigmentvlek en eventueel een rood plekje). Ideaal spul echt. Ik heb nog steeds geen echt fijne BB cream gevonden die de Clinique tinted moisturizer mag vervangen. De BB creme van garnier vind ik teveel glimmen, dus die meng ik met mijn andere spul zodat ik m toch wel gebruik. Ik koop niet snel nieuwe foundation of BB cream oid, wil vooral opmaken wat ik nog heb liggen. Wél zoek ik altijd door naar nóg betere producten, maar koop het pas wanneer ik zeker weet dat t een top resultaat zal geven. Deze van Max Factor ziet er erg goed uit! Deze ga ik dus zeker onthouden wanneer ik iets nieuws moet kopen op dit gebied. Ik gebruik trouwens een kabuki van The Body Shop die eigenlijk is bedoeld voor poeder. Maar super fijn opbrengt en heel natuuriijk resultaat geeft. Enige min puntje is dat er wat haren loskomen na een jaar en t is wel minder geworden nu ik het anders laat drogen (ondersteboven ipv liggen), maar ik wil nog steeds graag een kabuki kwast van Zoeva kopen, die lijken me zo ontzettend fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:43

   Ik ben zelf ook heel nieuwsgierig naar de kwasten van Zoeva, die schijnen heel goed te zijn. Net als de Real Techniques kwasten…

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 4 september 2012 at 09:05

  wow die dekt wel heel goed :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 4 september 2012 at 07:54

  Hij ziet er mooi licht uit (van tint), daar zullen vele dames blij mee zijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:44

   Dat weet ik wel zeker! Toen ik de kleurnaam in het persbericht las werd ik al nieuwsgierig en ja hoor, hij is echt goed licht van tint. Fijn! ^^

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 4 september 2012 at 06:58

  Die verpakking ziet er goed uit zeg! Sowieso ben ik wel tevreden met Max Factor foundations! Deze lijkt me ook fijn :D

 • Avatar van Sals
  Reply Sals 4 september 2012 at 00:49

  Wow, op de foto is het echt een mooi resultaat! Helemaal geen foundationlaag te zien. Lijkt me een fijne foundation. Helaas zijn er maar 5 kleuren die wss allemaal te licht zijn voor mij

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2012 at 07:30

   Ik hoop dat er voor jou ook een goede kleur tussen zit, wellicht hebben ze testers staan :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.