Huis & interieur Persoonlijk

My home | Entree!

15 september 2012


Regelmatig komt er toch wel de vraag voorbij of ik niet wat meer van mijn huis kan laten zien. Leuk idee! Natuurlijk hou ik sommige dingen liever voor onszelf en krijgen jullie niet alles van onze inrichting te zien, maar bepaalde delen eruit is geen probleem :) Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om bij een ander ‘binnen te kijken’ dus snap de vraag naar artikelen als deze wel. Laat ik vandaag beginnen met onze entree als je buiten aan komt lopen. We hebben dit net een beetje opgevrolijkt en ik vind het wel leuk om te laten zien.

We hebben bij Intratuin 2 regenpijpplantenbakjes (galgje, anyone?) gehaald en daar van die perenbloesemslierten (ook bij Intratuin gehaald) in gestopt. Zo heb je gelijk wat kleur bij de voordeur wat het hele jaar door goed blijft want het zijn nepbloempjes. Onderaan bij de voordeur ligt een rubberen mat in een halfronde vorm en het lijkt alsof hij van gietijzer gemaakt is, dat straalt iets huiselijks uit en haalt het grove vuil onder de schoenen vandaan.

Maar, toch wel ons leukste nieuwtje bij de entree, is het naambordje (via 123naamborden.nl) wat het helemaal compleet maakt. We zijn alweer ruim 2 jaar geleden getrouwd maar hadden bij onze voordeur nog niet echt een bordje hangen met onze gezamenlijke achternaam. Officieel heb ik ook mijn eigen naam gehouden en is mijn achternaam voluit Pelgrom-Geurts, maar in de praktijk gebruik ik vaak enkel Pelgrom. Voor ons maakt dit het plaatje helemaal compleet met zo’n mooi naambordje in de stijl zoals deze bij ons past. ♥

Welke ruimte wil je hierna het liefste zien? Onze nieuwe keuken, de huisdierenplekjes (inclusief foto’s van onze harige kindjes natuurlijk), mijn werkkamer of mijn favoriete hoekjes? Laat het weten en ik ga ervoor aan het werk!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Desirée

Dit is een gespondord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Meyke
  Reply Meyke 26 september 2012 at 23:26

  Wat gezellig! Ik ga natuurlijk voor het huisdierenplekje incl huisdiertjes!

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 17 september 2012 at 16:45

  Je hebt echt een officieel huis :) Ik ben wel benieuwd naar je werkplek!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 17 september 2012 at 13:48

  Oh, en je hebt al zo’n mooie blauwe voordeur! :-)
  Kan niet wachten tot wij ons eigen huisje hebben om op te leuken, denk dat ik al m’n inspiratie opgespaard heb en dan helemaal los ga :-D

  Mij maakt het niet uit wat je eerst toont, vind zo’n posts sowieso wel leuk!

  <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 14:04

   De blauwe voordeur is er begin vorig jaar gekomen en staat zo lekker fris ^^ Een eigen plekje inrichten etc. is ook zo leuk om te doen. Alvast veel (voor)plezier gewenst!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 17 september 2012 at 12:55

  Oh gut, dit herinnert me eraan dat wij nog steeds een naambordje moeten uitzoeken! (We wonen nu 2+ jaar in ons huisje)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 14:04

   Dat kan natuurlijk echt niet ;) Snel maar een leuk bordje zoeken en ophangen ^^

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 17 september 2012 at 11:49

  Dit is leuk! :D
  Lekker thuiskomen zo :-)

  Ik wil de nieuwe keuken heel graag zien, je werkplek, de huisdierenhangouts en je favoriete plekjes in huis. Alles dus! Haha! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 14:04

   Haha, lekker enthousiast. Leuk! :D

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 17 september 2012 at 11:35

  Wat leuk om een stukje van jullie huisje te zien :)
  Mooie entree ook! Rustig, maar toch gezellig en sfeervol :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 14:05

   Dat was precies wat we wilden bereiken ermee :))

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 17 september 2012 at 11:12

  Mooie entree, en zeker een erg leuk naambordje! Ik zou denk ik wel je werkplek willen zien.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 17 september 2012 at 09:07

  Ik ben erg onder de indruk van jullie mooie naambordje. Mijn vriend en ik zijn ook nog aan het kijken voor een mooi naambordje!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 16 september 2012 at 15:43

  Leuk zeg!!! Ik ben benieuwd naar jullie keuken en badkamer ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:35

   De badkamer heb ik nog niet eerder gehoord, leuk! En dan zeker vooral welke beautyspulletjes erin staan? ;) *hihi*

   • Avatar van BeautyByTS
    Reply BeautyByTS 17 september 2012 at 18:39

    Hahah ja dat ook maar ik ben samen met m’n vriend op huizenjacht en ben al een beetje inspiratie aan het op doen dus vandaar ;)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 16 september 2012 at 10:15

  Schitterend naambordje zeg, nice! Ik ben wel benieuwd naar jullie keuken….=D

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 16 september 2012 at 00:06

  Erg leuk entree. Ik heb ook zo’n regenpijp plantenbakje =) Alleen ons entree heeft nog wel een boost nodig, ziet er wat slorig uit, hele hofje moet aangepakt worden (ben bijna de enige die naar de tuin omkijkt van alle buren de laatste jaren)… niemand heeft zin in onkruid wieden of de mossige steentjes schoon te maken. Dus dat zal ik dan maar moeten doen =S Maar ik zou wel vooral je werkplek willen zien en de keuken vind ik ook altijd leuk en de tuin ook =D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:40

   Ahww dat is wel jammer als de rest van de straat/het hofje er niet om lijkt te geven. En dat terwijl het dan toch voor iedereen leuker thuiskomen is als het er fris uitziet!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 15 september 2012 at 22:39

  Wat een mooi naambordje! Ik wil wel de huisdierenplekjes zien :)

 • Avatar van jana
  Reply jana 15 september 2012 at 20:19

  Supertof! Je werkkamer lijkt me leuk :) x

 • Avatar van Shiela
  Reply Shiela 15 september 2012 at 17:07

  Werkkamer lijkt me interessant (:

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 15 september 2012 at 16:29

  Wat een leuk naambordje hebben jullie :D!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:41

   We zijn er ook helemaal happy mee ^^

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 15 september 2012 at 15:46

  Leuk! :D Lekker vrolijk met die bloempjes~

  Wat ik wil zien hmm.. je werkkamer! :D

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 15 september 2012 at 15:20

  Leuk! Alles wil ik natuurlijk zien ^^ ik ben ook altijd zo nieuwsgierig naar hoe iemand anders het heeft ingericht. Vooral naar je nieuwe keuken ben ik benieuwd en ook de knusse plekjes met dierenvriendjes

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 15 september 2012 at 14:40

  Leuk, zeg! Zou ook heel graag je werkplek willen zien!

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 15 september 2012 at 14:40

  Wauw wat een prachtig naambordje! Je entree ziet er uitnodigend en gezellig uit!

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 15 september 2012 at 14:36

  Wat leuk! Hahaha inderdaad een erg goed woord voor galgje ;-) Wat een onwijs leuk naambordje zeg. Wij zijn ook nog steeds opzoek naar en leuk naambordje voor bij de voordeur. Ik ga is spitten op de website.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.