Beauty

New in! | Luxury for Princesses extensions

17 september 2012

extensions4 - New in! | Luxury for Princesses extensions
Als je mij kent en/of mijn laatste look-foto’s hebt bekeken dan weet je dat ik van mijzelf geen lang haar heb. Voor mijn doen heb ik het wel redelijk lang nu (ongeveer tot op mijn schouders) want ik kom van kort haar af en ben het aan het laten groeien. Maar nu kan ik instant lang en bohemian haar hebben wanneer ik maar wil, met de Luxury for Princesses clip-in extensions. Kijk mee voor meer informatie, een review en mijn transformatie!
extensions2 - New in! | Luxury for Princesses extensions
Met clip-in haar extensions kan je binnen een minuut of 10 jezelf voorzien van een volle bos lang haar. Inbrengen is heel eenvoudig: je trekt horizontale scheidingen door je haar en brengt tegen deze scheidingen telkens een ‘matje’ haar in met de knipjes. Klik hier voor een uitgebreide handleiding met afbeeldingen. Omdat deze aan de binnenkant een rubberen deeltje hebben zakken de extensions ook echt niet uit je haar zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je haar verliest tijdens een feestje bijvoorbeeld.
extensions1 - New in! | Luxury for Princesses extensions
De extensions van Luxury for Princesses zijn gemaakt van Remy Human haar, waarbij de haarschubben allemaal in dezelfde richting wijzen. Het is dus echt mensenhaar wat zacht aanvoelt, mooi glanst en geverfd/gekleurd, gekruld, gewassen en gestijld kan worden. Als je de extensions goed verzorgt dan kan je hier dus lang van genieten! Gebruik daarom milde shampoo en conditioner en gebruik een hittebeschermend product als je met een stijltang, krultang of föhn aan de slag gaat.

Alle extensions zijn 57,5cm lang en zijn verkrijgbaar in 10 kleuren zodat er altijd wel één in de buurt van je eigen haarkleur komt. Anders zou je er altijd voor kunnen kiezen om een setje te kleuren zoals je je eigen haar zou kleuren. Er zijn setjes van 120 gram (€70,00), 160 gram (€90,00) en 180 gram (€115,00) die elk bestaan uit 10 haar’matjes’. Ik heb zelf de zwaarste variant omdat ik zelf veel haar heb en de extensions anders geen mooie overgang zouden hebben met mijn eigen haar.
extensions3 - New in! | Luxury for Princesses extensions
Ik heb zelf gekozen voor de kleur chocolate brown en heb hier links mijn eigen haar gestijld, omdat de extensions ook compleet stijl zijn en dit het mooiste zou staan. Natuurlijk kan ik ook mijn eigen haar en de extensions krullen voor een volumineuze bos. Perfect voor een feestje denk ik zo. Ik vind het lange haar heel jong en ‘romantisch’ staan op de één of andere manier, love it! Ik wil met mijn eigen haar ook naar de kleur van de extensions toe zodat het verschil helemaal niet meer te zien is, nu lijkt het net een soort ombre hair.

Ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit van deze extensions en ze voelen prachtig aan en zien er zeker niet nep uit. Als je een sectie pakt en er aan trekt dan voel je dat ze stevig zitten en het dragen geeft ook totaal geen oncomfortabel gevoel aan mijn hoofd.

Je kan bij Luxury for Princesses betalen via bankoverschrijving, iDeal of PayPal, de verzendkosten bedragen €6,75 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 22 september 2012 at 03:03

  Het staat je top! Wat ik jouw haar snel gegroeid! Ik ben jaloers!

  Ik ben mijn haar ook weer aan het laten groeien en heb toevallig onlangs deze extensions zelf besteld. Ik baal een beetje dat ik na het uitpakken er pas achter kwam dat ik misschien ook beter de 180 gram had kunnen nemen… Maar ach.
  Ze staan nu bij mij nog helemaal niet want ze zijn veel te licht van kleur! Ik heb nu Butterscotch Blonde, maar had beter Light Brown kunnen hebben. Maar dit werd mij door hen geadviseerd. Maarja, liever te licht dan te donker. En nu heb ik een goed excuus om mijn haar eindelijk eens wat lichter te laten verven. Ik ga binnenkort naar de kapper en dan laat ik mijn eigen haar én mijn extensions verven. Een beetje in between van wat de twee nu zijn. Maar eerst wachten op de volgende maand ;-)

  Ik denk trouwens ook dat losse krullen je echt prachtig staan! Verheug jij je ook al op feestdagen met lang haar? :-D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 september 2012 at 10:32

   Ik ben ook echt heel blij dat mijn haar zo vlot groeit want die tussenlengte is echt killing. Ik krijg dan zovaak de neiging om de kapper te bellen en het weer kort te laten maken.. Ik ben heel benieuwd hoe de extensions bij je staan, zeker met jouw mooie bos haar! En jaaaaa ik ga de feestdagen in met lange klulluh! ;) ♥

 • Avatar van debby
  Reply debby 19 september 2012 at 07:37

  Oh meid, wat staat je dat lange haar prachtig zeg! Je lijkt er heel feeëriek door. Ik heb ze laatst ook gekocht, moet er nog mee aan de slag, maar als ik jouw foto’s zie wil ik dat direct doen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2012 at 08:56

   Ahww dankjewel ^^ Je ziet me ook stiekem wel glunderen op de foto met lang haar he hihi. Echt zo’n jonge-meisjes-droom om heel lang haar te hebben ;)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 19 september 2012 at 01:44

  Wat staat je dat gaaf!!! Ik denk dat je er ook hele toffe opsteek- en vlechtkapsels mee kan maken. Ik vind ze heel tof!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2012 at 08:57

   Ja precies! Voor krullen, vlechten en opsteekkapsels heb je dan ineens lekker veel haar om mee te werken ^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 september 2012 at 11:01

  Wow! Dat is even wennen zeg als je ineens zulk lang haar hebt. Ik vind ’t kick! Maar ik vind ’t korte haar ook erg tof, iets pittiger. Lijkt me mooi als je ’t in een vlecht draagt :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 18 september 2012 at 00:38

  Ik vind dat korte haar eigenlijk mooier bij jou!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 17 september 2012 at 22:06

  Woow ik wist even niet wat ik zag! Ik herkende je helemaal niet! Het staat je wel onwijs mooi zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2012 at 11:02

   Haha, het geeft ook echt een heel ander gezicht!

 • Avatar van joanydvv
  Reply joanydvv 17 september 2012 at 21:37

  Wauw, wat een verandering zeg. Het staat je wel erg leuk zo’n lang haar :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2012 at 11:02

   Het duurt alleen nog wel heeel lang voor mijn eigen haar zo lang is ;)

   • Avatar van joanydvv
    Reply joanydvv 18 september 2012 at 19:14

    Pfft, dat hoef je mij niet te vertellen. Mijn haar zit al een paar jaar in die awkward tussenfase tussen lang en kort.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 september 2012 at 21:25

  Half lang staat wel iets mooier vind ik (tot net over je schouders, anders wordt het wat lijzig), maar het is inderdaad een idee om ze mee te nemen naar de kapper om ze zo te custumizen. Dan kan je de kleur gelijk maken (je eigen haar kleuren óf de extensions) en een lengte aanmeten die het mooiste staat en past bij jou. Gaaf hoor om ineens zulk lang haar te hebben. Ik heb lang haar, maar dit is echt super lang haha. Zit al een poosje te kijken naar dit soort extensions… nog even sparen want het is wel een hele duit. Ik zal het vooral nemen voor volume want mijn haar is super steil =) Dit soort extensions zijn wel echt een mooie uitvinding. Die dingen die in je haar worden gelijmd zijn toch erg slecht voor je eigen haar en dit is natuurlijk heel fijn voor feestjes of andere speciale gelegenheden.

 • Avatar van jana
  Reply jana 17 september 2012 at 20:39

  Staat je heel anders , maar wel heel mooi :D x

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
sensaicellular5 - Sensai Cellular Performance lifting radiance cream
Sensai Cellular Performance lifting radiance cream

Vandaag wil ik graag een heerlijk luxe product aan jullie laten zien en er wat meer over vertellen. Eigenlijk is...

Sluiten