Beauty

New in! | Luxury for Princesses extensions

17 september 2012


Als je mij kent en/of mijn laatste look-foto’s hebt bekeken dan weet je dat ik van mijzelf geen lang haar heb. Voor mijn doen heb ik het wel redelijk lang nu (ongeveer tot op mijn schouders) want ik kom van kort haar af en ben het aan het laten groeien. Maar nu kan ik instant lang en bohemian haar hebben wanneer ik maar wil, met de Luxury for Princesses clip-in extensions. Kijk mee voor meer informatie, een review en mijn transformatie!

Met clip-in haar extensions kan je binnen een minuut of 10 jezelf voorzien van een volle bos lang haar. Inbrengen is heel eenvoudig: je trekt horizontale scheidingen door je haar en brengt tegen deze scheidingen telkens een ‘matje’ haar in met de knipjes. Klik hier voor een uitgebreide handleiding met afbeeldingen. Omdat deze aan de binnenkant een rubberen deeltje hebben zakken de extensions ook echt niet uit je haar zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je haar verliest tijdens een feestje bijvoorbeeld.

De extensions van Luxury for Princesses zijn gemaakt van Remy Human haar, waarbij de haarschubben allemaal in dezelfde richting wijzen. Het is dus echt mensenhaar wat zacht aanvoelt, mooi glanst en geverfd/gekleurd, gekruld, gewassen en gestijld kan worden. Als je de extensions goed verzorgt dan kan je hier dus lang van genieten! Gebruik daarom milde shampoo en conditioner en gebruik een hittebeschermend product als je met een stijltang, krultang of föhn aan de slag gaat.

Alle extensions zijn 57,5cm lang en zijn verkrijgbaar in 10 kleuren zodat er altijd wel één in de buurt van je eigen haarkleur komt. Anders zou je er altijd voor kunnen kiezen om een setje te kleuren zoals je je eigen haar zou kleuren. Er zijn setjes van 120 gram (€70,00), 160 gram (€90,00) en 180 gram (€115,00) die elk bestaan uit 10 haar’matjes’. Ik heb zelf de zwaarste variant omdat ik zelf veel haar heb en de extensions anders geen mooie overgang zouden hebben met mijn eigen haar.

Ik heb zelf gekozen voor de kleur chocolate brown en heb hier links mijn eigen haar gestijld, omdat de extensions ook compleet stijl zijn en dit het mooiste zou staan. Natuurlijk kan ik ook mijn eigen haar en de extensions krullen voor een volumineuze bos. Perfect voor een feestje denk ik zo. Ik vind het lange haar heel jong en ‘romantisch’ staan op de één of andere manier, love it! Ik wil met mijn eigen haar ook naar de kleur van de extensions toe zodat het verschil helemaal niet meer te zien is, nu lijkt het net een soort ombre hair.

Ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit van deze extensions en ze voelen prachtig aan en zien er zeker niet nep uit. Als je een sectie pakt en er aan trekt dan voel je dat ze stevig zitten en het dragen geeft ook totaal geen oncomfortabel gevoel aan mijn hoofd.

Je kan bij Luxury for Princesses betalen via bankoverschrijving, iDeal of PayPal, de verzendkosten bedragen €6,75 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 22 september 2012 at 03:03

  Het staat je top! Wat ik jouw haar snel gegroeid! Ik ben jaloers!

  Ik ben mijn haar ook weer aan het laten groeien en heb toevallig onlangs deze extensions zelf besteld. Ik baal een beetje dat ik na het uitpakken er pas achter kwam dat ik misschien ook beter de 180 gram had kunnen nemen… Maar ach.
  Ze staan nu bij mij nog helemaal niet want ze zijn veel te licht van kleur! Ik heb nu Butterscotch Blonde, maar had beter Light Brown kunnen hebben. Maar dit werd mij door hen geadviseerd. Maarja, liever te licht dan te donker. En nu heb ik een goed excuus om mijn haar eindelijk eens wat lichter te laten verven. Ik ga binnenkort naar de kapper en dan laat ik mijn eigen haar én mijn extensions verven. Een beetje in between van wat de twee nu zijn. Maar eerst wachten op de volgende maand ;-)

  Ik denk trouwens ook dat losse krullen je echt prachtig staan! Verheug jij je ook al op feestdagen met lang haar? :-D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 september 2012 at 10:32

   Ik ben ook echt heel blij dat mijn haar zo vlot groeit want die tussenlengte is echt killing. Ik krijg dan zovaak de neiging om de kapper te bellen en het weer kort te laten maken.. Ik ben heel benieuwd hoe de extensions bij je staan, zeker met jouw mooie bos haar! En jaaaaa ik ga de feestdagen in met lange klulluh! ;) ♥

 • Avatar van debby
  Reply debby 19 september 2012 at 07:37

  Oh meid, wat staat je dat lange haar prachtig zeg! Je lijkt er heel feeëriek door. Ik heb ze laatst ook gekocht, moet er nog mee aan de slag, maar als ik jouw foto’s zie wil ik dat direct doen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2012 at 08:56

   Ahww dankjewel ^^ Je ziet me ook stiekem wel glunderen op de foto met lang haar he hihi. Echt zo’n jonge-meisjes-droom om heel lang haar te hebben ;)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 19 september 2012 at 01:44

  Wat staat je dat gaaf!!! Ik denk dat je er ook hele toffe opsteek- en vlechtkapsels mee kan maken. Ik vind ze heel tof!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2012 at 08:57

   Ja precies! Voor krullen, vlechten en opsteekkapsels heb je dan ineens lekker veel haar om mee te werken ^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 september 2012 at 11:01

  Wow! Dat is even wennen zeg als je ineens zulk lang haar hebt. Ik vind ’t kick! Maar ik vind ’t korte haar ook erg tof, iets pittiger. Lijkt me mooi als je ’t in een vlecht draagt :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 18 september 2012 at 00:38

  Ik vind dat korte haar eigenlijk mooier bij jou!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 17 september 2012 at 22:06

  Woow ik wist even niet wat ik zag! Ik herkende je helemaal niet! Het staat je wel onwijs mooi zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2012 at 11:02

   Haha, het geeft ook echt een heel ander gezicht!

 • Avatar van joanydvv
  Reply joanydvv 17 september 2012 at 21:37

  Wauw, wat een verandering zeg. Het staat je wel erg leuk zo’n lang haar :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2012 at 11:02

   Het duurt alleen nog wel heeel lang voor mijn eigen haar zo lang is ;)

   • Avatar van joanydvv
    Reply joanydvv 18 september 2012 at 19:14

    Pfft, dat hoef je mij niet te vertellen. Mijn haar zit al een paar jaar in die awkward tussenfase tussen lang en kort.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 september 2012 at 21:25

  Half lang staat wel iets mooier vind ik (tot net over je schouders, anders wordt het wat lijzig), maar het is inderdaad een idee om ze mee te nemen naar de kapper om ze zo te custumizen. Dan kan je de kleur gelijk maken (je eigen haar kleuren óf de extensions) en een lengte aanmeten die het mooiste staat en past bij jou. Gaaf hoor om ineens zulk lang haar te hebben. Ik heb lang haar, maar dit is echt super lang haha. Zit al een poosje te kijken naar dit soort extensions… nog even sparen want het is wel een hele duit. Ik zal het vooral nemen voor volume want mijn haar is super steil =) Dit soort extensions zijn wel echt een mooie uitvinding. Die dingen die in je haar worden gelijmd zijn toch erg slecht voor je eigen haar en dit is natuurlijk heel fijn voor feestjes of andere speciale gelegenheden.

 • Avatar van jana
  Reply jana 17 september 2012 at 20:39

  Staat je heel anders , maar wel heel mooi :D x

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 17 september 2012 at 20:10

  Ik heb al lang haar en ook nog eens een aparte natuurlijke haarkleur, dus aan extensions zal ik niet snel beginnen :)

 • Avatar van Glossiequeen
  Reply Glossiequeen 17 september 2012 at 19:56

  Wauw, staat je mooi dat lange haar!

  Liefs,
  Anouk

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 september 2012 at 19:54

  Wauw, ik vind het echt heel gaaf.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 17 september 2012 at 18:39

  Lang staat je ook leuk!

 • Avatar van Camilla
  Reply Camilla 17 september 2012 at 18:32

  Wauw!! Die zou ik ook wel heel graag willen! Mooi hoor, mijn eigen haar probeer ik ook zo lang te krijgen!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 17 september 2012 at 18:23

  Ziet er goed uit! Toch ben ik zelf meer voorstander van je korte coupe:p Liegs xoxo

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 17 september 2012 at 18:06

  staat je prachtig! ik droom van extensions… maar meer voor volume, de lengte heb ik al van mezelf ^^

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 17 september 2012 at 17:33

  Jeeetje wat lang zeg! Maar hij past wel perfect bij je eigen haarkleur! Mooi hoor

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 17 september 2012 at 17:05

  Oh wauw! Staat je mooi, en je ziet helemaal niet waar je eigen haar stopt. Ik denk dat het helemaal prachtig is als je krullen of slag in de extensions maakt! :D

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 17 september 2012 at 16:51

  Wauw, wat staatn die lange lokken je unbelievable gorgeous!!!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 17 september 2012 at 16:29

  Waauw, Rapunzelhaar! :D

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 17 september 2012 at 16:24

  DEES! Wat staat je dat goed!
  Maar toch vind ik het half lange wat pittiger staan <3

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 17 september 2012 at 15:29

  Wat raaaaar, jij met zulk lang haar!! :D Je ziet er in een keer 10j jonger uit :p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 16:22

   Haha, ik word er wel een broekie van he? ^^

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 17 september 2012 at 14:45

  Ik zag dit bericht op Bloglovin’ en ik dacht al, heeeej wat een lang haar ineens! Je ziet zo niet eens dat het extensions zijn, gaaf hoor!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 17 september 2012 at 14:44

  Lang haar staat je leuk, maar dit vind ik persoonlijk net iets te lang. Net over je schouders is denk ik het mooist. Maar je kunt die extensions vast ook knippen, toch?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 14:59

   Ik vind het zelf ook wel wat lang hoor, maar je kan ze inderdaad knippen :) (En ondertussen geduld hebben tot mijn haar zelf langer is gegroeid).

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 17 september 2012 at 14:44

  Staat je goed hoor!;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 17 september 2012 at 14:43

  Staat je heel erg mooi:D

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 17 september 2012 at 14:41

  Staat je goed zeg! Maar ik denk toch dat ik het korte haar wat vlotter of zoiets vind staan. Maar ik denk zomaar dat wanneer je het krult (of knipt!) dat ik ook groot fan ben van lang :P

  Maar het blijft tof om jezelf opeens met lang haar te zien, vind je niet? :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 14:59

   Haha, ja heeel tof en heeel anders! Ik zou zelf niet zulk lang haar willen hoor, maar ergens tot een mooie lengte onder mijn schouders zeker :))

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 september 2012 at 14:36

  Lang haar staat je goed hoor! Het staat inderdaad jong!
  Ik heb zelf ook extensions, maar ik draag ze nooit. Kan niet zo goed bij mijn haar!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 september 2012 at 14:30

  Staat je erg mooi vind ik! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.