Fashion

New in! | Mi Moneda muntketting

13 september 2012


Dat gaat lekker met mijn wishlist *klik* want ik kan er weer een item van door gaan strepen, ik heb namelijk een Mi Moneda muntketting! Iets wat ik eerst helemaal niet leuk vond, maar hoe vaker ik ze bij iemand zag ik ze toch steeds leuker begon te vinden. Totdat ik er zelf eentje wilde hebben… En hoe leuk kan het lopen als je na het uitspreken van je wens ineens een mailtje krijgt van een online juwelier dat ze graag een leuke samenwerking met je aan willen gaan?!

Mijn Mi Moneda ketting komt dus bij Bouman Online vandaan, een online juwelier waar je voor veel verschillende sieraden terecht kunt. Zo vind je er o.a. de volgende merken: Buddha to Buddha, Ice-Watch, Ti Sento, Pandora en Trollbeads. Bij deze webwinkel betaal je geen verzendkosten bij een bestelling boven de €49,00 (daaronder zijn deze €4,50), je kan er betalen via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of PayPal en je hebt je bestelling over het algemeen binnen enkele werkdagen in huis. Je kan ervoor kiezen je bestelling gratis in te laten pakken, waar ik natuurlijk ook voor koos. Mijn bestelling kwam binnen zoals hierboven, in een stevige witte platte doos.

“Mi Moneda is Spaans voor “Mijn Muntje”. Het is een passende naam voor een bijzondere collectie zilveren sieraden. Het concept voor de Mi Moneda ketting is even eenvoudig als briljant gevonden, er is de keuze uit verschillende munten in de kleuren zilver, rosé- en geel goud. De munten zijn stuk voor stuk verzilverd of verguld met 14 karaats goud voor een optimaal en bovenal betaalbaar resultaat. Op iedere munt staan twee afbeeldingen, zowel op de voorkant als op de achterkant is een originele print zichtbaar. Het bijzondere aan deze lijn sieraden is dat er grote vrijheid is bij het creëren van een eigen Mi Moneda ketting, met name de variaties tussen de verschillende edelmetaal kleuren zijn erg leuk om mee te experimenteren. Ook is er de mogelijkheid om een grote en kleine munt naast elkaar aan één of zelfs meerdere colliers te dragen.”

Ik koos voor de gouden versie van de bolletjesketting (80cm) en munthouder (large), dit houdt in dat het zwaar verguld zilver van kwaliteit is. Qua muntje kon ik maar moeilijk een keuze maken en ik besloot voor een munt van schelp te gaan omdat ik erg hou van natuurelementen in sieraden (interieur, accessoires etc.). Zoals je kan zien is dit muntje ook aan twee kanten te dragen, mooi! Zelfs de munthouder aan de achterkant is niet heel erg lelijk om tegenaan te kijken, iets wat ik ook wel belangrijk vind aangezien een ketting nog wel eens draait tijdens het dragen.

Ik ben echt heel erg blij met mijn Mi Moneda ketting en ik ben uit aan het kijken naar een kleine munthouder en daarbij wellicht nog wat andere muntjes om af te kunnen gaan wisselen. De muntjes zelf zijn niet zo heel erg prijzig dus dat is gelukkig goed te doen! De ketting zoals ik hem heb kost ongeveer €150,00 bij elkaar. Sinds ik de ketting heb draag ik hem regelmatig en ik krijg er vaak leuke reacties en complimentjes op en ik ben er zelf ook echt heel erg blij mee! ♥ Op naar het volgende item van mijn wishlist… en als eerste dat geldboompje ;)

Wat vind jij van de Mi Moneda kettingen? Welke stijl hierin (roségoud, goud, zilver en qua muntjes) spreekt jou het meeste aan of heb je wellicht zelf al?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 17 september 2012 at 00:22

  Ahh hij is zo mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:33

   Ik ben er ook echt heel erg blij mee :))

 • Avatar van Anne vdh
  Reply Anne vdh 15 september 2012 at 11:35

  Ohh ik kom deze kettingen ineens overal tegen en ik vind ze heel erg mooi! De munt die jij hebt gekozen vind ik ook prachtig, vooral de witte kant is helemaal mijn smaak!:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:43

   Ze hebben hem ook met aan de voorkant dat het schelpgedeelte wit is met van die rondingen in goudkleur erdoorheen en de achterkant van parelmoer, echt heel mooi!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 september 2012 at 20:08

  Oooh, ik ben jaloers, die staat ook erg hoog op mijn wishlist! ;) Ik wil graag een zilveren versie, maar het is er nog niet van gekomen om er voor te sparen. ;) Hij is mooi!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 13 september 2012 at 23:51

  Grote bofbips ;-) Ik zou ook graag nog de rose Pendant willen… <3

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 13 september 2012 at 20:51

  Wauw, wat een mooierd! Ik wil zelf ook al jaren een Mi Moneda ketting, maar het komt er maar niet van zeg maar…

 • Avatar van jana
  Reply jana 13 september 2012 at 20:13

  Hij ziet er heel mooi uit :D x

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 13 september 2012 at 20:03

  Overigens was mijn eerste munt rosé, zoals ik al eerder las in de reacties is die af te raden! Mijne verkleurde ook en die verkleuring is met geen mogelijkheid weg te krijgen :( dus gewoon lekker een ander nemen haha

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 13 september 2012 at 20:01

  Ik heb mijn Mi Moneda nu al bijna een jaar en ben er nog steeds heel erg blij mee en draag hem erg vaak! De originele Mi Moneda bolletjes-ketting is helaas van ‘slechte’ kwaliteit doordat het niet een doorlopende ketting met bolletjes is (ga naar elke willekeurige juwelier en die raden ze af ivm verliezen) maar heb er nu een andere ketting bij die wel helemaal door loopt :) ik heb de munt ‘What doesn’t kill you makes you stronger’ en aan de andere kant ’the sky is the limit’! Echt een aankoop waar je heel lang iets aan hebt en de munten zijn niet duur waardoor je lekker kan variëren :)

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 13 september 2012 at 19:51

  Oeh, deze vind ik ook echt heel mooi! Staat al jaren op mijn wishlist (misschien moet ik het ook uitspreken, hahaha :p)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 21:00

   Wet van de aantrekkingskracht toch? ;)

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 13 september 2012 at 19:12

  Ik heb ook een MiMoneda, ben er zo ontzettend blij mee!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 13 september 2012 at 16:58

  Hele mooie ketting en je hebt een prachtige munt gekozen! Ik heb ook een mi moneda (zilver) en ben er heel blij mee. Ik heb een rose vergulde munt en daar ben ik minder tevreden over. Deze was namelijk na een maand al verkleurd terwijl ik er erg zuinig op ben! Ik ga dus voor compleet zilver bij mi moneda en durf de vergulde items niet aan. Hopelijk blijft jouw ketting wel mooi! Veel plezier ermee:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 17:24

   Oei, dat is minder! Ik hoop dat ik er toch lang van kan genieten en anders een nette service mag verwachten ;)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 13 september 2012 at 16:52

  Een heel mooi sieraad, had er nog nooit eerder van gehoord. xoxo

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 13 september 2012 at 15:36

  Wauwie, wat een prachtig sieraad is dat zeg !
  En wat ben je toch een lucky girl or.. woman. Ach whatever hihi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 17:24

   I feel very blessed indeed ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 september 2012 at 15:07

  Een vriendin van mij heeft ook de mi moneda ketting. Erg mooi zijn ze.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 13 september 2012 at 14:58

  wat een super mooie ketting!

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 13 september 2012 at 14:54

  Mooiiii zeg!!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 13 september 2012 at 14:12

  Ik heb ook een mi moneda ketting en ik draag hem eigenlijk dragelijks. Als ik hem een dag niet draag ( als ik hem bijv. ben vergeten ) dan voel ik mij direct ook heel erg kaal. Ik heb een munt met een tekst, zowel voor als achterop. En ik draai de munt regelmatig om , aangezien ik dat leuk vind:D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 17:25

   Ik snap wat je bedoelt, haha! Ik merk het ook dat ik sinds ik hem heb echt veel draag en me kaal voel als ik hem eens een dagje niet om heb. Ben er heel happy mee ♥

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 13 september 2012 at 14:09

  Mooi! Ik heb zelf ook zo’n ketting gekocht puur omdat de ketting zelf al heel erg mooi is en leuk om andere dingen aan te hangen :)
  En vooral prettig dat het echt zilver is, verguld, dat drukt de prijs een beetje en toch geen last van allergische reacties.
  Veel plezier met je mooie ketting!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2012 at 17:26

   De ketting zelf is inderdaad ook heel erg mooi en idd, geen last van irritaties zoals ik bij goudkleurig wel heb en bij goud of verguld gelukkig niet :) Dankjewel!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.