Fashion

New in! | Shamballa armbanden

19 september 2012


Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een spirituele kant heb en sinds ik deze armbanden een hele tijd geleden ergens voorbij had zien komen vond ik ze al erg leuk. De Shamballa armbanden zijn ondertussen een enorme trend geworden bij vele celebrities zoals Paris Hilton, Beyoncé, Chris Brown en Justin Bieber, maar ook verschillende bekende Nederlanders zijn er mee gespot. Ik heb er nu zelf 3 aan mijn collectie mogen toevoegen en wissel ze graag af met elkaar.

Betekenis Shamballa
Shamballa (ook wel shambhala of shambala) is een mythisch koninkrijk in de vorm van een enorme lotusbloem vol rust en spirituele vrede waar iedereen gezond is, zonder ziekte en armoede en leeft in volle tevredenheid. Over deze mythische plaats, verborgen in de omgeving van de Himalaya, werd rond het jaar 1100 voor het eerst beschreven in de Tibetaanse literatuur waar er in verschillende gidsen wordt gesproken over de reis naar Shamballa.

In de boeken vind je geen praktische handleiding voor de richting, maar er wordt vooral beschreven welke immense moeilijkheden je moet overwinnen om er te komen. De weg zal gaan door brandende woestijnen en enorme wouden vol met bovennatuurlijke wezens en gifslangen, je moet een gevleugelde leeuw doden en een aantal vragen beantwoorden waaruit je enorme motivatie moet blijken om Shamballa te bereiken. Het gehele verhaal kan je zien als advies dat je soms flinke opstakels moet overwinnen op het pad naar jouw doel/verlichting.

De Shamballa armbanden staan voor dit ultieme koninkrijk waar men leeft volgens onvoorwaardelijke liefde, barmhartigheid en leven met een open hart. Vanuit vertrouwen leven, geven en ontvangen is in dit verhaal heel belangrijk en de armbanden herinneren je aan de opstakels die je moet overwinnen om tot jouw paradijs te komen. Ook staan ze voor liefde en verbondenheid met jezelf en je naasten en de vrijheid om in je kracht te staan en je eigen pad te kiezen.

De combinaties van kralen en stenen van de armbanden geven je energie en kracht. Je draagt hiermee een sieraad met een krachtige spirituele betekenis.

Mijn armbanden komen bij Shamballaarmband.com vandaan waar je verschillende varianten kan aanschaffen variërend in prijs tussen de €4,95 t/m €29,95. De armbanden zijn handgeknoopt en door het slimme schuifsysteem passen ze om verschillende polsbreedtes. Ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit en de afwerking! Je kan bij deze webwinkel betalen via o.a. iDeal, bankoverschrijving en PayPal, de verzendkosten bedragen maximaal €1,50 en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Spreekt de betekenis van deze armbanden jou aan? Wat voor model vind jij het leukst?

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 september 2012 at 23:27

  Het zijn niet mijn type armbandjes, maar oh wat blijf ik je Triwa horloge mooi vinden =) Zo eentje met rose gouden details of in z’n geheel rose goud blijft op mijn wishlist staan… sinterklaastijd komt eran ;-) haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 september 2012 at 10:46

   Ik ben zelf ook echt enorm blij met het horloge. Eerder wisselde ik regelmatig van horloge, maar sinds ik deze heb blijf ik hem maar dragen. Wel was het oorspronkelijke bandje wat vies geworden dus die heb ik vervangen voor een ander lederen bandje met krokoprint, past er ook wel bij dacht ik zo :)

 • Avatar van jana
  Reply jana 19 september 2012 at 19:33

  Mooie armbandjes :D xx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 19 september 2012 at 19:29

  Oehh, armcandy ^^

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 19 september 2012 at 17:37

  Erg mooie varianten!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 19 september 2012 at 17:10

  vind ze echt heel mooi!

 • Avatar van Nathalie -worldly treasury-
  Reply Nathalie -worldly treasury- 19 september 2012 at 17:04

  Zoals je weet word ik hier ook heel blij van :-) vooral de groene is mooi! Ik merk dat steeds meer mensen de speciale betekenis die sieraden kunnen hebben gaan waarderen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2012 at 21:32

   Ik hou er zelf ook heel erg van en ben blij dat er meer mensen zijn die ze dan ook dragen voor de betekenis i.p.v. alleen voor de mooi :)

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 19 september 2012 at 16:56

  Gewone armbandjes zijn leuk, maar van zulke exemplaren met een betekenis vind ik altijd extra bijzonder :) En als ze dan ook nog mooi zijn dan is het plaatje helemaal compleet :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2012 at 21:33

   Ja precies, dat heb ik ook. Ik hou sowieso wel van mooie of bijzondere producten met een ‘spirituele’ betekenis :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 september 2012 at 16:46

  Ik vind ze erg leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van joanydvv
  Reply joanydvv 19 september 2012 at 15:50

  Wat een mooie armbandjes. Ik houd echt van sieraden met een bijzondere betekenis :)

 • Avatar van Glossiequeen
  Reply Glossiequeen 19 september 2012 at 15:44

  Ik hou echt van dat soort armbandjes, super leuk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.