Huis & interieur

Newsflash! | Oscar & Babette ‘The hidden gardens collection’

10 september 2012


Ik heb jullie al vaker laten lezen over mijn favoriete kaarsenmerk Oscar & Babette en vandaag wil ik graag de nieuwe ‘The hidden gardens collection’ aan jullie voorstellen. Een collectie van 3 verschillende EcoSojawas kaarsen in een prachtige glazen houder die elk meer dan 50 branduren hebben. De geuren nemen ons mee naar een groene tuin in een zomerse regenbui, een geheime bloementuin in bloei en de magie van Toscane.

Forgotten Flowers
“Een romantische bloemenexplosie betovert de lucht met het poederachtige van bloeiende hyacint en jasmijnblaadjes in de topnoot. In het hart een ontmoeting tussen historische Abraham Darby- en Mayflower rozen met oranjebloesem. De basis is sensueel en dromerig dankzij witte musk en een fluwelen akkoord van iris en wilde waterlelie.”

Green Garden
“Ervaar de verkwikkende geurbeleving van een weelderige, groene tuin vlak na een stevige zomerse regenbui. Een sprankelende mix van sappig bladgroen, pas gemaaid gras, frisse dauwdruppels op nog slapende bloesems en een vleugje ozon wekt alle zintuigen onmiddellijk!”

Tuscany Treasures
“Laat je qua geurbeleving meevoeren naar een mediterrane tuin in Toscane. De zon boven de Toscaanse heuvels gaat op en verwarmt de Italiaanse tuinen met een glanzende deken van pure magie. Een topnoot van rijpe sinaasappelen, tintelfrisse mandarijn en bergamot en een hart van vijgenbloesems, klaprozen en witte oleander, leiden naar een houtachtig en warm basisakkoord van olijfblad met een subtiel vleugje cypres. Dit is de geur van ‘La Dolce Vita’!”

De basis van de kaarsen bestaat uit 100% biologische EcoSojawas waardoor het smeltpunt van de kaars lager ligt en ze langer branden. Hier zijn onversneden en pure, zuivere parfumoliën aan toegevoegd die samen voor een exclusieve geurcompositie zorgen die een aangename achtergrondgeur brengt tijdens het branden. De kaarsen zijn verpakt in eco-look cadeaukokers die je kan gebruiken als bewaardoos voor van alles en nog wat.

De Oscar & Babette EcoSojawas geurkaarsen uit the hidden gardens collection kosten €29,95 per stuk. De kaarsen en andere producten van Oscar&Babette zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en via OscarenBabette.nl.

Ik heb de kaarsen ondertussen al lekker kunnen besnuffelen en ‘ervaren’ en vind ze alledrie heerlijk! Alledrie geschikt voor een ander moment op de dag en fijn om dus lekker af te wisselen. Ik vind het heel bijzonder hoe dit merk er elke keer weer voor zorgt dat de geur ook ècht is zoals je verwacht bij de naam. Love it! Welke geur uit deze collectie spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 september 2012 at 23:31

  Die laatste lijkt mij echt heerlijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 11 september 2012 at 23:21

  Prachtige kaarsen, heel mooie foto’s ook!

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 11 september 2012 at 21:03

  Oeh sowieso Forgotten Flowers ! Ik hou van Hyacint en jasmijn :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 11 september 2012 at 08:59

  Mooie kaarsen, ze spreken me allemaal eigenlijk wel aan. Maar denk dat ik eerst zou kiezen voor Tuscany Treasures.

 • Avatar van Angel
  Reply Angel 10 september 2012 at 23:56

  Ik ben zo benieuwd, kan echt niet wachten totdat ik eindelijk een geurkaars in mijn kamer durf te branden. Ben zo onhandig, haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2012 at 08:21

   Dan kan je inderdaad het beste een zo brandvrij mogelijk plekje creëeren om bijvoorbeeld een geurkaars neer te zetten zonder troepjes of andere spulletjes eromheen..

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 10 september 2012 at 21:58

  Ik ben hier erg benieuwd naar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2012 at 08:23

   En welke geur spreekt jou van deze drie het meest aan? :)

   • Avatar van Vera
    Reply Vera 11 september 2012 at 17:04

    Tuscany Treasures spreekt me het meest aan, omdat ik het een combinatie vind die apart is, maar wel lekker klinkt als je snapt wat ik bedoel haha :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 11 september 2012 at 17:33

     Het is ook echt een heerlijke geur, perfect voor een zomeravond of als je in de koudere maanden direct de warme zomergeur in huis wil halen :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 10 september 2012 at 20:17

  Oh dat ziet er heerlijk uit! Die wil ik wel thuis hebben staan :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 september 2012 at 14:45

  Wauw, deze kaarsen zien er prachtig uit. Ik heb twee geurkaarsen van Oscar & Babette, maar deze zien er wel echt mooi uit. Echt een aanwinst voor je interieur, ideaal voor de koude en donkere avonden die ons te wachten staan =) Het is wel prijzig, maar als ze super lekker zijn en zo lang branden, dan zijn ze het ook wel waard natuurlijk.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 10 september 2012 at 14:31

  Het ziet er weer mooi uit allemaal. Die zet je graag thuis neer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.