Beauty

Newsflash! | Philosophy take shelter & the microdelivery triple-acid brightening peel

25 september 2012


Vandaag wil ik graag 2 nieuwe producten van Philosophy aan jullie voorstellen die voor mij een perfect duo maken in combinatie met elkaar. Een peelingproduct als de nieuwe the microdelivery triple-acid brightening peel zorgt er namelijk voor dat je huid wat gevoeliger wordt voor de zon en take shelter beschermt je gezicht vervolgens gedurende de dag o.a. tegen de zon met een factor 30. Een perfect paar dus! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

“The world is a brighter place when you reveal your inner light. When you look into the light of others, you see past the differences that set us apart and realize we are one light. Reveal your inner light.”

The microdelivery triple-acid brightening peel 12 stuks, €69,95
Dit product belooft na 2x gebruik al een gladder en helderdere huid en na 4x gebruik moeten fijne lijntjes en zonbeschadigingen zichtbaar zijn verminderd. Deze pads zijn perfect voor als je een ruwe, onegale, doffe en grauwe huid hebt. Het is een product wat je slechts één keer in de week hoeft te gebruiken, de verpakking is dus ook voldoende voor 3 maanden gebruik, en richt zich op de volgende huidproblemen:

– huidveroudering
– pigmentatie
– ongelijkmatige teint
– littekens ten gevolge van acné
– fijne lijntjes en rimpels.

Je haalt de pad 1x per week ’s avonds over je gereinigde, droge gezicht (vermijdt de oogcontouren) en in die 30 seconden tijd begint de drievoudige zuurformule de dode huidcellen op te lossen en fijne lijntjes aan te pakken. Het belangrijkste ingrediënt is mandelic zuur, een AHA, wat is gecombineerd met phytic zuur en glycolzuur. Lees dit artikel voor meer informatie over o.a. AHA’s.

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van het gebruik van zuren in de huidverzorging, maar gebruik deze wel op de juiste manier. Deze pads zijn natuurlijk heel eenvoudig mee te nemen op vakantie en het is prettig dat je met één verpakking genoeg product hebt voor 3 maanden gebruik.

“We learn to play it safe in the world, but does the world play safe with us? The sun’s rays and urban pollution can stress your skin. So, choose the right shield. Find shelter from it all.”

Take shelter 30ml, €29,95
Ik ben geen liefhebber van een dagcrème met een SPF erin verwerkt, omdat deze factor de huid toch maar voor een uurtje of 2 beschermt. Ik gebruik daarom als ik naar buiten ga altijd een afzonderlijk product met een hogere factor. Hier komt take shelter om de hoek kijken; een product met een factor 30 die de blanke en lichtgekleurde huid ook nog eens beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Er zitten verschillende antioxidanten in die 95% van de vrije radicalen neutraliseert om de huid te ondersteunen bij de bescherming tegen externe milieuvervuiling. De crème trekt snel in zodat ik mijn normale dagverzorging er vlot over aan kan brengen (mocht je een minder droge huid hebben dan is een afzonderlijke dagcrème wellicht niet nodig). Door de handige pomptube kan je overdag ook nog eens vlot bijwerken, mits je geen make-up op hebt natuurlijk :)

Producten van Philosophy zijn in Nederland te koop bij verschillende ICI Paris XL vestigingen en via de webwinkel.

Gebruik jij producten met zuren (zoals AHA, BHA en/of LHA) in jouw verzorgingsroutine? Welke producten kan je hierin aanraden of naar welke producten ben je nieuwsgierig? En welk product van Philosophy zou je graag eens proberen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daisy
  Reply Daisy 22 februari 2013 at 14:14

  Ik heb nu the microdelivery peel in gebruik. Deze heeft mijn huid al voor een groot deel verbeterd. Maar na het lezen van dit artikel, zou ik ook de triple acit britning peel proberen!

 • Avatar van debby
  Reply debby 27 september 2012 at 07:42

  Ik hou van de producten van philosophy. Ik heb de microdelivery peel en de hope in a jar en twee reinigers van dit mooie merk in mijn bezit. Mijn huid is best opgeknapt.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 25 september 2012 at 21:58

  Ik gebruik (nog) geen zuren. Maar wie weet.. Je invloed is groot :-)
  Take shelter wil ik echt heel graag. Weet jij of hij oil-free is? Want dan kan ik hem gebruiken onder mij foundation of bb-creme.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 september 2012 at 09:57

   Ik heb de vraag even doorgespeeld en laat het je weten als ik antwoord heb. Ik heb zelf het doosje waar de ingrediënten op staan niet meer en kan het verder op internet ook niet vinden helaas. Je hoort van me! :)

   • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 26 september 2012 at 22:00

    Fijn, bedankt. Dan hoor ik het graag van je.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 september 2012 at 13:01

  Ik was nog niet bekend met producten met zuren.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 september 2012 at 10:08

  Ik ben zo benieuwd naar die micropheel producten!, wat het gaat doen voor mijn huid enzo. Of het dan mooier / gezonder eruit gaat zien! Maar ik vind philosophy best duur :(

 • Avatar van lin
  Reply lin 25 september 2012 at 10:05

  Ik heb volgend mij nog nooit producten met zuren geprobeerd.. Ben wel benieuwd wat dat met mijn huid zou doen…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 september 2012 at 10:21

   Ik kan zulke producten zeker aanraden om eens te proberen, mijn huid knapt er echt stukken van op! De producten zijn over het algemeen ook nog eens enorm zuinig in gebruik dus je kan er een flinke tijd mee vooruit :)

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 25 september 2012 at 01:05

  Ik ben er eigenlijk benieuwd naar of je producten kunt aanraden waar zuren in zitten, die goed werken, maar toch ‘redelijk’ budget zijn. Dus niet duurder dan €20,-? Ik vind het zelf namelijk lastig om een product te vinden in die prijscategorie die ook nog eens werkt. Wellicht heb jij een tip ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 september 2012 at 10:21

   Dan kan ik zeker aanraden om eens te kijken naar de AHA/BHA’s van Paula’s Choice of wellicht die van Etat Pur?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.