Beauty

Newsflash! | Sisley global perfect pore minimizer

4 september 2012


Deze Global Perfect Pore Minimizer van Sisley is vanaf deze maand verkrijgbaar en het is hèt product voor als je op zoek bent naar een multi-tasker die zorgt voor een gladde en stralende huid zonder grove poriën. De verzorgende gel-emulsie bevat een concentraat van krachtige werkstoffen dat preventief èn corrigerend werkt: het strijkt het microreliëf van de huid glad, maakt poriën minder zichtbaar en doet ze samentrekken, gaat overmatige talgafscheiding tegen en versterkt de huid.

In dit product zitten o.a. de volgende werkzame stoffen:

– blad van Javaanse thee: vermindert de aanmaak van het enzym dat betrokken is bij de talgproductie
– extract van groene linzen: rijk aan oligosachariden, herstelt het normale celdelingsproces en bevordert de celvernieuwing
– extract van sojapeptiden: stimuleert de aanmaak van collageen
– extract van witte wilg: een anti-elastane en een anti-collagenase werking
– extract van ratanhia: heeft een adstringerende werking
– boornitride: een ingrediënt wat oneffenheden camoufleert
– alpha-bisobolol: heeft een kalmerende werking.

Samen zorgen deze ingrediënten ervoor dat de overmatige talgafscheiding wordt gereguleerd zodat de poriën fijner en minder zichtbaar worden, de huidkorrel en oneffenheden van de huid worden gecorrigeerd, de huidstructuur wordt versterkt en de verdikking van de poriën wordt tegengegaan. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de vochtbalans van de huid van binnenuit op peil gehouden wordt en de huid comfortabel aanvoelt.

Deze crème geeft direct een zichtbaar resultaat; na het aanbrengen voelt de huid zacht, glad, fris en gehydrateerd aan en lijken oneffenheden al minder op te vallen. Een perfecte basis ook voor onder de make-up. Je kan de Global Perfect Pore Minimizer als serum gebruiken onder je gebruikelijke dag- en/of nachtcrème maar als je een vettere huid hebt dan kan het de crème vervangen. Het product is geschikt voor elke leeftijd en alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

Heb je een gevoeligere en drogere huid dan is één keer per dag voldoende om de huid glad, zacht, fris en egaal te maken/houden en dan raad ik aan om hem als serum onder je dag- of nachtverzorging te gebruiken. Heb je een normale tot vette huid dan kan je hem als dagverzorging gebruiken en heb je direct een perfecte basis voor onder je make-up. Heb je een erg vette en onzuivere huid dan kan je hem 2 keer per dag gebruiken voor een optimaal resultaat.

De Sisley Global Perfect Pore Minimizer zit in hygiënische pompflacon met een inhoud van 30ml, kost €138,00 en is verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaak. Ik gebruik hem zelf 1x per dag onder mijn dagverzorging omdat ik een drogere huid heb en de Pore Minimizer anders niet voldoende voeding geeft en ik een SPF mis die wel in mijn dagverzorging zit. De geur van het product is heerlijk natuurlijk en kruidig, ik hou daar wel van. Ik merkte na enkele keren gebruik al een verschil in mijn huid en dan heb ik niet eens een probleemhuid dus ik was aangenaam verrast. (Al had ik ook wel kunnen weten dat Sisley wederom een heerlijk product op de markt zou brengen… )

Heb jij ervaring met producten van Sisley? Welk product vind jij een echte aanrader? En zou deze Pore Minimizer een product voor jouw huid zijn?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 5 september 2012 at 11:30

  Oeh, dit is zo’n heerlijk luxe merk =) Ik vind dit soort serums geweldig fijn om te gebruiken, daarom gebruik ik ook altijd wel de proefmonster daarvan (Estée Lauder, Lancôme etc). Ik vraag me alleen wel af of alle beloftes waar worden gemaakt eigenlijk. Ik heb wel eens iets gebruikt ervoor, een duurder merk, en ik merkte eigenlijk weinig verschil. Wel verschil in hoe het voelt en eruit ziet wat betreft direct resultaat, maar niet dat bijv. pigment vlekjes minder werden of meer van dat soort dingen. Vooral de porie verkleiner op lange termijn heb ik nog nooit mogen ervaren. Zon, scrubben en stomen (sauna) werken daar nog steeds het beste voor is mijn ervaring =D Hoe zit dat met dit serum? Merk je ook op lange termijn echt verschil/verbeteringen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:35

   Ik heb zelf geen last van grote of opvallende poriën maar ik merk nu na enige tijd gebruik wel al echt een verschil in een fijnere huidstructuur waardoor bepaalde delen (vooral rondom de neus) toch al gladder ogen :)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 5 september 2012 at 11:20

  Oeh super-de-luxe. Ga je hem vergelijken met andere merken pore minimiziers? Daar ben ik wel benieuwd naar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 september 2012 at 11:36

   Ik denk dat ik voor zo’n vergelijking te weinig last heb van vergrootte of grove poriën (en ben er dus niet het perfecte model voor), daarom behandel ik producten als deze liever ‘per stuk’ :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 4 september 2012 at 21:27

  Klinkt goed, maar de hoge prijs vind ik belachelijk. Dat zou ik nooit voor een creme uitgeven, hoe heerlijk die ook is. Ik heb overigens nog nooit iets van Sisley geprobeerd.
  Wel fijn dat de creme jouw huid laat stralen.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 4 september 2012 at 21:26

  Wat een prijzen zeg wow! Toch klinkt het allemaal wel veelbelovend!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 4 september 2012 at 16:19

  Ka-ching!! Wat een bedrag zeg! Al had ik het wel een beetje verwacht van Sisley, dat is over het algemeen nog duurder / luxer dan Chanel.
  Het klinkt wel goed, maar nee. Voor die prijs zijn er vast wel goedkopere dingetjes :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 4 september 2012 at 15:56

  Het lijkt me een heel fijn product, maar voor mij toch veel te prijzig, pfoeh wat een bedrag!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.