Fashion

Plus Size | After summer dresses

7 september 2012


Ik zou zelf toch echt eens meer moeten uitkijken naar jurkjes om te gaan dragen, want ik vind ze zo leuk! Ik kom er tijdens het (web)shoppen altijd een boel leuke tegen, maar klik ze vaak weer weg omdat ik denk dat het niks voor mij is. Maar, waarom eigenlijk niet? Een jurk kan ook bij een vol figuur erg mooi staan dus ik zou het gewoon eens meer moeten proberen! De jurkjes uit dit artikel heb ik de afgelopen tijd gespot en vind ik allemaal leuk. Zo zie je gelijk hoe wisselend mijn stijl is..


Simply Be
Bij deze webwinkel kan je terecht t/m maat 64 en je kan er ook terecht voor sportkleding, zwemkleding, lingerie en schoenen. Je kan hier wel enkel betalen met een creditcard. –> SimplyBe.com


Yours Clothing
Bij deze webwinkel kan je terecht t/m maat 62 en je kan er ook terecht voor lingerie, zwemkleding, sportkleding, schoenen en accessoires. Betaling gaat via creditcard of PayPal. –> YoursClothing.co.uk


Sealed with a kiss designs (SWAK)
Bij deze webwinkel kan je terecht t/m maat 64 en hier hebben ze een groot assortiment met echt leuke kleding. Daarnaast laten ze alle kleding op ècht volle vrouwen zien, zodat je gelijk meer een idee hebt hoe de kleding valt op een vrouw met rondingen. Betalen kan hier via creditcard of PayPal. –> SWAKdesigns.com


Sexy Plus Clothing
Ook bij deze webwinkel maken ze gebruik van curvy ladies als modellen, mooi! Dit komt heel wat realistischer over en je krijgt zo een veel beter beeld van de kleding op een vol(ler) figuur. Je kan hier terecht t/m maat 54/56 en betalen kan via creditcard. –> SexyPlusClothing.com

Jurkjes kan je vaak het hele jaar door dragen: in de zomer met blote benen en armen en bijvoorbeeld slippertjes, in de herfst en lente met bijvoorbeeld een panty, vestje en ballerina’s en in de winter met bijvoorbeeld een legging of maillot, een warmer vestje en een paar laarzen. Ik zal maar eens uit mijn comfort zone moeten stappen en een mooi jurkje aanschaffen ♥

Klik hier voor meer leuke grote maten damesmode (web)winkels.

Welke stijl jurkjes spreekt jou het meeste aan? Of ben je meer iemand van de broeken en leggings?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 11 september 2012 at 09:05

  Erg leuke jurkjes, zeker de bovenste twee, en de zwarte. ( behalve de glitters, ik ben niet zo van de glitters ;) ). Ik ben meestal wel meer van een broek, maar heb deze zomer toch ook wel eens een jurk en jurkje gedragen, toch wel erg leuk.

 • Avatar van Angel
  Reply Angel 10 september 2012 at 23:55

  Ik ben zo blij met jouw plussize artikelen! Ik ben dat zelf ook (maar ik knip de foto’s van mn hoofd altijd zo uit dat ik dun lijk O:) )

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2012 at 08:22

   Fijn dat je de artikelen zo waardeert! Laat jezelf gewoon zien zoals je bent, voor je het weet heb je er steeds minder problemen mee :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 8 september 2012 at 12:49

  prachtig, ik snap dat niet! Bij die vrouwen lijkt alles zo mooi en mij zou het helemaal niet staan :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:30

   Misschien moeten we daar samen ‘doorheen’? Want ik zie deze vrouwen en zie prachtige vrouwen en moet zelf echt een drempel over wil ik een jurk aantrekken en me er zo mooi in voelen..

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 7 september 2012 at 20:22

  Mooie outfits :D x

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 7 september 2012 at 18:53

  Vind de zwarte high-low jurk echt heel mooi, ik heb ook geen plus-size maat en nat als Lisanneleeft ook zegt het is gewoon mooi om normale dames te zien in mooie kleding ipv broodmagere modellen. Ik zeg meer volle dames in jurken please ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 september 2012 at 12:13

  Ik vind die derde echt leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 7 september 2012 at 11:26

  Ik houd echt voor zulke blogposts! Ik ben niet ‘plus-sized’, maar ik vind het echt heel erg tof om mooie kleding te zien op ‘normale’ mensen, zoals ze overal rondlopen, een wat normaler beeld zegmaar :p Want kom op, hoe veel mensen hebben nou maatje 34 (of kleiner) zoals de modellen waarop de meeste kleding geshowd wordt!

  Daarom geeft dit een veel eerlijker beeld, vind ik :) En ik houd van plus size kleding, ik vind het altijd jammer dat het vaak niet in mijn maat is (lekker tegenstrijdig, hahaha :p)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:36

   Haha, dat is zeker heel erg tegenstrijdig! Maar wel leuk om te horen dat ook vrouwen met een ‘normaal’ figuur graag meer rondingen en afwisseling zouden willen zien tussen de modellen :)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 7 september 2012 at 11:11

  Mooie kleding! Ik ben dol op jurkjes.. Ben altijd alleen zo bang dat de pasvorm niet goed is en terugsturen is meestal ook op eigen kosten e.d.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 september 2012 at 10:36

   Dat is wel een nadeel inderdaad, maar vaak staat er gelukkig een maattabel bij met centimeters en dan kan je bijna niet verkeerd kiezen :)

 • Avatar van lin
  Reply lin 7 september 2012 at 10:29

  Oeh, ik vind het bovenste jurkje en het witte jurkje in het weiland prachtig! Daar ga ik eens voor kijken!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 7 september 2012 at 07:50

  Ik draah ze ook bijna nooit, maar eigenlijk heb je best leuke jurkjes voor ons vollere dametjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 september 2012 at 10:35

   En ik denk dat je er heel erg goed mee weg zou komen lieve Saar ^^

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 7 september 2012 at 06:48

  Zitten echt prachtige jurken tussen!
  Liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.