Beauty

Sensai Cellular Performance lifting radiance cream

17 september 2012


Vandaag wil ik graag een heerlijk luxe product aan jullie laten zien en er wat meer over vertellen. Eigenlijk is het geschikt voor de rijpere huid, maar je kan nooit vroeg genoeg beginnen met pre-anti-aging zeg ik altijd! De nieuwe lifting radiance cream binnen de Cellular Performance lijn ven Sensai stimuleert de zichtbare lifting en helderheid van de huid voor een stevigere en stralende huid. Samen met de bijgeleverde massagetechniek om de crème mee in te masseren op de gezichtshuid zorgt het ook nog eens voor een heerlijk rustmomentje in de badkamer.

In de grote zilverkleurige doos waarin je deze crème aanschaft zit een luxueze pot crème inclusief een spateltje zodat je de crème alsnog zo hygiënisch mogelijk kunt gebruiken. Ik ben zelf meer een voorstander van pompflacons vanwege de hygiëne en betere bewaring van de ingrediënten omdat er dan geen zuurstof bij kan komen, maar een spateltje is altijd nog schoner dan je vingers. Want ook al heb je je handen gewassen, er zal altijd iets van bacteriën aan zitten en die wil je niet in je crème krijgen..

De pot bevat 40ml aan product en je hebt per keer slechts de grootte van een flinke erwt nodig om je gehele gezicht en hals mee in te kunnen smeren, zeker als je uitgaat van de dubbele techniek waar Sensai zo bekend om staat. Na het aanbrengen van een serum zal deze crème nog zuiniger in gebruik zijn en dus een fijne tijd mee gaan.

De crème bevat o.a. de volgende ingrediënten:

Natural Masculifter, onttrokken uit natuurlijke gist, activeert het energiemetabolisme van spiercellen en draagt bij aan zichtbaar verbeterde spiersamentrekkingen en-spanning. Koishimaru Silk extract is de fijnste zijde van Japan. Het ondersteunt de vochthuishouding, reguleert de binding van hyaluronzuur en draagt bij aan een superieure producttextuur. CPX Vital extract is een basisbestanddeel wat in alle Cellular Performante anti-aging producten zit. Het heeft een zeer sterke vochtregulerende en verstevigende werking, vermindert fijne lijntjes en gaat rimpelvorming en huidverkleuring tegen.

Golden Camomile
extract stimuleert de microcirculatie, waardoor de teint van vale en bleke huiddelen weer een gezonde glans krijgt. Een betere microcirculatie ondersteunt de werking van Natural Masculifter. Shilan (purple orchid) extract stimuleert de celstofwisseling, hetgeen zorgt voor een jeugdiger aanzien van de huid. Dit door de overvloed aan beautycellen met een optimale stofwisseling op ieder niveau. Oriental relaxing fragrance geeft het product een heerlijke zachte, verzorgende, originele geur met tonen van orchicee, pruim en abrikozen.”

Door het product aan te brengen volgens de bijgeleverde massagetechniek zal deze nog beter zijn werk kunnen doen tegen huidveroudering en sneller intrekken. Neem hier even de tijd voor, dat is direct een echt wellnessmomentje voor jezelf om de dag mee te beginnen en te eindigen. Verdeel wat van de crème over je vingertoppen en breng deze op een gereinigde huid aan, al dan niet over een serum. Na enige tijd gebruik zit de massageroutine er wel redelijk in en kan je deze met gesloten ogen uitvoeren zodat je helemaal op kan gaan van het rijke gevoel van deze crème op de huid geeft en de verfijnde, luxe geur waar je helemaal van tot rust komt.

Ik gebruik deze crème nu zo’n 2 en een halve maand als nachtcrème omdat deze overdag voor mij wat te rijk aanvoelt, ondanks dat ik een droge huid heb. Ik hou in de zomer dan meer van een lichtere formule voor overdag met een SPF erin verwerkt. Wellicht kan ik die extra voeding overdag in de winter beter hebben, dan zou ik hem wel 2 keer per dag kunnen gebruiken. Als nachtcrème doet hij mijn huid goed! Ik word ’s ochtends wakker met een superzacht huidje en ik merk dat mijn gezicht er op één of andere manier iets ‘voller’ uitziet. Ik bedoel hiermee niet dikker of pafferiger maar gezond vol qua huid. Ik denk dan ook dat deze crème op een rijpere huid zeker mooie veranderingen met zich mee kan brengen. Voor mij is het in ieder geval een heerlijke luxe crème die ik graag gebruik en waarbij ik merk dat het mijn huid echt goed doet door de nacht heen. Zou ik hem zelf weer aanschaffen als de pot leeg is? Niet alleen heb ik nog redelijk wat producten staan die ik graag uit wil gaan proberen, ook houdt de prijs mij echt tegen.

De Sensai Cellular Performance lifting radiance cream kost €214,20 (40ml). Het bijpassende serum is verkrijgbaar voor €212,00 (40ml) en het bijpassende 3D masker is verkrijgbaar voor €148,00 (35ml x 6 sachets).

Heb jij ervaring met of ben je nieuwsgierig naar de verzorgingsproducten en make-upproducten van dit Japanse merk?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van 心細く制作 ポインテッドトゥ 秋冬
  Reply 心細く制作 ポインテッドトゥ 秋冬 7 december 2013 at 22:22

  Hi, I believe your web site may be having internet browser compatibility
  problems. Whenever I take a look at your website in Safari,
  it looks fine however when opening in IE, it has some overlapping issues.
  I simply wanted to provide you with a quick heads
  up! Other than that, fantastic website!

  my blog post 心細く制作 ポインテッドトゥ 秋冬

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 september 2012 at 20:32

  De bijbehorende kaartjes zijn ook erg leuk. Heel handig. Klinkt heerlijk.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2012 at 11:03

   Het ‘massageboekje’ is ook zeker een handige toevoeging zodat je optimaal van de crème kunt genieten :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 september 2012 at 14:34

  Aiiii, laat maar wezen. helaas heb ik nog steeds geen geldboom :(

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 17 september 2012 at 12:54

  Waar mijn grens precies ligt weet ik niet, maar 200 euro vind ik persoonlijk echt te veel voor een creme

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 17 september 2012 at 11:17

  Ziet er goed uit, en aangezien ik inmiddels alweer ietsje ouder ben, ook interessant. ;) maar dit ga ik zeker niet voor een creme uitgeven, dat is het mij niet waard.

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 17 september 2012 at 10:37

  Hij lijkt mij heerlijk!!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 17 september 2012 at 10:20

  Lijkt me een overheerlijke crème ! Jammer van het prijsje, ik ga toch maar skippen :p !

 • Avatar van lin
  Reply lin 17 september 2012 at 09:30

  Ik las en las en dacht: nou, dat klinkt goed zeg! Massage, leuk! Klinkt veelbelovend…. En toen: HOLY CRAP! Meer dan 200 euro???!!!
  Ik ben in elk geval meteen goed wakker!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 17 september 2012 at 00:40

  De prijs houdt mij ook tegen =) Was het maar zo dat ik dit soort crèmes kon kopen haha. Dan zou mijn toilettafel vol staan met Chanel, Estée Lauder en onder meer Sensai (ook Sisley). Merken met top kwaliteit als je de juiste producten weet te gebruiken (huidtype etc.) en een super luxe gevoel ook. Je betaalt er meer voor maar krijgt er ook veel voor terug natuurlijk. Echter is de afweging altijd, kan een beter te betalen product niet hetzelfde effect creëren? Ja, soms wel, maar in veel gevallen natuurlijk niet… maar wat meer centjes verdienen dus whahaha (spreek nu voor mezelf hoor hihi). Wat maak jij toch prachtige foto’s Desirée. Ik ga toch eens zoeken op je site of je een artikel hebt geschreven hoe en met wat jij je product foto’s maakt.. mij lukt dat nl echt niet hoor.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 september 2012 at 08:33

   Hi Fleur, ik heb daar nooit een artikel over geschreven maar ben enkele maanden geleden overgegaan van een spiegelreflex naar een systeemcamera (Sony Nex5) die je hetzelfde in kunt stellen als een spiegelreflexcamera. Ik ben er zelf heel erg tevreden over en hij werkt erg prettig. Verder gebruik ik een aluminiumscherm als ’tegenlicht’ zodat niet één kant van de producten heel donker is maar het lijkt alsof ik van 2 kanten daglicht heb, vanwege de reflectie. Mocht je meer vragen hebben hierover dan beantwoord ik ze graag :) Fijne dag!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.