Reizen & vrije tijd

Stem op jouw favoriet voor de Speel met Stijl Award!

27 september 2012


Voor het 2e jaar op rij zijn Holland Casino en Grazia op zoek gegaan naar de meest stijlvolle vrouw in het Nederlandse uitgaansleven. Uit alle gecaste dames blijven 10 dames over, 8 die uitgekozen worden door de jury (Hilmar Mulder, Danie Bles en Sander Lusink) en 2 dames die een wildcard krijgen. Deze wildcards worden gekozen door de jury uit de 10 dames met het grootste aantal stemmen. Nieuwsgierig naar alle deelnemers? Neem een kijkje op http://bit.ly/SpeelmetStijlAwards onder het kopje ‘deelnemers’.

Tijdens de finale, de Speel met Stijl Awardshow die zal worden gepresenteerd door Lieke van Lexmond op 31 oktober 2012 in Lido Club Amsterdam, zal één van de 10 finalisten worden uitgekozen tot meest Stijlvolle vrouw in het Nederlandse uitgaansleven van 2012 en een Fiat 500 Gucci winnen. Ben jij er die avond bij dan kan je met het Fashion Roulette ook kans maken op geweldige prijzen, zie je optredens van Trijntje Oosterhuis en de Cat Carpenters èn krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Stem ook op jouw favoriet en maak kans op een FashionCheque t.w.v. €100,00 of kaarten voor de Awardshow op 31 oktober 2012. Tijdens de gehele stemweek (deze loopt t/m 7 oktober) kan je 3 keer per dag stemmen op 3 verschillende kandidaten. Zo maak je dus elke dag 3 x kans op prijzen!

Klik hier om alle kandidaten van de Speel met Stijl Award te bekijken en te stemmen op jouw favoriet.

 

Dit is een gesponsord artikel.

 

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 28 september 2012 at 16:03

    Leuk initiatief!

  • Avatar van Ike
    Reply Ike 27 september 2012 at 10:07

    Leuk! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.