Beauty

W.I.C. by Herôme | Magical India collectie

3 september 2012


Vanaf nu kan je in de winkels de nieuwste W.I.C. (World Inspired Colours) collectie van Herôme vinden met de naam Magical India. Het leven op straat is daar erg kleurrijk en dat is terug te zien in de adembenemende gewaden, maar ook in de rijke decoraties van goud, voorzien van mooie bloemdetails. Herôme liet zich hierdoor inspireren en neemt ons mee in een reis door India.

De trip opent met Madras, de oude naam van de kustplaats Chennai (bekend van het strand Marina Beach) en the place to be om te flaneren. De kleur is een terracotta oranje met een zilveren microshimmer en dekt in één laagje. Het donkergrijs van de stad Agra is een kipoog naar de Taj Mahal, een indrukwekkend paleis aan de rand van deze stad. De kleur is een groenig donkergrijs en dekt in 2 laagjes. Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en heeft veel futuristische gebouwen. Dat zie je terug in deze blauwe lak met metallic glitter in verschillende kleuren. Deze geeft de mooiste dekking in 3 laagjes.


Goa is een vrolijke en rijke paarse kleur met een roze/lila gloed en geeft een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd waar goud een glansrol vervult wat terug te zien is in een ivoorkleurige lak met metallic effect. Eén van de grootste trekpleisters van India is Jaipur, ook wel de roze stad genoemd vanwege de vele rozekleurige gebouwen. WIC by Herôme voegde er rood aan toe voor een vlammende look.

Hieronder zie je swatches van deze lakken, die allemaal in 2 laagjes dekken:


Mijn favorieten van deze collectie zijn Agra, Goa en Jaipur. Vooral die laatste is een heel bijzondere kleur want je ziet er paars en rood in maar ook een prachtige shimmer in zonlicht. Love it!

Deze W.I.C. by Herôme Magical India collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en via Herôme.com. De lakjes kosten €7,50 per stuk of €12,50 per 2 stuks. De lakjes hebben een plat kwastje waardoor ze prettig lakken, ze drogen vlot en beschadigen niet snel waardoor je er zeker enkele dagen van kunt genieten.

Wat vind jij van deze collectie? En welke kleur spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 6 september 2012 at 19:18

  Mooie kleuren zitten er tussen!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 september 2012 at 09:53

  Best wel mooie kleurtjes zie ik er tussen zitten, maar ik ben nog steeds heel erg van de roze zomerse kleurtjes op dit moment. Nog niet bezig met herfstkleuren. Hoewel dat natuurlijk niet lang meer zal duren… koop niet zo snel nieuwe nagellak kleuren, want heb genoeg kleurtjes om veel mee af te wisselen. Maar WIC zijn wel fijne lakjes.

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 3 september 2012 at 21:46

  Ik vind jaipur echt heel erg mooi!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 3 september 2012 at 20:17

  De eerste nagellak en laatste nagellak is mooi :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 3 september 2012 at 17:57

  Pune is mijn favoriet! Wauw!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 3 september 2012 at 17:55

  Er zitten weer beauties tussen!

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 3 september 2012 at 17:45

  Ah, ik vind ze allemaal heel erg mooi! Ze hebben iets speciaals. Alhoewel ik sommige kleurtjes zoals Madras weer iets minder leuk vind. Die spreken me gewoon wat minder aan. Maar Pune en Jaipur bijvoorbeeld, waaaauw!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 3 september 2012 at 17:20

  Prachtige lakjes zeg!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 september 2012 at 17:18

  jaipur is prachtig :D

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 3 september 2012 at 16:35

  De laatste is mijn favoriet, wat een mooie kleur. Maar Madras en Agra vind ik ook erg mooi. Ja deze 3 zijn wel de kleuren die ik erg mooi vind.

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 3 september 2012 at 16:23

  Mooie kleurtjes :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 3 september 2012 at 15:15

  Wauw, vooral dat laatste lakje <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 3 september 2012 at 14:44

  Leuk dat je zoveel achtergrondinformatie geeft! Wel jammer dat niet alle foto’s scherp zijn.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.