Beauty

3 nieuwe stijltang-innovaties van Remington

30 oktober 2012


Tijdens een interessante perspresentatie van Remington werd ik verrast door een flink aantal nieuwe producten om je haar mee te stijlen, föhnen en/of volume te kunnen geven zonder in te hoeven leveren op de beschermende en verzorgende kant. Vandaag wil ik jullie de 3 nieuwste stijlapparaten van Remington laten zien; de Keratin Therapy, de Shine Therapy en de Wet2Straight. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een korte impressie van het event.

Keratin Therapy Pro Straightener (S8590) €79,99
Deze stijltang heeft een geavanceerde keramische coating op de stylingplaten welke zijn geïmpregneerd met keratine die tijdens het stylen op het haar wordt aangebracht om het haar te beschermen en te verzorgen. De Keratin Therapy Pro Straightener bevat ook een hittebeschermende sensor die de vochtbalans in het haar meet en waar nodig de temperatuur optimaliseert. Oftewel: hoe dichter bij de (vaak droge) haarpunten, hoe koeler de stijltang wordt, om vervolgens bij de haaraanzet weer op volledige warmte te zijn. De combinatie van de keratine en de temperatuuraanpassing zal je haar veel beter beschermd zijn tegen schade en haarbreuk.

Feiten:
– geïntegreerd led-display
– temperatuur in te stellen van 160 tot 230 graden
– warm in 15 seconden
– extra lange platen (110mm)
– flexibele platen voor een gelijkmatige druk op het haar
– temperatuur vast te zetten
– draaibaar snoer
– incl. hittebestendige etui.

Shine Therapy Straightener (S8500) €59,99
De geavanceerde keramische platen zijn geïmpregneerd met natuurlijke Marokkaanse arganolie wat door de warmte van de stijltang wordt geactiveerd en tijdens het stijlen wordt aangebracht op het haar voor extra glans en verzorging. Deze werkzaamheid is gegarandeerd tijdens de gehele levensduur van de stijltang.

Feiten:
– temperatuurinstelling met lcd-scherm
– temperatuur in te stellen van 150 tot 230 graden
– warm in 15 seconden
– extra lange platen (110mm)
– flexibele platen voor een gelijkmatige druk op het haar
– temperatuur vast te zetten
– draaibaar snoer
– incl. hittebestendige etui.


Wet2Straight Straightener
(S7200) €49,99
Met deze stijltang ga je van handdoekdroog haar naar droog en stijl haar in één soepele beweging. Je hoeft zo niet meer van te voren je haar te föhnen, maar kan direct aan de slag op je nog vochtige haar. Het overtollige water wordt omgezet in stoom en afgevoerd via de ventilatie-openingen op de platen, zo krijg je stoom-hydratatie. Zo wordt vocht in het haar opgesloten waardoor de vochtbalans behouden wordt. Daarnaast zijn de geavanceerde keramische platen geïmpregneerd met anti-statische verzorgende micro-ingrediënten. Het drogen en stijlen in één scheelt natuurlijk ook enorm veel tijd in de ochtend of voor een feestje.

Feiten:
– voor gebruik op nat en droog haar
– temperatuurinstelling met lcd-scherm
– temperatuur in te stellen van 150 tot 230 graden
– warm in 15 seconden
– extra lange platen (110mm)
– flexibele platen voor een gelijkmatige druk op het haar
– temperatuur vast te zetten
– draaibaar snoer
– incl. hittebestendige etui.

De nieuwe straighteners zijn verkrijgbaar bij o.a. Media Markt, Saturn, Harense Smid, Kijkshop, Wehkamp en remington-by-fonq.nl.


Bij het persevent werd een voor- en een nafoto gemaakt, tussendoor kon je door de make-up voor een touch-up (geen gebruik van gemaakt) en kon je haar met één van de nieuwe apparaten worden gestyled, waarbij ik van de gelegenheid gebruik maakte om zelf een apparaat uit te proberen. Ik koos voor de Keratin Therapy Pro Straightener en had mijn haar in slechts een paar minuten volledig glad, zacht en glanzend. Impressive! Ook werden er met een polaroid wat leuke foto’s gemaakt wat een leuke herinnering maakt aan het goed verzorgde, informatieve, leuke en gezellige event.

Thuis gebruik ik voornamelijk de Shine Therapy. Ik ben een groot fan van verzorgingsproducten waar arganolie in verwerkt zit en vind het enorm innovatief dat deze olie nu op een bijzondere manier in de platen geïmpregneerd zit en tijdens het stijlen op je haar wordt aangebracht. Ik merk ook echt verschil met mijn normale stijltang zonder dat het vet wordt. Ook de glans, de snelheid, dat er geen haartjes vast blijven zitten in het apparaat en de glad- en zachtheid van mijn haar hebben me doen besluiten afstand te nemen van mijn vorige trouwe apparaat.

Welke van de 3 nieuwe stijltangen van Remington spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 31 oktober 2012 at 12:32

  Ik heb laatst bij het Kruidvat de Sleek & Curl van Remington gekocht. Ben er super blij mee!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:47

   Die heb ik zelf ook heel lang gebruikt voor ik nu deze nieuwe varianten in huis heb, fijn apparaat ook!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 31 oktober 2012 at 00:53

  Ik zou niet weten welke ik zou kiezen. Misschien toch wel de wet2straight tang alhoewel ik me dood zou schrikken wanneer het ding zou gaan sissen en stomen ^^

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 30 oktober 2012 at 21:36

  Oooooh! Die met arganolie wil ik echt heel graag proberen. Ik ben al een poosje op zoek naar een goede stijltang, maar vind de schade die het je haar toebrengt zo zonde. Dit lijkt me een mooie oplossing, ook al is het soms tussen de oren;)
  Vind het zelf een beetje overbodig om bijvoorbeeld een chi tang aan te schaffen voor 5 of 6 keer per jaar. De kans is groot dat ik deze binnenkort aanschaf!:) thanks voor dit styikel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 november 2012 at 08:50

   Ik was/ben zelf ook al heel erg lang enorm nieuwsgierig naar de CHI tang, maar ik ben nu zo tevreden met deze nieuwe varianten van Remington dat ik niet zou weten wat de Chi beter zou kunnen. (Maar ik heb dan ook geen moeilijk of krullend haar, wellicht dat het dan anders is natuurlijk.)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 30 oktober 2012 at 20:28

  Ik gebruik de Keratin Therapy Pro stijltang! Wat een verschil met een normale stijltang. Nogmaal krijg ik mijn haar maar moeilijk glad en stijl, maar hiermee ben ik binnen 5 minuten klaar. Ook heel fijn is dat hij binnen een halve minuut klaar is voor gebruik.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 oktober 2012 at 16:15

  Ik vind het design van de eerste echt prachtig. Het is een goede investering.
  Zelf heb ik heel stijl haar. Maar met een stijltang kun je natuurlijk veel meer leuke dingen.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 16:25

   Je kan er inderdaad ook slag en krullen mee maken in je haar :))

   • Avatar van Ike
    Reply Ike 30 oktober 2012 at 16:31

    Ik als donkere met een flinke kroeskop weet als geen ander de nadelen van gestraight haar op mijn hoofd bij een afro hairdresser. Het kost kapitalen en is chemisch. Toen was ik gaan tangen met een stijltang. Met een goede verzorging kon ik 1x per wk mijn kapsel tangen en dat ging prima tot dat 2 keren mijn tang kapot ging na jaren lang gebruikt te hebben. ;-)

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 30 oktober 2012 at 15:46

  Ik ben heel erg benieuwd naar de Keratin Therapy Pro Straightener, lijkt me wel wat. Mooie foto van je trouwens :)

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 30 oktober 2012 at 15:28

  Super handig de tang & wat een mooie foto van je!! Haar stijlen op nat haar blijf ik altijd wel een beetje eng vinden…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 16:26

   Tijdens de demonstratie zat ik ook echt met grote ogen want normaal is zo’n sissend geluid echt geen goed teken, maar we werden gerustgesteld dat dit dus de stoomhydratatie was haha. Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 30 oktober 2012 at 14:48

  Ik ben heel erg benieuwd naar de wet2straight tang! Ben heel benieuwd of dat echt werkt en mijn haar ook echt droog maakt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 14:51

   Er was die dag een haarmodel met krullen èn handdoekdroog haar en die had in no time stijl en droog haar, like magic!

   • Avatar van Lin
    Reply Lin 30 oktober 2012 at 14:54

    I like magic :D

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 30 oktober 2012 at 14:47

  Wat sta je mooi op de foto’s! Ik hoorde van Lara dat het onwijs gezellig was. Ze is ook enthousiast over de Keratin tang. Ik heb zelf de Wet2Straight, hij is fijn maar mijn haar is eigenlijk echt te kort om te stijlen. Heb een paar keer mijn voorhoofd verbrand :’)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 14:49

   Ahww dankjewel! Het was ook echt een heel gezellig event. Toen ik kort haar had wilde ik het ook wel eens stijlen en had toen continue verbrande plekjes aan oren, nek en voorhoofd :’) Heel herkenbaar dus :/

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 30 oktober 2012 at 14:33

  De Keratin Therapy Pro Straightener, ik heb daar de afgelopen tijd regelmatig over gelezen en het voedende spreekt mij aan, maar misschien nog wel meer dat het een sensor heeft die de vochtbalans van je haar in de gaten houd….beetje gevoel of tie het zal monitoren en op die manier extra zorg draag voor mijn haar. Dat vind ik heel goed en zorgzaam klinken, dus die spreekt me het meeste aan!

 • Avatar van Helene
  Reply Helene 30 oktober 2012 at 14:26

  bij welk pr bureau ben je naar dit persevent gegaan? Er Leuk! x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 14:47

   Sorry, ik wil niet bot overkomen maar ik vind het echt not done om naar PR contacten te vragen.

   • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 30 oktober 2012 at 14:48

    True that.

   • Avatar van Helene
    Reply Helene 30 oktober 2012 at 14:49

    Hey Desire, oh dat begrijp ik.. Maar het is dan ook niet voor mij maar voor mijn vriendin die ook aan het bloggen is gegaan.. En ze vroeg het haar af. Maar als je het liever niet prijs geeft is dat ook goed hoor ;)
    Groetjes,
    Helene

  • Avatar van Ike
   Reply Ike 30 oktober 2012 at 17:03

   Vragen naar PR contacten is not done!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 30 oktober 2012 at 14:12

  Ik zou mijn kapsel nooit als het nat is tangen. Mijn voorkeur gaat uit naar je 2e foto. Met welke tang is je kapsel mee gestyled? Daar is het nl. het minst pluizig. Dat is wat ik nodige heb. ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 14:17

   Ik had voor die foto de Keratin versie gebruikt :)

   • Avatar van Ike
    Reply Ike 30 oktober 2012 at 14:18

    ok…..;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.