Beauty Media

About the brand… hannah!

3 oktober 2012


Op Curvacious kan je regelmatig artikelen terug vinden over het merk hannah, een merk waar ik zo’n beetje stiekem verliefd op geworden ben. Ondertussen heb ik kennis gemaakt met enkele behandelingen van een hannah huidcoach en heb ik meerdere producten uitgeprobeerd waar ik telkens weer enthousiast over ben. Maar ik merk dat dit merk bij velen nog niet heel bekend is en daarom leek het mij leuk om meer over de historie en filosofie van dit merk te vertellen.


Het merk hannah bestaat sinds 1979 en is opgericht door Hannah Hakze. Hannah geloofde dat het er niet om gaat wat je voor je huid doet, maar hoè je dit doet. Ze was een specialist in huidtherapie met jarenlange praktijkervaring en als pionier van de bindweefselmassage ontwikkelde ze een totaalconcept met bijpassende producten. Het was haar levensdoel en passie om deze kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen. Nadat Hannah in 2006 overleed is het bedrijf voortgezet om in de toekomst door te groeien en haar visie uit te blijven dragen. Inmiddels zijn er door het hele land meer dan 400 huidcoaches te vinden.

De kennis en passie wordt nog steeds overgedragen aan alle huidcoaches en is ook terug te vinden in de producten. Alle producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en bestaan uit een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De doelstelling van de huidcoaches is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering de realiseren. Dit gebeurt bij hannah op de volgende volgorde: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.


Ik heb zelf enkel positieve ervaring met producten van dit merk en ook de behandelingen zijn heerlijk om te ondergaan. Let wel op dat dit niet de standaard schoonheidsspecialistebehandelingen zijn, maar dat je huid echt aan het werk gezet wordt met producten als Cell Active, de enzymatische peeling en de bindweefselmassage. Mijn huid voelt na een behandeling nog enkele dagen heerlijk tintelend aan en ik merk dat de producten ook echt ervoor zorgen dat mijn huid er beter uit ziet, zachter, elastischer en steviger van aanvoelt en meer in balans is.

Misschien vind je deze artikelen over dit merk leuk om te lezen:
verslag van een hannah Xperience
– boekrecensie: hannah hakze – geef je huid een kans
skin elixer
shower treatment in mijn top 5 douchegels
First Aid als producttip bij huidnood
Touch of Silk
body travel kit
cleansing oil in mijn top 5 all-in-one cleansers
high quality als producttip voor winter beauty musthaves
cell active.

Heb jij ervaring met de behandelingen en/of producten van dit merk? Zo ja: wat zijn jouw favoriete producten en wat is jouw algehele ervaring met dit merk? Zo nee: is het een merk wat jou aanspreekt?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 4 november 2012 at 10:02

  Liefde voor hannah, kan niet anders zeggen!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 oktober 2012 at 19:53

  Ik heb een oogcreme van Hannah en vind het een fijn product. De prijs vind ik wel aan de hoge kant, maar als een creme echt goed is, wil ik het er wel aan uitgeven.

 • Avatar van Miss Mags
  Reply Miss Mags 3 oktober 2012 at 17:46

  Ik heb geen ervaring met dit merk. Ik vind dat de producten er wel erg stijlvol uitzien , en echt luxe uitstralen.

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 3 oktober 2012 at 07:21

  Ik lees hier regelmatig over en het zijn volgens mij 1ste klas producten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.