Beauty

Bobbi Brown | BB Cream

27 oktober 2012


Toen ik een tijdje geleden tussen 2 persevents door wat uurtjes vrije tijd in Amsterdam had, ben ik even lekker wezen shoppen met Elly, Jill en Lara. Bij de Douglas aan de Kalverstraat waren de nieuwe producten van Bobbi Brown net binnen gekomen en ik werd gelijk tot de BB Cream aangetrokken. Ik heb iets met BB Creams/foundations en ik wilde deze dan ook zeker proberen. Na een kleurselectie waarbij de vriendelijke medewerkster mij hielp liep ik de winkel uit met de Bobbi Brown BB Cream. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

De BB Cream van Bobbi Brown is verkrijgbaar in 5 kleuren waarvan ‘light’ aan mij werd geadviseerd. Zo op het eerste gezicht zou ik denken dat deze veels te geel zou zijn voor mij, maar eenmaal geblend op mijn huid misstaat de kleur gek genoeg niet. Hij zorgt er zo juist voor dat het rozige in mijn gezicht minder opvalt en zo krijg ik meer een ‘huidskleur’. Verrassend!

De BB Cream heeft een wat dikkere, voedende formule en dat vind ik met mijn droge huid juist heel erg prettig. Verder zitten er een flink aantal huidverbeterende en kalmerende ingrediënten in en bevat de BB Cream een factor 35. Hij komt in een slanke tube met een inhoud van 40ml en kost €36,00 bij Douglas.

Zoals je kan zien op deze na-foto (waar ik ènkel de Bobbi Brown BB Cream draag) haalt de BB Cream de ergste roodheid van mijn wangen weg en maakt het ook de onzuiverheden op mijn kin een stuk minder fel van kleur. Zo krijgt mijn gezicht een egaler geheel, voelt mijn huid de hele dag comfortabel aan en is het voor mij een fijn product voor gebruik in- en rondom huis. Als ik een afspraak buiten de deur of perspresentatie heb dan kies ik liever voor een product met iets meer dekking.

Samen met de Clinique BB Cream is deze variant van Bobbi Brown één van de fijnste BB Creams die ik heb geprobeerd, helemaal van de niet Aziatische merken. Waarom ik zo gek ben op BB Creams? Je hebt zo een goede anti-age dagcrème, zonnebescherming èn foundation in één met een veel natuurlijker resultaat dan de gemiddelde foundation. Love it!

Ben jij fan van BB Creams? Welke is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van showmesomestyle
  Reply showmesomestyle 29 oktober 2012 at 12:48

  ziet er goed uit! ook fijn dat er wat meer SPF in zit, want met spf10 schiet je natuurlijk niks op…

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 29 oktober 2012 at 08:41

  Ik was vorige week in Berlijn en heb daar ook de BB Cream van Bobbi Brown geprobeerd én gekocht. Omdat ik getint ben is het niet altijd makkelijk om écht mooie make-up te vinden die bij mijn huidskleur past. Vaak zit er een roze toon in, terwijl ik juist een gele toon in mijn huid heb. Ik heb de medium to dark gekocht, voornamelijk omdat ik snel rode wangen en neus heb en gebruik de BB Cream dus ook alleen daar. Na jaren verschillende foundations geprobeerd te hebben vind ik de BB Cream van Bobbi Brown écht heel fijn. Hij dekt inderdaad medium maar precies goed genoeg voor mij :D

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 28 oktober 2012 at 16:08

  Jammer dat deze niet zo goed dekt. Dit had ik wel verwacht van Bobbi Brown. Ik heb nog geen BB cream uitgeprobeerd, merendeels omdat ik het nog niet ben tegengekomen in mijn kleur. Ik zou liever een BB cream gebruiken dan foundation om oneffenheden weg te werken, maar helaas moet ik het nu nog met foundation doen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2012 at 08:15

   Ik vind hem toch zeker een medium dekking geven en je zou ervoor kunnen kiezen op plekjes waar het nodig is een extra hoeveelheid BB Cream te gebruiken. Ik kies enkel voor events, feestjes en presentaties meer dekking en gebruik dan een foundation. Misschien eens een proefje vragen en proberen?

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 oktober 2012 at 01:04

  Ziet er goed uit! Alleen de prijs doet een beetje pijn haha

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 27 oktober 2012 at 23:05

  Ik ben dol op mijn huidige BB en gebruik hem eigenlijk bijna dagelijks en liever dan foundation. Ik gebruik de Garnier BB (beide versies, ik wissel af) met veel liefde. Ik heb ook een aziatische maar die is toch vergeleken met de Garnier wat te grijs. Deze ziet er ook goed uit moet ik zeggen.

 • Avatar van jana
  Reply jana 27 oktober 2012 at 20:50

  Ik hou van BB creams, deze ziet er goed uit :D x

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 27 oktober 2012 at 19:18

  Oke, nu moet ik hem dus ook hebben! :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2012 at 08:17

   Haha! Sorry ;) *hij is echt heel prettig*

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 27 oktober 2012 at 11:55

  Jammer dat ie niet zo dekt zeg! Ik heb ook vaak rode plekjes bij m’n slapen en ik vind het toch altijd fijn als die bedekt zijn. Ik gebruik de Maybelline BB cream die is wat dikker maar voelt toch niet als een foundation.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2012 at 08:18

   Hij dekt toch zeker medium en je zou plaatselijk wat meer aan kunnen brengen natuurlijk. Misschien eens een proefje vragen en proberen? :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 27 oktober 2012 at 11:19

  Dat ziet er echt super goed uit zeg :D

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 27 oktober 2012 at 06:04

  Even een tester halen! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2012 at 08:20

   Ik ben alvast heel benieuwd wat je ervan zult gaan vinden :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 27 oktober 2012 at 00:28

  Ik ga zeker een proefmonster proberen te fixen. Hou ook erg van BB creams, alleen moeten ze wel voldoende dekking geven zodat je wel er iets aan hebt. Tot nu toe bevalt de ‘l Oréal het beste (heb Garnier getest, vond ik niet fijn erg vettig) maar ik heb er nog een hoop te gaan. Ik heb al de Clnique tinted moisturizer en eigenlijk vind ik dat prettiger dan de BB creams… maar ik heb er dan nog maar weinig geprobeerd. En die van Clinique (tinted moisturizer) is ideaal voor de zomer, maar iets minder geschikt voor de winter. Fijne review!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2012 at 08:22

   Dankjewel! Ik vind de BB Cream van Clinique ook heel prettig trouwens (staat een review van online), maar deze van Bobbi Brown is ook zeker een aanrader om eens te proberen. Ik ben benieuwd hoe je hem vindt als je een proefje hebt kunnen bemachtigen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.