Beauty

Clarins | 3-Dot Liner

29 oktober 2012


Pas sinds kort kan ik enigszins fatsoenlijk een eyeliner gebruiken zodat ik een mooi recht lijntje kan trekken. Maar het tightlinen blijft een lastig puntje aangezien ik dat zo erg vind kriebelen dat ik ga knipperen en er zo een rommelig geheel ontstaat. Ben je nog iets minder handig met een eyeliner en wil je wel graag rechte lijntjes kunnen zetten en tightlinen zonder moeite dan is deze nieuwe Clarins 3-Dot Liner echt wat voor jou om te proberen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een handig filmpje met uitleg.


Zoals je ziet heeft het uiteinde drie puntjes bij elkaar. Op deze manier kan je de eyeliner al stippelend aanbrengen totdat je een rechte lijn krijgt en je kan er zo eenvoudig (en snel!) mee tightlinen maar je kan er natuurlijk ook gewoon een eyeliner in één rechte lijn mee aanbrengen. Draai je het uiteinde een slag dan zet je zo in één beweging een dikkere opvallende eyeliner. De kleur van de eyeliner is intens zwart en loopt op het oog niet uit. Eenmaal gezet dan gaat deze gedurende de dag nergens naartoe en een traanoog overleeft de eyeliner ook makkelijk. Een huil- of regenbui gaat hem minder goed af helaas.

Bekijk ook zeker bovenstaand filmpje waarin de verschillende gebruikersmogelijkheden duidelijk worden uitgelegd.

De Clarins 3-Dot Liner is o.a. verkrijgbaar bij Belissima.nl en kost hier €20,40, je krijgt bij deze webwinkel standaard 10% korting op je aankopen, luxe miniaturen als extraatje bij je bestelling en je hebt deze bestelling ook nog eens lekker snel in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van debby
  Reply debby 31 oktober 2012 at 08:43

  Ziet er goed uit zeg! Ik ben zelf momenteel een groot fan van mijn lancôme eyeliner. Als deze op is, schaf ik deze aan. Ben reuze benieuwd.

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 29 oktober 2012 at 22:48

  Bourjois had deze ook een tijdje geleden, was een stukje goedkoper dan 20 euro :)

 • Avatar van Miss Mags
  Reply Miss Mags 29 oktober 2012 at 22:05

  Ik ben zelf echt een kluns met eyeliner, misschien moet ik dit dan maar eens gaan proberen. Het ziet er inderdaad erg handig uit.

 • Avatar van jana
  Reply jana 29 oktober 2012 at 20:41

  Hij lijkt me best wel goed werken :D x

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 29 oktober 2012 at 19:57

  Het lijkt mij juist lastig om mee te werken, heb deze ervaring ook niet. Ik baseer het alleen op de swatches en de punt die ik zie. Het lijkt mij zo apart!

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 29 oktober 2012 at 19:48

  Oe, lijkt me erg handig dit! Leuke review.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 29 oktober 2012 at 18:21

  Hmm het lijkt me niet erg handig eigenlijk haha! Maar vind het wel grappig bedacht :).

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 oktober 2012 at 16:11

  Ik ben zo benieuwd of ik hiermee overweg zou kunnen, het lijkt me nog steeds ietwat lastig om mee te werken!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 29 oktober 2012 at 16:01

  Aparte eyeliner maar lijkt me wel heel erg fijn!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 oktober 2012 at 16:00

  Ik heb die van bourjois geprobeerd. Deze viel toch lichtelijk tegen. Deze van Clarins lijkt mij fijner.
  Liefs. xxxx

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 29 oktober 2012 at 15:25

  Ik had graag jouw creaties gezien! Apart, zo’n eyeliner!

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 29 oktober 2012 at 14:58

  Leuk verzonnen, maar geef mij maar een gewone eyeliner! Ik vind het altijd wel een leuke uitdaging om een mooie lijn zien te krijgen. Haha. Dit ziet er wel bizar uit, maar is opzich wel handig. Of het echt mijn ding is? Denk het niet, maar wel leuk verzonnen natuurlijk!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 29 oktober 2012 at 14:37

  Best handig inderdaad!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 oktober 2012 at 14:16

  ik vind het opzich wel een handig idee maar vind het best prijzig voor een liner >.<

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 29 oktober 2012 at 14:06

  Dat is handig! Ik ga het maar snel shoppen! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.