Beauty

De GLOSSYBOX van oktober 2012

18 oktober 2012


Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze oktobereditie zit: lees dan zeker verder! Deze maand is het thema ’time to dress up’.

“GLOSSYBOX loves to dress up! Wat is er als vrouw nou leuker dan je op te doffen voor een avond uit, een geschikte outfit uit te kiezen en met een glamorous look naar de stad te vertrekken? Wij van GLOSSYBOX helpen je daar een handje bij. Deze maand heeft GLOSSYBOX een mix van producten gekozen die er gegarandeerd voor zorgt dat je er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Geheel in het thema staan op het GLOSSYmag handige tips en achtergrondinformatie over de producten en kunnen er leuke ideeën opgedaan worden over ‘how to dress up’.”

In de box die ik ontving zitten de volgende producten:

Rituals perfect volume mascara black, full size
Ginvera green tea exfoliating marvel gel, sample 10gr
Diadermine ultra-hydraterende crème, full size 50ml
anatomicals stop cracking up lip balm, full size 15ml
ELF (Eyes Lips Face) wimperkruller, full size
Weleda amandel verzachtende gezichtsolie, sample 10ml.

Al met al vind ik dit echt een heel erg leuke inhoud waar ik heel enthousiast over ben. De Rituals mascara komt altijd van pas, de Ginvera marvel-gel is een heerlijk product waar ik tijdens het persdiner voor de introductie van het merk in Nederland al even kennis mee maakte. Ik ben de producten van Ginvera nu al eventjes aan het testen en ik ga jullie hier binnenkort zeker meer over vertellen. Diadermine is een merk waar ik eigenlijk nog helemaal geen ervaring mee heb maar deze hydraterende dagcrème voor de gevoelige huid klinkt erg goed en ga ik dus zeker eens uitproberen. De lipbalm van anatomicals komt altijd wel van pas en komt mooi op tijd voor het echte gure weer los barst. De E.L.F. wimperkruller ga ik zeker een kans geven. Ik heb namelijk een beetje een haat-liefde verhouding met wimperkrullers terwijl het effect zo mooi kan zijn en de Weleda amandel gezichtsolie is een heel fijn product die ik al lange tijd zelf gebruik (en afwissel met m’n andere gezichtsolieën).

Als ik de inhoud van de box omreken naar de inhoud van de producten dan komt deze box uit op een waarde van zo’n €38,00. Je kan er deze maand ook producten van Schwarzkopf Professional, Kiehl’s en Burt’s Bees in terug vinden, dus ik ben zeker benieuwd naar de inhoud van jouw box :)

De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 oktober 2012 at 12:39

  Ik ben helemaal fan (al een paar jaar) van Rimmel Londen Sexy Curves (neem altijd de donker bruine, niet waterproof). Die is echt super fijn en krult mijn wimpers enorm. Maar door een techniek (afgekeken van Thijs Willekes in So Thijs) kun je ook krul creëren zonder wimperkruller. Ik gebruik iig sinds ik deze mascara heb én die techniek onder de knie heb, nooit meer die wimperkrultangen =)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2012 at 11:45

   Ik heb die mascara direct op mn shoplijstje geschreven, dankjewel voor de tip!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 27 oktober 2012 at 10:14

  Ik vind de inhoud wel leuk (heb bijna dezelfde, heb alleen van Welleda een nachtcrème ipv de olie). Maar de wimperkruller vind ik minder, ik gebruik die dingen nooit omdat ik met de mascara’s van tegenwoordig krul in mijn wimpers maak. De wimperkruller is dus voor mij overbodig sinds jaren. De mascara vind ik wel fijn van Rituals en de lipbalm ook. Gebruik vaak lipbalm dus die komt wel op.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 oktober 2012 at 08:20

   Ik ben benieuwd welke mascara jij de meeste kril vindt maken uit zichzelf? *nieuwsgierig en wil ook krul door mascara*

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 oktober 2012 at 12:02

  Oeehh ik krijg hem vandaag. Kan niet wachten.
  Liefs xxx

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 19 oktober 2012 at 11:00

  Ik heb geen abonnement op de Glossybox, wel krijg ik maandelijks de Beautybox en dat is even genoeg voor mijn budget. Het Rituals product lijkt me erg fijn. Hoe vind jij hem?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 oktober 2012 at 12:20

   Ik vind de mascara heel prettig in gebruik :)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 19 oktober 2012 at 09:12

  Leuke inhoud! Ik ga denk ik ook maar eens een keertje een bestellen :)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 18 oktober 2012 at 20:47

  Ik heb de Glossybox niet meer, maar ik moet zeggen dat ik dit wel een leukere inhoud vindt dan de afgelopen paar keren!

 • Avatar van jana
  Reply jana 18 oktober 2012 at 20:00

  Best een leuke inhoud :D x

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 18 oktober 2012 at 19:55

  Dit is mijn laatste glossybox ook voorlopig. Zal je net zien dat de volgende een killer box wordt!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 oktober 2012 at 19:23

  mehhh.. ik heb de mijne nog niet binnen >.< maar vind de inhoud deze maand ook weer een beetje tegenvallen :(

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 18 oktober 2012 at 16:44

  Ik had een net iets andere inhoud, oa. de weleda granaatappel creme die ik echt heel vies vind qua geur… Weer een fijn cadeautje voor mijn moeder ofzo :)
  Ik vond hem wat tegenvallen, maar goed, ik blijf het leuk vinden om elke maand de box te krijgen :)

 • Avatar van Bella
  Reply Bella 18 oktober 2012 at 16:33

  Diadermine tonic gebruik ik eigenlijk altijd , dus met diadermine kun je niet verkeerd gaan. Is mijn mening uiteraard

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 18 oktober 2012 at 16:05

  Dat Weleda product lijkt me interessant! :)

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 18 oktober 2012 at 13:57

  Ik heb van anatomicals ook die breath freshener en ik vind hem echt smerig! Hij smaakt naar winter kaneel kaarsen (niet dat ik die ooit gegeten heb hoor :p maar de smaak van deze freshener doet me aan die geur denken) bah

 • Avatar van I schmitz
  Reply I schmitz 18 oktober 2012 at 13:48

  Deze box ziet er leuk uit, de olie en de diadermine creme, ik had mondwater er in zitten dat vind ik helemaal niets en jammer dat de producten nog steeds niet goed afgestemmd worden op je huid, want ik heb een gevoelige huid, maar krijg steeds het verkeerde.
  Ik ben blij met de mascara en ginvera.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 18 oktober 2012 at 13:40

  Er zitten leuke producten in, maar ik heb geen wow-gevoel!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 18 oktober 2012 at 13:12

  Er komen toch steeds weer min of meer dezelfde merken in terug, dat vind ik persoonlijk wel jammer

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 18 oktober 2012 at 12:08

  Ik had bijna hetzelfde alleen had ik anatomicals, breath freshener, burt’s bees lipbalm en weleda gezichtscreme

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 18 oktober 2012 at 11:29

  De inhoud is wel leuk

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 18 oktober 2012 at 10:40

  Ik had precies hetzelfde inhoud :) vond het een leuke box deze maand

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.