Beauty

Estée Lauder | 20ste verjaardag bewustwordingscampagne rond borstkanker

19 oktober 2012


Oktober is borstkankermaand. Estée Lauder kondigt met trots de 20ste verjaardag aan van de wereldwijde bewustwordingscampagne in de strijd tegen borstkanker. Het thema van de campagne van 2012 is: Houd Moed. Geloof in een wereld zonder borstkanker. Weet dat wij er zijn tot het zover is. De krachtige en moedige slogan van dit jaar benadrukt de al 20 jaar lange verbintenis van The Estée Lauder Companies in de strijd tegen borstkanker door het verspreiden van kennis en het financieren van medisch onderzoek. Ook is het een eerbetoon aan het leven en de nalatenschap van wijlen mevrouw Evelyn H. Lauder, de stichtster van de BCA-campagne en mede-oprichtster van het roze lintje – de Pink Ribbon.


Estée Lauder zal 20% van de verkoopsadviesprijs per verkocht product van de Dream Lip Collection en Perfectionist CP+R doneren aan de Breast Cancer Research Foundation. De producten zijn verkrijgbaar bij de Estée Lauder counters in de Bijenkorf, zolang de voorraad strekt. Het bedeltje aan de sleutelhanger en de deksel van de lipgloss zijn beide versierd met het design van Pink Ribbon 2012; het blauwe accent vertegenwoordigt 1% van alle borstkankergevallen die wordt vastgesteld bij mannen.

Perfectionist CP+R met Pink Ribbon Sleutelhanger – 50ml, €109,16
Het perfecte moment om het nieuwe Perfectionist CP+R Wrinkle/Lifting serum te proberen en de borstkankermaand te steunen met een nieuwe Pink Ribbon-sleutelhanger en bedeltje. Om de boodschap niet te vergeten staat in het bedeltje gegraveerd: “Estée Lauder Breast Cancer Awareness 2012.”

De Dream Lip-collectie van Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley €25,56
Dit duo voor de lippen in een leuk toilettasje bevat een Pure Color Lipstick in Candy, gekozen door Evelyn Lauder en een Pure Color Gloss in Pink Innocence, gekozen door Elizabeth Hurley.

Neem ook een kijkje op de Estée Lauder Facebookpagina en doe mee: deel je getuigenis of een boodschap van hoop op de timeline.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van debby
  Reply debby 22 oktober 2012 at 08:35

  Gevoelig punt dit jaar borstkanker, we zittten er met onze familie midden in. goed van estee dat ze doneren ik had liever een hoger percentage gezien. Ga zeker van de week even kijken naar de lipstick.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 oktober 2012 at 09:34

   Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe! X

 • Avatar van layla
  Reply layla 19 oktober 2012 at 21:56

  ik ben dol op estee lauder

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.